Widok

Depilacja laserowa Kiedy i gdzie

Witam wszystkich. Aktualnie mieszkam w UK, w drugiej połowie sierpnia planuję przyjazd do Polski i zastanawiam sie nad skorzystaniem z zabiegu depilacji laserowej. Pytałam sie oczywiście na miejscu, ale ceny w londynie trochę mnie przeraziły, przeliczyłam sobie wszystko wychodzi na to,ze o wiele bardziej opłaca sie latać do Polski :P Szczególnie,że chciałabym sobie machnąc od razu nogi, bikini i pachy ( i tak przylatuję do rodziców co 2-3 miesiące) Czy ktoś z Was zdecydował sie właśnie na zabiegi tego typu? Mam kilka pytań :) Głownie o to w jakim terminie robiliście. Wiem wiemze nie można robić latem ale chciałabym teraz zacząć, szczegolnie,że nie wiem czy będę mogła przylatywać co miesiac a chciałabym wyrobić się przed grudniem bo wtedy szykuja mi sie małe wakacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chodziłam do Clinica cosmetologica, w Gdańsku. Jak na razie włoski mi nie odrastają (na szczęście.....). A i jeszcze dodam, ze z tego co się dowiadywałam to laser vectus jest tylko tam.

Jest skuteczna?

No tak jak pisze, włoski nie odrastają. Tak wiec jest skuteczna :)

Polecam Depilatorium.pl Mają Vectusa i najlepsze ceny. Gdańsk al. Rzeczypospolitej 4D koło Hasi Sushi
Depilatorium.pl Gdańsk al. Rzeczypospolitej 4D
Depilatorium.pl 888 771 221

Clinica cosmetologica ma również swoje filie w Gdyni i w Sopocie. Wiem, bo chodzę tam obecnie na usuwanie wąsika :P W przypadku takich mniejszych okolic to cena jest bardziej znośna bo płacę 150 zł za zabieg. Bylam na dwóch jeszcze jeden i chyba to wystarczy.

Wiem wiem, ale chodziło mi po prostu o jedną firmę.

Korzystałam z zabiegów depilacji laserowej w Laser Delux w Gdańsku. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Moja skóra w okolicach bikini jest totalnie gładka. Polecam!

Ja tam zawsze będę za Clinica cosmetologica, jestem stałą klienktą w Gdyni i nigdy się nie zawiodłam. Jeśli chodzi o depilacje to także vectus genialny, nic nie boli, efekt murowany!

Dziewczyny, a jak laser przy jasnych włosach? Z drugiej strony, używam od jakiegoś czasu plastrów z woskiem z Veet, z taką żelową formułą Easy-Gelwax. Depiluję się raz na trzy tygodnie, czasem miesiąc, przez ten czas nogi mam gładkie, więc po prostu nie wiem czy warto ryzykować laser.

Polecam salon Le Pink w Gdyni na Dąbrowie - korzystam nie tylko z uslug depilacji laserowej ale i innych zabiegow a co do laserowej depilacji to efekty mam cudowne, po 6 razach nie mam w ogole wlosow i mało tego maja taki sprzet ze nic nie boli! nowa metoda, bo wczesniej chodzilam do innych salonow i musialam sie znieczulac wczesniej bo byl taki bol, takze polecam ci z calego serca!

Amirta plastry są spoko niby, ale i tak używasz je co jakiś czas i jest ból, a tutaj idziesz na kilka serii i masz spokój na dłuugi czas. I vectus faktycznie daje radę z jasnymi włosami, sama mam jasne włosy i depilowałam je tam gdzie sisza.

https://depilacja.pl/
Gorąco polecam.
Salony w UK Polsce oraz Brazylii.
Bardzo dobra i tania depilacja na najwyższym poziomie!
Niedawno poddałam się zabiegowi depilacji laserowej w salonie depilacji.pl w Gdańsku. Polecam, miła obsługa, zabiegi są skuteczne i bezbolesne. https://depilacja.pl/salony-polska/

Jestem po depilacji laserowej pach w laser delux w Gdyni. Bardzo jestem zadowolona. Moja skóra jest naprawdę gładka a zrobiłam 5 zabiegów. Inwestycja, która zapewni duży komfort. WARTO.

Ja robiłam depilację bikini i pach w Laser Delux w Gdyni. Jestem mega zadowolona!

Czy ktoś ma może doświadczenia z depilacją laserową w yasumi? Czy moze lepiej zapisać się jednak do clinica cosmetologica. Proszę o odpowiedź.

W Clinica Cosmetologica robilam depilacje pach oraz łydek i jestem bardzo zadowolona. Ogólnie po 3 zabiegach nie miałam praktycznie zadnych włosków ale wybrałam się na 4 i potem po 8 miesiącach na jeden przypominający. Od tamtego czasu minął rok, nic nie mam poza kilkoma jasnymi pojedynczymi włoskami na łydkach, których widocznie laser nie złapał. Ale ich nie golę bo widać je jedynie pod swiatło tak więc za bardzo mi to nie przeszkadza. Praktycznie skończyłam z goleniem sie bo nie ma takiej konieczności, nic mi nie rośnie.

A jak sam zabieg? Jak to wyglada? Boli?
do góry