Widok

Depilacja laserowa Kiedy i gdzie

Witam wszystkich. Aktualnie mieszkam w UK, w drugiej połowie sierpnia planuję przyjazd do Polski i zastanawiam sie nad skorzystaniem z zabiegu depilacji laserowej. Pytałam sie oczywiście na miejscu, ale ceny w londynie trochę mnie przeraziły, przeliczyłam sobie wszystko wychodzi na to,ze o wiele bardziej opłaca sie latać do Polski :P Szczególnie,że chciałabym sobie machnąc od razu nogi, bikini i pachy ( i tak przylatuję do rodziców co 2-3 miesiące) Czy ktoś z Was zdecydował sie właśnie na zabiegi tego typu? Mam kilka pytań :) Głownie o to w jakim terminie robiliście. Wiem wiemze nie można robić latem ale chciałabym teraz zacząć, szczegolnie,że nie wiem czy będę mogła przylatywać co miesiac a chciałabym wyrobić się przed grudniem bo wtedy szykuja mi sie małe wakacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja robiłam depilację laserową w Jacques Andre : nogi , pachy i bikini. Na pachy wystarczyły mi 3 zabiegi , na nogi i bikini 5.
Mam spokój na zawsze. Mają laser najwyższej klasy , szybko i bezboleśnie. polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziekuję dziewczyny za odpowiedzi.
I tak mało mam słóńca w Uk tak więć problem dla mnie żaden ;) Przylatuję w drugiej opłowie sierpnia tak więc pod koniec lata, przemęczę się w spodniach dla oszczędności. Z ciekawości gdzie chodziłaś? I na jaki rodzaj lasera? Bo w tym momencie mam w przeglądarce otwarte dosłownie 20 różnych kart różnych salonów kosmetycznych i widze.ze mają tam rózne lasery ( każdy oczywiście chwali , że najlepszy jest ich laser...). To,że się różnią to wiem ale jak to jest z ipl , widze,ze cena znacznie odstawje od takiego light sheer. Czy jest to równiez laser? Co do przerw pomiędzy zabiegami to nie wiem czy będe mogła osbie pozwolić na miesięczne przerwy. Nie zależy to ode mnie ale głównie od tego jak szefowa wyznaczy grafik :(

Polecam LaserDelux, są i w Gdyni i w Gdańsku, zrobiłam 5 zabiegów i mam z głowy. Trochę bolało ale warto było przecierpieć :) wizyty są co 2 msc i jest bezwzględny zakaz opalania się.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No niby nie można robić latem. Jendak nie pora roku jest tutaj problemem a fakt , że świeci słońce, ludzie chodzią w sukienkach i spodenkach a skóry po depilacji nie powinno się wystawiać na działanie słóńca. Jest skłonna do podrażnień. Tak więc myślę,ze jeśli będziesz chowała nogi od słońca to nie bedzie przeciwwskazań. Nie wiem tylko czy jest sens przylatywać co dwa trzy miesiącae tak jak piszesz ponieważ przerwy robi się mniej więcej miesięczne ( przynajmniej tak było jak sama robiłam depilację laserową, wystarczyły mi 3 zbaiegi) Potem oczywisice po pół roku wybrałam sie na zabieg przypominający. Nastepnie wystarczy ponoć chodzić raz w roku albo i rzadziej ( zostają jakies pojedyncze włoski).
do góry