Widok

Depilator laserowy domowego użytku - proszę o opinie

Proszę o jakiekolwiek opinie o laserowych depilatorach do użytku domowego np; PHILIPS LUMEA SC2001/01 LUB REMINGTON IPL 6000 itp. zastanawiam się nad kupnem ale najpierw chciałabym aby ktoś podzielił się opinią czy warto ? jakie są efekty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sama co prawda nie miałam okazji testować żadnego z tych depilatorów ale moja koleżanka dostała na gwiazdkę ten Philips Lumea i z tego co mi mówiła bardzo jej się przydaje. Głównie dlatego, że ma z głowy chodzenie do salonów, a i sama depilacja jest bezpieczniejsza. Nawet jej zazdroszczę bo nie musi się już użerać z goleniem czy bolesnymi plastrami :) Poczytaj sobie jeszcze o lumei na stronie Philipsa, ale ja na pewno bym się na nią zdecydowała :) A i te depilatory, które wymieniłaś to IPL, a nie laser a to ważna różnica bo te pierwsze są bardziej bezpieczne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

Sukienka na wesele (29 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (143 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

sucha skóra (77 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...

do góry