Widok

Depresja

Zmagam się z depresją mam czarne myśli najchętniej to już nie chcę żyć nie mam wsparcia od nikogo rodziną znajomi dowiedzawszy się o mojej depresji odsunęli się jestem z tym sama i ciężko mi nie radzę sobie jestem na zwolnieniu lekarskim chodzę do psychologa biorę tabletki żadnej poprawy nie widzę ciężko żyć mając świadomość odtrącenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poszukaj w internecie grup wsparcia dla osob z depresja . Spotkania z osobami , ktore maja takie same problemy zdrowotne jak Ty powinny pomoc . Chodzisz do psychologa i bierzesz leki - to dobrze rokuje . Sprobuj z tymi grupami wsparcia , badz dobrej mysli . Zapytaj swojego psychologa o grupy wsparcia dla osob z depresja ( na wypadek gdybys miala watpliwosci co do grup znalezionych przez internet ) . Powodzenia !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

w jakim jesteś wieku? masz męża? jestes ustawiona finansowo? uprawiasz jakiś sport ?masz hobby? jaką masz figurę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzień dobry, mam 46 lat, mam bardzo stresującą pracę. Brałem leki na uspokojenie, po których byłem otępiały. Nie mogłem prowadzić auta, nie mogłem normalnie żyć. Zacząłem stosowanie tego olejku z CBD 5 % https://konopiafarmacja.pl/krople-cbd/13-olej-cbd-5-essenz-decarboxylated-15-ml.html 3 x dzienie po 5 kropel . Działa uspokająco, wycisza, pomaga zasnąć. Jedna buteleczka wstarcza na 2 miesiące przy codziennym stosowaniu. Bardzo wydajne Polecam każdemu Przede wszystkim teraz nie truję się już tabletkami, które sprawiały, że czuję się jak ociężały beton
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Jakie skuteczne środki na erekcję (7 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (408 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

do góry