Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
serdecznie polecam wszystkim! wątek zamknięty Korzystalam już kilkakrotnie z uslug Instytutu Dermecos i z calą...
~Sylwia Mrozik
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 maja 2011

Profesjonalna i relaksująca wizyta wątek zamknięty Pierwszy salon kosmetyczny, z którego jestem zadowolona w stu procentach!...
~Ania
-

dodano: 11 maja 2011

super miejsce! wątek zamknięty Polecam serdecznie wszystkim szukającym profesjonalnego miejsca, świetnej...
~Martyna Guz
-

dodano: 5 maja 2011

POLECAM wątek zamknięty To była moja pierwsza wizyta w Dermecos, ale na pewno nie ostatnia! Byłam na...
~Agnieszka
1

dodano: 26 marca 2011

Bardzo fajny salon, serdecznie polecam. wątek zamknięty To już moja kolejna wizyta w salonie Dermecos u Pani Moniki i jak zawsze...
~Natalia Kuźniarz
-

dodano: 8 kwietnia 2011

Rewelacja!!!! wątek zamknięty Zrobiłam sobie wypełnianie zmarszczek oraz powiększanie ust- rewelacja!...
~Sylwia Z.
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 22 stycznia 2011

REWELACJA! wątek zamknięty Polecam wszystkim Instutu Kosmetologii Dermecos. Trafiłam tam od początku...
~Ela
3

dodano: 20 grudnia 2010

Serdecznie polecam !!! wątek zamknięty Zgadzam się z poprzednimi opiniami! Wreszcie udało mi się znaleźć...
~Agnieszka
-

dodano: 15 stycznia 2011

Mila obsługa i profesjonalizm wątek zamknięty Kilka krotnie korzystałem z usług tego gabinetu. Jestem bardzo zadowolona....
~Kaja
-

dodano: 14 stycznia 2011

Mila obsługa i profesjonalizm wątek zamknięty Polecam wszystkim Instytut Dermecos. Miła i profesjonalna obsługa. Pani...
~Kaja
-

dodano: 10 stycznia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

10

wątków

do góry