Widok

Dewastacja placu zabaw szkoła bojano

Brawo rodzice tych nastolatków co tam ćpają i piją wieczorami, wszystko zdewastowane filmik na fejsie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To wasze bezstresowe wychowanie brajanka i dzejsiki ,
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Powinien byc w takich miejscach uzytku publicznego monitoring!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
To wynik zamieszkania na wsi ,wszelkiej maści patologii z miast .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Plac zabaw i teren szkoły są regularnie dewastowane od lat. Akurat tym razem rodzice zauważyli i się afera rozkręciła. Poza naprawami pracownicy praktycznie co rano zbierają butelki i puszki po alkoholu. To co jest potrzebne to rodzice, którzy wiedzą co robią ich starsze dzieciaki oraz patrole policji, które będą regularnie zaglądać na teren szkoły i hali.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem za! Czy nie mozna zglosic o potrzebe czestszych patroli policji w godzinach wieczornych szczegolnie w weekendy w tych miejscach? Moze w jakis sposob by to odstraszylo dzieciaki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gdzie jest problem? Ja za młodu też po Bojanie z browarami latałem. Człowiek miał 16 lat to normalnie sprzedawali jeszcze. Piękne to były czasy. Poczekajcie aż fenantyl wjedzie do Polski, wtedy będziecie płakać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hmm czyli uważasz że szkoła i plac zabaw to miejsce gdzie młodzież może pić alkohol, zostawiać puste butelki i jeszcze przy okazji dewastować wszystko co się znajduje w okolicy? Aż strach myśleć co teraz robisz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

teraz ćpiem i żebram pod sklepami pod pozorem zbiórki na ukrainu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Co zrobić z takimi sąsiadami? (10 odpowiedzi)

Witam, ludzie proszę o waszą opinię mam sąsiadkę która udziela się jako osoba chcąca nieść pomóc...

Kanalizacja (4 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

Nowy Sołtys (76 odpowiedzi)

Czytam i nie wierzę. Nowy Sołtys to zrobił nowy Sołtys tamto wsparł. Można można. A stary sołtys....

do góry