Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
..... wątek zamknięty Pozdrawiam serwis GSM Dextel na Żabiance. Ponad miesiąc trzymają mój telefon,...
~anonim.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 maja 2014

polecam!!! wątek zamknięty mieszkam na stałe za granica gdzie wiadomo usług tego typu nie ma, z sałego...
~marek
-

dodano: 31 grudnia 2013

zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Miła i fachowa obsługa. Serwis zna się na rzeczy i uparcie usuwa problem po...
~Iza
-

dodano: 22 października 2013

Pseudo serwis dla naiwnych wątek zamknięty Pseudo serwis gorszych nie widziałem. Kupiłem od nich używanego laptopa nie...
~Oszukany
1

dodano: 4 kwietnia 2012

~henryk
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 7 lutego 2013

śmiech na sali. wątek zamknięty dlaczego nie przeczytałam tych opinii wczesniej ? naprawde JAK NAJDALEJ od...
~bardzo niezadowolony klient
3

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 lutego 2012

Amatorski BOX a nie serwis. wątek zamknięty JAK NAJDALEJ. Amatorzy korzystający z prostych programów jakie każdy mógłby...
~Piotr
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 23 stycznia 2012

Nie zgadzam się wątek zamknięty Byłam w siedmiu punktach chcąc zdjąć simloka z mojego htc którego przywiozłam...
~Marlena
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 25 lutego 2011

~mrozo
1

dodano: 7 lutego 2011

2 tygodnie... wątek zamknięty ...czekałam na telefon, co chwilę wymyślali inna usterkę....mimo obietnic nie...
~nasty
2

dodano: 29 października 2010

Tragedia obsługi wątek zamknięty telefon został oddany tylko na zdjęcie blokady simlok oddany po 3 tygodniach...
~klient
3

dodano: 10 czerwca 2010

e90 wątek zamknięty Ja też maiłem styczność z tym pseudo serwisem znajdującym się w oliwie....
~e90
-

dodano: 24 listopada 2010

naprawa telefonu nokia wątek zamknięty telefon był oddany do serwisu po upadku częściowo działał można było wykonać...
~Nokia
-

dodano: 21 października 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry