Dietekspert

Dietetycy, leczenie otyłości

Gdańsk, marsz. Ferdynanda Focha 2/5

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ludmiła Schleser - opinia wątek zamknięty Bardzo miła i kompetentna osoba, świadcząca profesjonalne podejście do pacjenta.
~Ludmiła Schleser
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 6 stycznia 2020

Profesjonalnie wątek zamknięty Pani Karolina okazała się przesymatyczną osobą i świetnym specjalistą....
~Joanna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 października 2018

Jedyny taki dietetyk! wątek zamknięty Trafiłam za namową koleżanki z pracy po wcześniejszych wizytach u 3 różnych...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2018

polecam wątek zamknięty Pani Karolina jest profesjonalistką, po raz pierwszy w diecie uwzględnione...
~maciej i teresa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 lutego 2017

Dietetyk wątek zamknięty Serdecznie polecam Panią Doktor Karolinę Kuźbicką z Dietekspert.pl. Idealnie...
~Marek2
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 lutego 2017

polecam wątek zamknięty Korzystam z usług Dietekspert od grudnia ub roku, ale już zdecydowanie mogę...
~Beata
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 stycznia 2017

Jak w najbardziej polecam! SUPER! wątek zamknięty Korzystałam wcześniej z innego dietetyka ale nie mogłam już znieść...
~Magda
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 stycznia 2017

jak łatwo pozbyłam się nadwagi wątek zamknięty Dr Kuźbicką poleciła mi jednak z koleżanek z pracy. Od razu rzuciły mi się w...
~Wero
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 stycznia 2017

Świetna osbługa on-line! wątek zamknięty Mieszkam za granicą ale pierwsze spotkanie z Panią Karoliną miała osobiście....
~Krysia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 stycznia 2016

Uczciwa i profesjonalna opieka wątek zamknięty Długo zastanawiałam się nad decyzją o wizycie u dietetyka. Panią Karolinę...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 lutego 2015

dietekspert wątek zamknięty dieta ułożona starannie, szablonowo ale smacznie rezultaty są ale trzeba...
~b.d.
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2013

Polecam wszystkim, którzy chcą zmienić swoje życie! wątek zamknięty Korzystałam z porad Pani Karoliny dość długo bo około 1 roku, regularnych...
~Ewelina
1

dodano: 4 lutego 2014

Smacznie i skutecznie POLECAM wątek zamknięty Przyszłam do poradni Pani Karoliny Kuźbickiej z dwóch powodów. Po pierwsze...
~Katarzyna
-

dodano: 5 maja 2014

Rewelacja! wątek zamknięty Niestety przy niedoczynności tarczycy przytyłam bardzo dużo, nigdy nie...
~Karolina
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2013

Paulina - opinia wątek zamknięty Na diecie ułożonej przez Panią Karolinę jestem od 2 miesięcy. Założone efekty...
~Paulina
-

dodano: 22 lipca 2013

z XXL na L - opinia wątek zamknięty DZIĘKUJĘ KOCHANA PANI KAROLINO,ŻYCZĘ DALSZYCH SUKCESÓW!!!
~z XXL na L
-

dodano: 1 lipca 2013

NAJLEPSZA DIETETYCZKA I PSYCHOLOG NA ŚWIECIE :) POLECAM wątek zamknięty Tak dobrego fachowca jak Pani Karolina trudno jest znaleźć i jestem...
~Dagmara
-

dodano: 23 lutego 2013

Polecam !!! wątek zamknięty Pani Karolina jest cudowną osobą - ciepłą, kontaktową.Reaguje błyskawicznie...
~Milena
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2011

opinia wątek zamknięty Pani Karolina jest osobą profesjonalną i przemiłą. Przy jej pomocy schudłam...
~dominika
-

dodano: 1 lutego 2011

Polecam profesjonalnie i skutecznie wątek zamknięty Schudłem 10 kg w 2,5 miesiąca bez wiekszego wysiłku gdyz dieta została tak...
~Artur
-

dodano: 17 stycznia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry