Widok

Dietetyk kogo polecicie?

Czy ktos może polecic dobrego dietetyka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to ja może inaczej - kilka lat temu skorzystałam z pomocy profesjonalnego dietetyka, szukałam opinii na forach i zdecydowałam się na poradnię MójDietetyk w Gdyni, niedaleko Armii Krajowej. Zależało mi na zejściu ok 10 kg z wagi 72 na 62. Zrobiłam 8 jadłospisów, każdy rozpisany na 2 tygodnie, co daje łącznie 4 miesiące na diecie. Trzymałam się wszystkich wytycznych, nie było podjadania, alko, żadnych słodyczy itd. Chudłam bardzo wolno, około 2 kg na miesiąc. Zeszłam do 64kg ale zdecydowałam się zrezygnować z dalszej współpracy, ponieważ nie byłam zadowolona, efekty pojawiały się zbyt wolno. Pani dietetyk, która układała dla mnie dietę jest przemiłą osobą, ale denerwowało mnie że pomimo zaznaczenia n a wstępie i późniejszego powtarzania jakich składników nie chcę i nie mogę jeść - one pojawiały się w jadłospisie. Zmieniłam pracę na taka, która niekiedy nie dawała mi możliwości spożycia 5 posiłków dziennie, a gdy tak się działo - waga stała w miejscu. Powtarzałam zabawę z ta dietą w późniejszych okresach, przez pewien czas (ok. 2 miesiące) łączyłam ją z pewną dawka aktywności fizycznej (4 godziny konkretnego fitnessu w tyg. bez szukania wymówek:) ) i waga spadała tak samo wolno.
Nie jestem pewna, czy to kwestia diety czy organizmu ale po 4 latach wróciłam do poprzedniej wagi i jestem załamana. Czy możecie doradzić porządnego dietetyka, takiego u którego efekty są? nie mam na myśli efektów bez wyrzeczeń, ale efekty widoczne, takie na które nie trzeba czekać miesiącami?

A ja ostatnio trafiłam z polecenia do dietetyka Aleksandry Bojanowskiej na Wassowskiego w Gdańsku. Mega sympatyczna i profesjonalna. Dieta w pełni dopasowana do mnie i mojego trybu życia. Polecam.
Pani Maja Lewandowska z Naturlife Gdańsk Morena, dietetyk petarda!!! Gorąco polecam

po 2 mies. potwierdzam swoją opinie. już troche schudłam i czuje sie super
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam panią Aleksandrę z Przyjznego Dietetyka. Przyjmuję w Gdyni na Armii Krajowej. Naprawdę warto. Układa bardzo smaczne jadłospisy pod to co kto lubi. Ma dużą wiedzę. Efekty też widać co najważniejsze.

Food Office - Poradnia dietetyczna to zdecydowanie najlepsi specjaliści w Gdyni. U mnie minus 24 kg. Zdecydowanie polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam Panią Annę Poldlewską, młoda uśmiechnięta, pełna pozytywnej energii i znająca się na rzeczy :) Tu strona do niej: https://dietetyk-gdynia.com.pl

Warta uwagi oferta opisana jest na http://www.superty.fit/ bo jeśli się nie mylę codzienne wsparcie trenera żywieniowego powinno przynieść lepszy rezultat szczególnie w przypadku osób, które mają problem z utrzymaniem dyscypliny albo zwyczajnie brakuje im wiedzy.
Polecam Fit Dietetyk Wojtek Drobiński wystarczy poczytac na forum efekty jego pracy

Jak już wyżej ktoś pisal- też polecam Poradnię Cel w Gdyni. są świetni, skuteczni i bardzo mnie podbudowali!

Polecam dietetyk Agnieszkę z https://poradiety.pl

Wybacz, ale źle ci się wydaje. xD W diecie najważniejsza jest równowaga. Nasz organizm nie działa źle tylko i wyłącznie dlatego, że dostaje za dużo, ale także dlatego, że nie dostaje odpowiednich składników odżywczych. Warto zaufać według mnie doświadczonemu dietetykowi, bo skąd niby np. ja - bez żadnego wykształcenia w tym kierunku - miałabym wiedzieć, dlaczego np. czuję się zmęczona, albo ociężała, dlaczego tyję, mimo to, że ćwiczę? Słyszałyście o Foodwise? Korzystam z ich usług. Wszystko się załatwia online, więc jest oszczędność czasu, a dieta, którą dostałam jest naprawdę fantastyczna!

Mi się wydaję, że ruch i mniej jedzenia - to najlepszy pomysł na odchudzanie
Ja serdecznie polecam Panią Paule z poradni Zdrowie na Talerzu w Gdyni, jestem bardzo zadowolona, łatwy kontakt, pierwsze efekty już widoczne po dwóch tygodniach, zdecydowanie świetna współpraca.

Polecam klinikę http://epi-gdansk.pl/dietetyk-gdansk/ . Jeżeli chodzi o racjonalne odchudzanie to tylko tam. Udało mi się zrzucić 16 kg. Od roku waga się utrzymuje.

Ja miałam juz 5 roznych dietetykow, rozne diety, i cuda z netu. Jak chodzilam do dietetyka to chudlam. Diete skonczylam i od nowa gruba. Byl czas ze sie zalamalam i zupelnie odpuscilam. W tamtym roku moja kolezanka powiedziala mi cos co mnie zastanowilo : Aneta u ciebie to nie chodzi o zarcie tylko o glowe. Obrazilam sie -ale .... Wpadlam na pomysl zeby poszukac kogos kto zajmie sie i dieta i moja glowa. I co ? Znalazlam tak zwanego "psychodietetyka". Czy mi pomogl ? Moze to zabrzmi dziwnie - ale ani mi nie ulozyl diety, ani nawet nie padalo to slowo D I E TA. Troche na poczatku mnie to i dziwilo, i chyba nawet zniechecalo bo w sumie to bylam przyzwyczajona do diety, rozpiski co mam dzis jesc i ile a tu nic ? No ale mowie - ok sprobuje co mi tam. I wiecie co ? Tak mnie gosc poprzekrecal w mysleniu ze dzis jakos tak ani nie mysle co mam zjesc na obiad, a co na kolacje, nie mam ochoty na podjadanie. A jak czasem nawet sobie zjem cos slodkiego to nie zalamuje mnie to ani nie dreczy jak kiedys. Czy chudne ? Szalu nie ma - ani cudow. Ale ciagle jednak w dol. Moze 2-3 kg na miesiac - ale jest cos innego tez fajnego. Czuje sie rewelacyjnie. Wlasciwie nie wiem co mi zrobil :) ale podoba mi sie to. To takie jakby odwrocenie problemu o 180 stopni. Trudno mi to wyjasnic to trzeba samemu poczuc. Takze polecam swietna poradnie w Gdyni na Morskiej - Poradnia CEL. Ja po 3 miesiacach wlasciwie nie musze juz chodzic do poradni - ale czasem juz tylko dla przyjemnosci sie umowie na wizyte zeby dostac porcje motywacji, zrelaksowac sie, rozwiazac jakies watpliwosci bo nadal jestem w szoku pozytywnym ze jak to ? Nie ma diety ? Polecam szczerze ten stan.
Ja mogę polecić . Najlepszym jest pan Ruch.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja Ci ze swojego doświadczenia mogę polcecić Poradnię CEL w Gdyni
http://twojcel.eu/dietetyk-gdynia/
podchodzą bardzo indywidualnie do każdego, nie tylko ustalają dietę, ale też zmieniają postrzeganie jedzenia, swojego ciała i nawyków
naprawdę zrobili mi rewolucję w życiu i kompletnie nie żałuję, bardzo polecam! ;) powodzenia!
Ja polecam Panią dietetyk Kasię Krych z poznańskiej kliniki Esthetique, która układa programy wyszczuplające szyte na miarę. Bardzo się cieszę z naszej współpracy, bo schudłam już (prawie) 10 kg. A za namową Pani Kasi zmieniłam całkowicie swój tryb życia chociaż myślałam kiedyś, że nigdy nie dam rady tego zrobić. Dobry dietetyk jednak zdołał mnie przekonać!
a ja byłam u Pani Aleksandry Spychalskiej przyjmuje na Jasieniu - dawno się nie spotkałam z takim życzliwym podejściem. No a najwazniejsze że mi pomogła.

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (42 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Rozwod dobry adwokat (405 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry