Widok

Dietetyk

Witam:) prosze o namiar na dobrego ,skutecznego dietetyka ,najlepiej okolice Gdanska:) z gory dziekuje:)
Po każdym dniu trze­ba pos­ta­wić kropkę, od­wrócić kartę i zaczy­nać na nowo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pisać na mejla grzema69@o2.pl podać imię i nazwisko.
Podam co i gdzie. Odpowiem z innego mejla.
ja jestem chętna mechanik....
Sama dieta to nie wszystko. Jeśli chce ktoś poznać przyczyny i dowiedzieć się co i jak i dla czego to mogę polecić program odchudzający - prezentacja z wyjaśnieniem. Nawet jeśli ktoś nie skorzysta to najwyżej poświęci trochę własnego czasu. Ktoś chętny?
Monika Turniak (mojdietetyk.pl o ile się nie mylę) - kiedy się do owej Pani udawałam przyjmowała we Wrzeszczu. Lekko ponad miesiąc - waga w dół o 8 kg bez wysiłku fizycznego.
Wiem ale znam osoby ktore naprawde dzieki dietetykowi sporo zgubily kilogramow..ale,zaczne od tego ,ze kupie ..klódke:)dziekuje i pozdrawiam .
Po każdym dniu trze­ba pos­ta­wić kropkę, od­wrócić kartę i zaczy­nać na nowo.
Chodziłam do dietetyka rok .... Wywalilam ku..pe kasy miałam ułożona dietę na każdy dzień trzymalam się tego schudlam mało. Nie chodzę do dietetyka dla mnie szkoda kasy na wizyty i na wymyślne potrawy. Kupiłam dobry rower i od marca po dzis dzień jeżdżę rowerem do i z pracy 15km. W pracy też jestem na nogach prowadzę gabinet rehabilitacji, zapisałam się na fitness IDE w tym tygodniu, chce zrzucić 20 kg. Nie ma lepszej diety niż buzia i lodowka na kłódkę

Inne tematy z forum Zdrowie

dobry psycholog w Gdańsku wrzeszczu (94 odpowiedzi)

prosze pomóżcie mi .... polećcie mi kogoś kto na prawdę pomoże z problemami

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (3 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

do góry