Widok

Disney on ice - które miejsca najlepsze?

chce sięwybrać z córką ale nie mam pojęcia jakie miejsca wybrac ?
Może ktośpoleci jaki sektor najlepszy jak mam kupić za 120 zl to chce zeby dobrze widziala.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za 120 to chyba wszędzie będzie dobrze widać, one wszystkie są przy samej scenie.
Ja mam w sektorze 114, mam nadzieję że będzie ok.
Kupowałam parę dni temu i praktycznie nie było już biletów po 120/99 w Gdańsku, jeszcze sporo tańszych zostało.
mi się wydaje że 115 i 102 bo akurat środek lodowiska są fajne - rok temu byliśmy w 116 i też było ok.
Kupowałam jakoś 2 dni temu I na tą godz wszystko przy scenie zajęte. Dalej ciężko mi było 4 obok siebie znaleźć. Pewnie zależy którego dnia się chce.
Podobno ze względu na duże zainteresowanie jeszcze jeden termin wczoraj dodali .
image
rzeczywiście, w niedzielę jeszcze o 18.30, a były tylko dwa.
A ktoś siedział kiedyś w sektorach 322-321? Będzie coś widać czy brać lornetkę?:)
a powie mi ktoś coś na tema sektora 316 tych dwóch pierwszych rzędów ?
bo sątylko po 50 zł ?
w zeszłym roku byłam w sektorze 317 (w piątek) - bardzo dobrze się oglądało i wszystko było widać i w sektorze 514 w niedziele (chodziło o to że nie zdarzyłam na całe przedstawienie w piątek przez tą śnieżyce i w ramach ''reklamacji'' wpuszczono mnie na całe przedstawienie w niedziele ale już do sektoru najwyżej i tam z kolei było widać gorzej bo to wszystko było bardzo małe i średnio widoczne)
myślę że te tańsze miejsca w dwóch pierwszych rzędach w sektorze o którym piszesz wynikają z tego że jest tam przejście i istnieje taka możliwość że podczas przemieszczania się ludzi będziesz miała czasem zasłoniętą widoczność.
generalnie z tych wszystkich sektorów jest dobra widoczność.

zapraszam do obejrzenia skrótu z tego wydarzenia:
https://www.youtube.com/watch?v=0qFlSGNS8WY&lc=z22lgtbwpyybzjohw04t1aokgasekxbm1ieb2ru1hfeark0h00410

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Ortopeda Gdansk szpital kolejowy (21 odpowiedzi)

hej. ma moze z Was nr do przychodni w szpitalu kolejowym?? i jeszcze prywatnie do dr Pawlaka??

Które imię dla dziewczynki? (46 odpowiedzi)

Wy zawsze jesteście pomocne. Nie możemy dojść do porozumienia z mężem. Jestem ciekawa, które...

do góry