Widok

Dj Lech Radziun - opinie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie,
chcialabym prosic o opinie na temat tego Dj.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pan Lech Radziun grał na naszym weselu. Gościom bardzo się podobała (brali nawet namiary na DJa:). Zna się na rzeczy, często doradzał nam coś co nie wydawało nam się najlepszym pomysłem a okazywało się strzałem w dziesiątkę. Fajnie prowadzi zabawy- dużo śmiechu ale bez niestosowności. Polecamy
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja go mialam na swoim weselu i bylam naprawde szczerze polecam. Goscie bawili sie do samego konca i mozna ustalic z nim co ma grac. Poza tym to naprawde sympatyczny facet. Ja nie mam do niego zarzutow.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 6
wypowiem się po 27 sierpnia bo będzie na weselu mojej przyjaciółki :) ale z tego co słyszałam do tej pory ma dobre opinie :)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6
U mnie był na weselu, rewelacja!w trakcie wesela słucha pary młodej, podchodzi do niej co pól godzinki i pyta sie czy cos dodać, lub sam mówi co zaraz będzie.Mówi tez na co zwrócic uwagę itd.Poza tym optymistyczny bardzo i usmiechnięty, widac, ze lubi swoja pracę. Konkursy wybierasz sama, dostosowuje sie do towarzystwa. Wybierałam miedzy dobrymi dj, ale on był najlepszy, polecam
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dzieki

A jakies konkretne i dokladne opinie?
W jaki sposob prowadzi wesele, jakie zabawy i atrakcje przewiduje..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry