Widok
Ja mam Macka zbukowanego na 25/07/09 i musze powiedziec, ze kontakt rewelacja, nie kasuje duzo (1200zl, ja place 1700zl z prowadzeniem dwujezycznym). Same dobre opinie slyszalam, poza tym nie trudno Macka posluchac na HIT Fm:) Chcesz, to podam maila i nr telefonu.
Ja miałam Maćka tera z w sierpniu i jestem naprawdę bardzo zadowolona !!! Facet super z poczuciem humoru, potrafi rozbawić gości, dopasuje muzykę pod wasze gusta. Miesiąc wczesniej wysłałam mu listę nagrań a reszte dobrał poprostu super, trafił bezbłędnie. Ma swój sprzęt. Prosiłam go, ze względu na zagrozoną ciążę, o spokojne oczepiny bez jakiś głupich zabaw i tak było. Jeśli miałabym go ocenić w skali od 1 do 5 to ma u mnie 6 z plusem. Rewelacja. Goście byli bardzo zadowoleni, nawet mój kuzyn już zaklepał sobie u niego termin na nastepny rok. Polecam z czystym sercem i nie powodów do obaw !!!! Powodzenia !!!
No co ty. O co ci chodzi ?
Przeciez to on sam sobie wkleil zdjecie tylko ze pod innym nickiem.
Ma prawo bo to jego zdjecie i juz.
Ja ci się DJ Maciek nie podoba to go sobie nie ogladaj.
Zawsze do czegos ktos sie musi przyczepic, a to ze za lysy, a to ze za gruby. Mi Maciek podoba sie bardzo i uwazam ze jest taki po prostu pocieszny i nieporadny. Taki jak ten "Bialy Mis" o ktorym spiewak nucil w jednej piosence.
Przeciez to on sam sobie wkleil zdjecie tylko ze pod innym nickiem.
Ma prawo bo to jego zdjecie i juz.
Ja ci się DJ Maciek nie podoba to go sobie nie ogladaj.
Zawsze do czegos ktos sie musi przyczepic, a to ze za lysy, a to ze za gruby. Mi Maciek podoba sie bardzo i uwazam ze jest taki po prostu pocieszny i nieporadny. Taki jak ten "Bialy Mis" o ktorym spiewak nucil w jednej piosence.
Opiszę jak było u nas - wesele 08.2012.
Spotkaliśmy się z kilkoma dj z "trójmiejskiej czołówki". Maciek wypadł najlepiej na ich tle i dlatego zdecydowaliśmy się na jego usługi. Dodam jeszcze, że jesteśmy dosyć wymagającą parą i robiliśmy całkiem wystawne przyjęcie weselne, dlatego denerwowaliśmy się o każdy szczegół przed tym dniem. Maciek zapewniał nas, że będzie nad wszystkim czuwał i faktycznie tak było. Dogadał się z kierownikiem sali i to on decydował o czasie wchodzenia konkretnych potraw (tort, przekąski, dzik). Dobierał świetną muzykę zarówno dla starszych jak i młodszych. Goście świetnie się bawili - u jednych naszych znajomych będzie grał w przyszłym roku. Ma własny sprzęt. Z całą pewnością można mu zaufać, jest mega profesjonalny. Polecam!
Spotkaliśmy się z kilkoma dj z "trójmiejskiej czołówki". Maciek wypadł najlepiej na ich tle i dlatego zdecydowaliśmy się na jego usługi. Dodam jeszcze, że jesteśmy dosyć wymagającą parą i robiliśmy całkiem wystawne przyjęcie weselne, dlatego denerwowaliśmy się o każdy szczegół przed tym dniem. Maciek zapewniał nas, że będzie nad wszystkim czuwał i faktycznie tak było. Dogadał się z kierownikiem sali i to on decydował o czasie wchodzenia konkretnych potraw (tort, przekąski, dzik). Dobierał świetną muzykę zarówno dla starszych jak i młodszych. Goście świetnie się bawili - u jednych naszych znajomych będzie grał w przyszłym roku. Ma własny sprzęt. Z całą pewnością można mu zaufać, jest mega profesjonalny. Polecam!
Czy mógłby ktoś po prostu wkleić tu maila do Józefowicza?
Trochę mnie dziwi fakt, że nie ma swojej strony...
Uważacie, że należy do Trójmiejskiej czołówki?
Bardzo ważna jest dla nas muzyka i fajne poprowadzenie imprezy (bez głupich tekstów i gier z macaniem). Ciężko wybrać dj'a, bo zazwyczaj nie ma dostępu do próbki ich wyczynów muzycznych.. Jeśli się go wcześniej nie widziało w akcji to trzeba gościa oceniać kurcze tylko po spotkaniu. Macie na to jakiś sposób? Opinie innych? Tylko że każdy ma inne oczekiwania i wyobrażenia...
Trochę mnie dziwi fakt, że nie ma swojej strony...
Uważacie, że należy do Trójmiejskiej czołówki?
Bardzo ważna jest dla nas muzyka i fajne poprowadzenie imprezy (bez głupich tekstów i gier z macaniem). Ciężko wybrać dj'a, bo zazwyczaj nie ma dostępu do próbki ich wyczynów muzycznych.. Jeśli się go wcześniej nie widziało w akcji to trzeba gościa oceniać kurcze tylko po spotkaniu. Macie na to jakiś sposób? Opinie innych? Tylko że każdy ma inne oczekiwania i wyobrażenia...