Widok
Z jednej strony czarodziej wśród DJ - ma furę sprzętu, sporo konkursów robi, pełno gadżetów - jakieś gitarki zabawkowe, kapelusze itp.
Z drugiej strony... moim zdaniem jak na DJ to straszne pieniądze sobie liczy.
Z trzeciej strony... ja się tak średnio bawiłam, bo tych zabaw było za dużo, cały czas kombinował coś z gośćmi, wydawał polecenia, ubierał, przebierał gości, wodzirejował i trochę... robił z ludzi pajaców zamiast dać im się spokojnie wytańczyć - takie miałam wrażenie.
Ja preferuję mniej zabaw sterowanych, a więcej dobrej muzy (najlepiej na żywo w wykonaniu dobrego bandu) i po prostu tańców.
Z drugiej strony... moim zdaniem jak na DJ to straszne pieniądze sobie liczy.
Z trzeciej strony... ja się tak średnio bawiłam, bo tych zabaw było za dużo, cały czas kombinował coś z gośćmi, wydawał polecenia, ubierał, przebierał gości, wodzirejował i trochę... robił z ludzi pajaców zamiast dać im się spokojnie wytańczyć - takie miałam wrażenie.
Ja preferuję mniej zabaw sterowanych, a więcej dobrej muzy (najlepiej na żywo w wykonaniu dobrego bandu) i po prostu tańców.
dziekuje za opinie :)
wiem wlasnie ze wlasciwie na 2011 juz nie ma terminow, udalo mi sie jeden- majowy zarezerwowac. Nie mam zadnej konkretnej daty ktroa bym chciala,jednak nie ejstem do maja przekonana, myslalam raczej o lipcu bardzie. Dlategot eraz sie zatanawiam czy jest warty tego aby zdecydowac sie na maj
wiem wlasnie ze wlasciwie na 2011 juz nie ma terminow, udalo mi sie jeden- majowy zarezerwowac. Nie mam zadnej konkretnej daty ktroa bym chciala,jednak nie ejstem do maja przekonana, myslalam raczej o lipcu bardzie. Dlategot eraz sie zatanawiam czy jest warty tego aby zdecydowac sie na maj
Jest to rewelacyjny Dj, człowiek z darem do prowadzenia tego typu imprez, potrafi nawiązać super kontakt z gośćmi, ma mnóstwo gadżetów: gitary akustyczne, kapelusze sombrerro, stroje Elwisów i cała masę śmiesznych kapeluszy do zabawy dla wszystkich gości, konkursów w zanadrzu też ma zawsze całą masę, na weselach, które prowadzi zawsze wszyscy się świetnie bawią bez względu na wiek. Polecam tego Dj'a z całą pewnością.
Na zadnej imprezie nie bawilam sie tak dobrze jak u DJ-a Roberta. Bylam na weselu i na duzych urodzinach - na obu imprezach wszyscy goscie byli zachwyceni. Teraz czekamy na nasze wesele w przyszlym roku :) Terminy ma mocno odlegle, ale nie ma sie co dziwic. Wiadomo ze dobry prowadzacy na weselu to podstawa! Pan Robert jest bardzo elastyczny, dopasowuje muzyke, konkursy i cale show do upodoban Panstwa Mlodych. Potrafi porwac na parkiet najbardziej wymagajace towarzystwo. Moze nie jest tani, ale warty jest kazdej ceny. Jak w kazdej branzy, za wysoka jakosc trzeba zaplacic. Jest gwarancja wysmienitej zabawy! :)