Widok

Dj So So Black - proszę o opinię

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam się nad zaangażowaniem Dja So so Black do obsługi muzycznej wesela.
Czy grał on u kogoś na weselu albo może ktoś był gościem weselnym na imprezie, którą on prowadził? Jakie macie opinie? Angazuje się zabawy, jak prowadzi wesele jako wodzirej?

Każda opinia będzie dla mnie cenna :) Dzięki!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Byłem jako fotograf na 2 albo 3 weselach, gdzie So So Black był DJ'em, więc jakieś pojęcie mam ;)
Na plus na pewno dobór muzyki - nie gra tego najbardziej żenującego disco polo (ty jesteś ruda itp), jest na czasie z aktualnymi hitami, ma fajnie poskładane bloki tematyczne.
Zabawy - niezbyt wiele, a jak już są, to żadnych obleśnych, typu przeciąganie jajka przez nogawkę ;). Ale zawsze jest coś dla dzieci, tańce synchroniczne i kilka typowo weselnych konkursów. Ma też kilka swoich, których raczej nie zobaczycie na innych weselach.
Sprzęt - pełna profeska: porządne nagłośnienie, dużo świateł, sztuczny dym, lasery itp.
Robert "czuje" wesele, czyli wie, kiedy i jak gości rozruszać a kiedy dać im odetchnąć, a nie jedzie wg utartego scenariusza.
Spotkałem wielu DJ'ów i moim zdaniem So So Black należy do tych najlepszych.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zgadzam się w 100% z tą opinią, byłam na weselu, które prowadził, wszystko na wysokim poziomie, żadnej żenady, durnych konkursów,
świetnie dobiera muzykę "pod gości", pełen profesjonalizm, do ostatniej minuty wesela pełen parkiet. Szczerze polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry