Widok

Dj z wodzirejem potrzebny na wesele polsko-angielskie w woj. pomorskim

Kupię Temat dostępny też na forum:
Drodze czytelnicy

Bardzo bym prosila o pomoc wyborze Dj'a z wodzirejem na wesele polsko-angielskie ktore odbedzie sie 10 wrzesnia 2016 w woj. pomorskim.
Jest bardzo wazne dla nas zeby prowadzacy mowili plynnie po angielsku bo chcemy zeby wesele odbylo sie w 85% w jezyku angielskim. Bedzie duza licza osób zagranicznych oraz wiekszosc gosci zna angielski bardzo dobrze.
Prosilabym bardzo o propozycje.

Z gory bardzo Wam wszystkim dziekuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszam do współpracy- własne efekty świetlne-dym bańki mydlane itp, nagłośnienie - szeroki wybór muzyki - możliwość ustalenia repertuaru prowadzenie całej imprezy, w tym konkursy i zabawy cena do uzgodnienia ostatnio grałem wesela i imprezy w: Róża Wiatrów Gdynia, Złoty Ul Sopot, Victor m.innymi dla Dariusza Michalczewskiego i hotel Astor Jastrzębia Góra, OW Muza w Juracie, Zatoka Sztuki- Sopot dla piłkarzy Lechii Gdańsk. Życzę miłego dnia. Kontakt tel. 603217068 DJ Zibi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Poproszę o maila to wyślę namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
znajdź w necie FABRYKA UŚMIECHU. Są z Torunia, ale do nas na wesele dojechali na Mazury bez problemu, więc z woj pomorkim pewnie też nie będzie e problemu. Super prowadzą angielskie wesele, bez obciachowych zabaw i dosco- polo
Polecam
Rowniez poszukuje wodzireja z jezykiem angielskim. Czy ma ktos kontakt do Fabryki Usmiechu z Torunia? Strona http://www.fabryka-usmiechu.pl nie dziala....
Witam
Termin wolny Dj + Wodzirej (angielski) FB djleosopot
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Brygada S
wodzirej + dj
angielski perfect

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry