Widok

Dla mam (i nie tylko), które chcą się czasem wyrwać z domu ;-)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej,
Jestem mamą 1,5 chłopczyka, w maju urodzę mu rodzeństwo. Uwielbiam synka i dzieci w ogóle, ale czasem trzeba odpocząć od pieluszkowych spraw i zrobić coś innego.
Ja wymyśliłam klub książki - zainspirowało mnie stowarzyszenie Miasto Słów (http://www.miastoslow.pl i założyłam gdańską filię Klubu z Kawą nad Książką.
Serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych na pierwsze spotkanie, na którym będziemy rozmawiać o książce 'Skazani na ciszę' Davida Lodge.
Spotkanie odbędzie się 9 kwietnia w Cafe Fikcja w Gdańsku Wrzeszczu (dla klubowiczów 10% zniżki na menu kawiarni :))
Chętnych do udziału w spotkaniu proszę o kontakt:
dominika.wendykowska@miastoslow.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko fajnie, chętnie bym przyszła bo uwielbiam czytać ksiązki, ale jak rozumiem nie jest to dla "mam z dziećmi"-nie ma przygotowanej przestrzeni dla maluchów? Wtedy odpada bo najzwyczajniej w świecie nie mam co z dzieckiem zrobić...
Cafe Fikcja niestety nie ma wydzielonej przestrzeni dla dzieciaków, ale może Twój maluch chętnie poprzegląda książeczki dla dzieci w trakcie naszego spotkania, zje ciacho i będziesz mogła uczestniczyć w spotkaniu.
Oczywiście zależy ile Twój maluch ma lat.
pozdrowienia
Mały ma 11 miesięcy i w miejscu nie usiedzi:)
Jeśli mogę podsunąć pomysł-to jeśli będzie duże zainteresowanie mam które nie mają co z maluchami zrobić, to może następnym razem zorganizuj spotkanie w którymś z klubów malucha-we wrzeszczu albo w gdyni:) na pewno przyjdę:D!

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry