Widok

Dla odmiany...

... zerknijmy na inne niż Policja służby.
Jak wygląda procedura zabezpieczenia "po(d)rzuconego bagażu" na lotnisku "Lech Wałęsa".
Wygląda tak:
Babsko (dwa razy większe ode mnie, nie wiedziałam, że to możliwe) w zielonym mundurze stoi przy wyjściu dla pasarzerów.
Postawa: ręcę założone pod biustteeemmmm, jak przekupa na straganie z burakami (badge i dane na, nie do odczytania).
Widzi toto, że idziemy (z wózkiem dziecinnym), szczęśliwi, że w końcu razem, wyciąga palucha i skrzeczy " łukiem,łukiem"... (po gazonach czy pasie taxi (???))
Jako rasowa furiatka wymruczałam w przestrzeń między nami a zieloną ropuchą " tego palucha wsadź sobie w nos" .

Ps
Nie wspomnę o tym ile się nasłuchałam i dowiedziałam o warunkach pracy od "patrolującego" zielonego, dwuosobowego teamu w składzie mieszanym.
Po 7 latach już mnie nie bawią te g*wniane standardy .

https://youtu.be/M6wRnouGZFQ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja przemiła Zosiu, zatrudniliście służbę, aby zajęła się zarządzaniem waszym życiem, waszym bezpieczeństwem, usuwaniem śmieci, naprawianiem dróg i budową domów, daliście im prawo do decydowania o waszym życiu wierząc, że pokładacie swoje nadzieje w ręce kompetentnych i dobrych służących, którzy za godziwą zapłatę będą dbać o was i was hołubić.

Jednakże zatrudniliście matołów, egocentryków, nieudaczników i ludzi bez zasad. Czy oddając im w ręce władzę nad własnym życiem i majątkiem dziwicie się, że wychodzi z nich prawdziwe ego? Tak jest zawsze, gdy rządzi służba, nie ma się czemu dziwić. Oni naprawdę wierzą w to, że są waszymi właścicielami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sprostowanie... "po 7 latach ... od powrotu do Polski...
Więc raczej Wy...liście i ... żeście... :)

Ps
Podoba mi się, że umieściłeś mnie na obrazku, wraz z innymi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy zareagowałaś i spionizowałaś panią?
Czy poszłaś sobie wylać żal na forum?
To z drobnych rzeczy buduje się z potęga niegodziwości.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie żale (gorzkie) a jedynie "trzy słowa do ojca prowadzącego" żeby brał pod uwagę czynnik czasu.

Ps
Dokładnie TE trzy słowa, z ucałowaniami w figę z makiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

Grajdołki (108 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry