Widok
Dla zainteresowanych ADRIA- RUMIA
Witam,
Jestem już po weselu więc mogę napisać coś na ten temat.
Ogólnie stwierdzam, że wesele w Adrii było bardzo udane, gdybym miała wybierać jeszcze raz również wybrałabym to miejsce, obsługa bardzo sympatyczna i szybko się uwijała, jedzenie bardzo dobre - wszyscy goście chwalili, jedyny minus to fakt, że planowałam zrobić małe poprawiny dla przyjezdnych gości w ogrodzie i liczyłam na jedzenie które zostanie z wesela a dostałam do domu może 1/4 albo nawet nie tego co zostało, ale to trochę nasza wina bo nie przypilnowaliśmy, najlepiej zabrać je odrazu po weselu. Ale ogólnie myśle, że nie macie się czego obawiać, to dobry wybór.
Jestem już po weselu więc mogę napisać coś na ten temat.
Ogólnie stwierdzam, że wesele w Adrii było bardzo udane, gdybym miała wybierać jeszcze raz również wybrałabym to miejsce, obsługa bardzo sympatyczna i szybko się uwijała, jedzenie bardzo dobre - wszyscy goście chwalili, jedyny minus to fakt, że planowałam zrobić małe poprawiny dla przyjezdnych gości w ogrodzie i liczyłam na jedzenie które zostanie z wesela a dostałam do domu może 1/4 albo nawet nie tego co zostało, ale to trochę nasza wina bo nie przypilnowaliśmy, najlepiej zabrać je odrazu po weselu. Ale ogólnie myśle, że nie macie się czego obawiać, to dobry wybór.
poprawiny miały być na 80 osób ustaliliśmy menu no i koszt wyszedł ok 50 zł od osoby i ok a potem dowiedzieliśmy się że jeszcze po 40 zł od osoby jest doliczone za tego strogonoffa i to nie jest liczone 80 osób tylko 100 osób tak jak na weselu czyli 4 tysiące czyli koszt porawin to tak naprawde 100zł wam chociaż powiedział o tym strogonoffie bo nam ciągle powtarzano że poprawiny to koszt 50 zł i sobie wybieramy to co chcemy do jedzenia a potem takie jaja! wesele w efekcie się w adri nie odbyło na 2 tygodnie przed ślubem nerwówka i była zmiana sali.
mialem wesele 10 stycznia tego roku i poprawiny,wszystko bylo super,jedzenie pyszne,obsluga zgrana,wszystko elegancko podane,czysto,poprawiny tez wyszly tak jak trzeba bez zadnych problemow jak wyzej;/ wiec wydaje mi sie ze to konkurencja no albo sie poprawili,my jestesmy zadowoleni i z duma mozemy polecic innym.