Widok

Dla zainteresowanych ADRIA- RUMIA

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
Jestem już po weselu więc mogę napisać coś na ten temat.
Ogólnie stwierdzam, że wesele w Adrii było bardzo udane, gdybym miała wybierać jeszcze raz również wybrałabym to miejsce, obsługa bardzo sympatyczna i szybko się uwijała, jedzenie bardzo dobre - wszyscy goście chwalili, jedyny minus to fakt, że planowałam zrobić małe poprawiny dla przyjezdnych gości w ogrodzie i liczyłam na jedzenie które zostanie z wesela a dostałam do domu może 1/4 albo nawet nie tego co zostało, ale to trochę nasza wina bo nie przypilnowaliśmy, najlepiej zabrać je odrazu po weselu. Ale ogólnie myśle, że nie macie się czego obawiać, to dobry wybór.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
fajnie, że pojawiają się wreszcie pozytywne opinie. Ja mam poprqawimy a adrii, więc mam nadzieje, że jedzenia mi zostawią ;)
oleńka a dowiedz się ile za te poprawiny sobie obecnie życzą nam wyliczyli że dodatkpowe jedzenie na poprawiny będzie kosztować 50 zł a dodatkowo trzeba będzie zapłacić 4 tysiące za te poprawiny i dostaniemy w ramach tego strogonowa najdroższy strogonow w moim życiu

image
image
4 tysiące? za co?
nam mówili, że 40 za strogonow, ok 50-60 zł jeżeli chcemy obiad. a czym umotywowali tą sumę? muszę tam zadzwonić. wielkie dzięki.
poprawiny miały być na 80 osób ustaliliśmy menu no i koszt wyszedł ok 50 zł od osoby i ok a potem dowiedzieliśmy się że jeszcze po 40 zł od osoby jest doliczone za tego strogonoffa i to nie jest liczone 80 osób tylko 100 osób tak jak na weselu czyli 4 tysiące czyli koszt porawin to tak naprawde 100zł wam chociaż powiedział o tym strogonoffie bo nam ciągle powtarzano że poprawiny to koszt 50 zł i sobie wybieramy to co chcemy do jedzenia a potem takie jaja! wesele w efekcie się w adri nie odbyło na 2 tygodnie przed ślubem nerwówka i była zmiana sali.

image
image
mialem wesele 10 stycznia tego roku i poprawiny,wszystko bylo super,jedzenie pyszne,obsluga zgrana,wszystko elegancko podane,czysto,poprawiny tez wyszly tak jak trzeba bez zadnych problemow jak wyzej;/ wiec wydaje mi sie ze to konkurencja no albo sie poprawili,my jestesmy zadowoleni i z duma mozemy polecic innym.
A ja bym nawet stypy nie zrobił w Adri i zdania nie zmienie!
poprawiny nadal kosztują 50zł/osobę. Ale w tej cenie jest NOWY obiad, no + to co zostało z wesela. Ogólnie cena to nie tragedia.
A zamiast strogonowa możecie sobie wybrać coś innego, wiem ze mają normalne obiady np devolaja
ja na poprawinach miałam, kopytka + kotlet z sosem (chyba myśliwskim) do tego kucharze dorobili żurku (nie musiałam nic dopłacać) + podsmażyli jedzenie z wesela ( mięso ziemniaczki) nie jest to tanio ale też nie tragedia
do góry