Widok

Dlaczego faceci zawodzą w takiej chwili?

We wtorek dowiedziałam się o ciężkiej chorobie mojej mamy, przytłoczyło mnie to , a mój mąż dodatkowo przechodzi samego siebie. Awanturuje się , ma ciągłe pretensje i stale mi powtarza ,że to jest nie jego sprawa. Dlaczego faceci są tacy beznadziejni????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
-to nie facet ,a chlopiec ,nie wrzucaj wszystkich do jednego wora tylko dlatego ze masz nieudacznika w domu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może po prostu nie lubi teściowej ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Życie nauczyło mnie ''licz tylko na siebie" i zapamiętaj sobie, że mamę masz tylko jedną a facet raz jest i raz nie ma go. Nie przejmuj się jego pretensjami egoistycznymi , nieprawdopodobnej na silę chce się wykręcić od tej sprawy - nie chce pomóc bo będzie musiał coś zrobić a jest zbyt leniwy. Mniej go u d*pie, weź się w garść, podnieś dumnie głowę, pomóż mamie, nie licz na jego pomoc. Jesteś silną kobietą i nie potrzebujesz łask i dasz świetnie sobie radę sama.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Okropnie zachował się twój mąż, oczywiście że nie wszyscy panowie tacy są tak beznadziejni. Jak mógł powiedzieć że choroba twojej mamy to nie jego sprawa, i jeszcze się awanturuje. Ciekawe jak by zareagował jak by to jego mama zachorowała. Powinnaś się zastanowić czy chcesz nadal z nim dzielić życie jak nie możesz na niego liczyć w tak ważnej dla ciebie sytuacji, pojedź sobie do mamy na kilka dni jeśli masz taką możliwość.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Kobieta

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (55 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Tabletki powiększające piersi (8 odpowiedzi)

Pytanie kieruję do osób, które takie tabletki brały i mogą opisać doświadczenia. Jakie brałyscie...

rozwód z orzeczeniem o winie męza-romans (73 odpowiedzi)

Czy są tutaj te szczęsliwe , które uzyskaly taki rozwód?

do góry