Widok

Długie postoje SKM

Pytanie do wszystkich bo nie mogę znaleźć jakichkolwiek info . Dlaczego na odcinku Reda pielszewo a Reda pociąg SKM zatrzymuje się na około 5 minut. I to nie 1 raz . Przez takie wybryki bez żadnej informacji ciągle spózniam się do pracy autobusy mi odjeżdżają . Nie piszcie mi żebym wsiadał szybciej .bo to bez sensu . Place za bilet miesięczny SKM i autobusy ZKM i zadam żeby SKM była na czas . ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciesz się, że w ogóle jedzie

Swoją drogą zarząd kaskę na konto przelewem dostaje, więc po co się martwić? A przy wigilijnym stole będzie och, ach!! Mam posadkę!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skm goscinnie na torach pkp

Czyli musi wszystkich puścić potem może jechać
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo SKM to porażka, składy są brudne, stare, pociągi wiecznie spóźnione, drugą porażką jest PKM, chcą rozbudować sieć, ale pociągów jak na lekarstwo
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Na tym odcinku SKM jeździ po torach zarządzanych przez PLK i współdzieli je razem z innymi pociągami. Maszynista nie zatrzymuje się bo ma taki kaprys, tylko ma podany sygnał stop. SKM nie bardzo ma na to jakikolwiek wpływ. Dopiero w Rumii pociągi SKM wjeżdżają na wydzielone tory, których zarządca jest SKM
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 1

Za takim systemem komunikacji nie ma szans na przekonanie kierowców do przesiadki.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry