Widok
Długość welonu...
Ostartnio siedzę i dumam nad długością welonu. Mam juz welon dł 80/60 z haftem w kolorze ecrie, ale myślę czy nie dokupić sobie welonu takiego na wejście do kościoła na 2,5 metra. Mam suknie z Farage i te koronkowe plecy :)) dlatego welon chciałabym taki długi i delikatny jak mgiełka. Co myslicie? A zmaiana welonu na wesele nie przynosi jakiegoś pecha? Chociaż to mi obojetne :)) ważne żeby było wygodnie....
I to jest najgorsze w tym, ze ja chyba tez nie ubieram welonu!Chodz moj przyszly maz bardzo by chcial, zebym go miala!
Mam suknie z Farage z gorsetem z Galaxy i uwazam ze jest tak bogaty, ze nic juz nie powinno byc! Mysle ze z dodatkami tj. welon, rekawiczki, jakis szal bedzie za duzo... ona sama w sobie jest piekna!
Mam suknie z Farage z gorsetem z Galaxy i uwazam ze jest tak bogaty, ze nic juz nie powinno byc! Mysle ze z dodatkami tj. welon, rekawiczki, jakis szal bedzie za duzo... ona sama w sobie jest piekna!
jejku, chyba się zdecyduję na ten długi, bo mi sie tak marzy a na allegro znalazłam taki na 2,5metra :)) pojedynczy, cieniutki :)))
A tam, bedę księzniczką z welonem czy bez, ale jak juz to do kościółka z długim :))
Widzisz Beatko, ot, po co ja pytam jak i takrobie po swojemu :))

...o o o o .... jejku, to równo 3 miesiące !!!! :)))
A tam, bedę księzniczką z welonem czy bez, ale jak juz to do kościółka z długim :))
Widzisz Beatko, ot, po co ja pytam jak i takrobie po swojemu :))

...o o o o .... jejku, to równo 3 miesiące !!!! :)))
Ja miałam właśnie tak jak ty myslisz :) Długi mgiełkę 3metrowy i na nim krótki mgiełke ale z wykończeniem haftem. Po kosciele i fotkach długi zdjęłam i została do tańców któtki.
Aha - długi w kościele niósł mój mały drużba :) miała być tez z nim dziewczynka, ale przed ceremonią się rozryczała (chyba z tremy) :(
Moje foto w temcie o sprzedazy sukni lu w temacie "motyw przewodni"
Aha - długi w kościele niósł mój mały drużba :) miała być tez z nim dziewczynka, ale przed ceremonią się rozryczała (chyba z tremy) :(
Moje foto w temcie o sprzedazy sukni lu w temacie "motyw przewodni"