Widok

Długotrwałe perfumy na co dzień

Jakie długotrwałe perfumy polecicie kupić na wyprzedażach? Głównie górna półka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dwa męskie zapachy jakie mi sie najbardziej podobają:
Love Desire w wersji premium ( czarnej)
oraz Davidoff coll water.

Oba są świeze, trzymają się dość długo. Mój partner używa ich zamiennie.

Czy przypadkiem Love Desire to nie zapach z feromonami? Nie przeszkadza Ci fakt, że Twój facet się tym psika?

Tak ale mi to nie przeszkadza ;)

Można gdzieś powąchać te love desire?

Nie mam zielonego pojęcia. Zamawiamy zapachy przez internet :P Zawsze mozesz poprosić o próbkę. A jeśli Ci nie odpowiada zapach to pewnie są jakieś feromony bezzapachowe.

Podsumowanie:

Artykuł porusza temat wyboru długotrwałych perfum dostępnych na wyprzedażach, ze szczególnym uwzględnieniem segmentu premium. Autor rekomenduje dwa męskie zapachy: Love Desire w wersji czarnej oraz Davidoff Cool Water, podkreślając ich świeżość i trwałość. Dyskusja obejmuje również informacje o zapachach z feromonami oraz praktyczne porady dotyczące zamawiania perfum przez internet, w tym możliwość zamówienia próbek przed ostatecznym zakupem. Tekst zawiera również sugestię dotyczącą alternatywnych produktów, takich jak feromony bez zapachu.

Inne tematy z forum Kobieta

Domowe sposoby na trądzik różowaty (5 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

Nerwica (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich, pisze na tym forum ponieważ nie mam już siły, a mam nadzieję że ktoś też ma to...

Kto ma problem z sasiadami??? (295 odpowiedzi)

Dzień Dobry :) Zacznę od tego, że mieszkam w bloku 4 piętrowym i obok mnie mieszka stary dziad z...

do góry