Widok

Dni Adamowicza są już policzone ?

Mam oto naoczny dowód, iż sprawdza się moja teza o mniejszej przejrzystości lokalnej sceny politycznej w porównaniu do sceny centralnej. Lokalne media są albo słabsze albo opanowane przez lokalne uklady i nie mają siły przebcicia takiej jak centralne albo też nie mają interesu w opisywaniu faktycznego stanu rzeczy.

Dopiero dzisiaj rano Radio Gdańsk w swoim serwisie informacyjnym poruszyla kwestię Pawła Adamowicza powołując się na artykuł w tygodniku "wSieci". Wygląda na to, szczególnie jeśli uwzględnimy krytykę związaną z drugą powodzią, że dni Adamowicza są już policzone.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
A tu link w sprawie Adamowicza do artykułów na portalu wpolityce:

http://wpolityce.pl/polityka/302319-jaki-po-ustaleniach-wsieci-ws-adamowicza-dynamicznie-ruszylo-sledztwo-w-tej-sprawie-prokuratura-przestala-byc-maszynka-do-umarzania-przestepstw
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Polityka

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...

do góry