Widok
Witaj Kawa!!!!
Strasznie zakreceni jestesmy od powrotu, nie mam czasu nawet poczty w domu sprawdzić, wczoraj odebraliśmy zdjęcia ( :))))))) . Najszybciej jak to mozliwe postram się upubliczyć zdjęcia od B&W ( nie da sie opisać - musisz zobaczyć) oraz zdjęcia z podróży, ale jeszcze troszkę nam to zajmie;)
a powiedz Wy już po plenerze jesteście?????
W każdym razie ze zdjęc jestemy bardzo zadowoleni ( polecamy !!!!!) nasze oczekiwania ( bardzo wysokie) zostały spełnione.
Od B&W dostaliśmy coś wiecej niz zdjecia ze slubu, dostalismy piekną pamiatkę, w ktorą zostalo włożone duzo serca i pasjii.
Strasznie zakreceni jestesmy od powrotu, nie mam czasu nawet poczty w domu sprawdzić, wczoraj odebraliśmy zdjęcia ( :))))))) . Najszybciej jak to mozliwe postram się upubliczyć zdjęcia od B&W ( nie da sie opisać - musisz zobaczyć) oraz zdjęcia z podróży, ale jeszcze troszkę nam to zajmie;)
a powiedz Wy już po plenerze jesteście?????
W każdym razie ze zdjęc jestemy bardzo zadowoleni ( polecamy !!!!!) nasze oczekiwania ( bardzo wysokie) zostały spełnione.
Od B&W dostaliśmy coś wiecej niz zdjecia ze slubu, dostalismy piekną pamiatkę, w ktorą zostalo włożone duzo serca i pasjii.
My mieliśmy plener w zeszły poniedziałek - w miesięcznice ślubu :) także jutro prawdopodobnie będą efekty.My robiliśmy plener z Foto21 - już nie moge sie doczekać zdjęć... jak będe miała to również Ci wyślę.
Także pamiętaj po mnie Czerwcowa!!! paaa
p.s. podpatrzyłam od ciebie jedeno zdjęcie wiesz jak siedzisz na moto lecz michał jeszcze znalazł się w tym kadrze i stoi przy moto z kwiatem mam nadzieje, że wyjdzie to fajnie.
Ściskam mocno kumpelkę ze szczęśliwej daty :)
Także pamiętaj po mnie Czerwcowa!!! paaa
p.s. podpatrzyłam od ciebie jedeno zdjęcie wiesz jak siedzisz na moto lecz michał jeszcze znalazł się w tym kadrze i stoi przy moto z kwiatem mam nadzieje, że wyjdzie to fajnie.
Ściskam mocno kumpelkę ze szczęśliwej daty :)
oK!!! W sumie to prawie od razu na Foto21 się zdecydowaliśmy bo moja kumpelka z pracy miała z mężem u nich plener rok temu bo też z daty 4 czerwca tylko 2004 roku (!!!) i te ich zdjęcia mnie tak urzekły że wiedziałam że tam i kropka!!! Lecz przynam że zdjęcia w B&W też są super i się nawet prosiłam ich kiedyś o ofertkę!!!No mam nadzieję że nie bede żałować że nie skorzystałam z ich usług. pa
SPOKO SPOKO, napisałam wyżej że tylko na drodze mailowej :)
To fakt że mieliśmy cały reportaz z plenerem, więć nie za bardzo można to porównać ( tymbardziej inne miasto) z tego co wiem to również z ilością zdjęć też jest inaczej u obu firm, tak więc widać że sama cena nie jest kryterium porównawaczym w/w sprawie.
P.s. do B&W koleżanki w pracy sa zachwycone !!!!!!! powiedziały że juz nigdy nie wyciągną swoich zdjęć ze slubu ( bo im wstyd ;) pierwszy raz coś takiego widziały ( fajnie!!!!!!!! :)))))))))
To fakt że mieliśmy cały reportaz z plenerem, więć nie za bardzo można to porównać ( tymbardziej inne miasto) z tego co wiem to również z ilością zdjęć też jest inaczej u obu firm, tak więc widać że sama cena nie jest kryterium porównawaczym w/w sprawie.
P.s. do B&W koleżanki w pracy sa zachwycone !!!!!!! powiedziały że juz nigdy nie wyciągną swoich zdjęć ze slubu ( bo im wstyd ;) pierwszy raz coś takiego widziały ( fajnie!!!!!!!! :)))))))))
być moze nie doszedł ale wysłalam go jakiś miesiąc temu.Nie bylo mnie w kraju więc ze względu na koszta nie mogłam zadzwonic do Państwa.
Tak więc korzystając z okazji spytałam sie tylko o wolny termin w wątku Czerwcowej i nie widze w tym nic złego.
Czerwcowa-mam nadzieje ze Ty nie masz nic przeciwko temu pytanku do B&W.
Pozdrawiam serdecznie!
Tak więc korzystając z okazji spytałam sie tylko o wolny termin w wątku Czerwcowej i nie widze w tym nic złego.
Czerwcowa-mam nadzieje ze Ty nie masz nic przeciwko temu pytanku do B&W.
Pozdrawiam serdecznie!