Widok

Do Karolka

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc Karola!
Powiedz zdecydowaliśie sie na sale?? Widze ze jestes bardziej obyta forumkowiczka ode mnie heheheh. Jak ja dawno tu nie byłam. Widze ze teraz głos maja Panny które w 2006 r. biora slub to mnie cieszy, w końcu współne terminy i problemy hehe.
Coś czuje że znów cześciej zaczne tu zagladac, jak narazie odpuściałam sobie temat wesela.
Pozdrawiam Cie serdecznie i odezwij sie czasem.
Buziaki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czesc Mirabelka! Jakos dziwnie ze tak cie nazywam. Tak wybralismy Estragon na Chlebnickiej. A wy co wybraliscie? Stanelo na Tenisowej? I jaki termin? Tak udzielam sie jak nie mam co robic w pracy.
Witaj Kochana mi tez tak dziwnie ale pozostańmy inkognito heheh.
Ja mam Ciezkki orkes jestemsama w pracy roboty full musiałamprzełozyc urlop na wrzesien Moja miłosc ma problemy z pracowanikami i w ogole nic nie idzie ponaszej myśli ale cóż nie ma co sie użalac trzeba iśc dalej. pozdawianm Was serdecznie. buzaiaki do Jutra
Zapomniałam o jeszcze jednym, byłam na rowerze i tel mi zamokł i nie moge go odpalic ech Biednemu zawsze wiatr w oczy
Ogolnie wszystko nie tak! Mi tylko jest smutno bo moja milosc wyjechala do domu. Wiesz co przyzwyczailam sie bardzo do bycia razem, teraz jest tak pusto w domu. Dzisiaj spotykam sie z Dziekanowa.
Mirabelka czemu sie nie odzywasz?
Karolka mam duzy zapieprz w pracy a poza praca pomagalam ukochanemu.
Opowiadaj Co tam u Dziekanowej pozdrówj ją ode mnie.
Jestem potwornie nie wyspana ale dzies to nadrobie hehehe.
Pozdrawiami całuje gorąco.
Mirabelka, probowalam zkontaktowac sie z toba w innym watku ale nie odpisujesz. Czy macie juz ustalona date slubu? Gdzie wesele? POzdrawiam i odpisuj na maile. Buziaki.
do góry