Widok
Do USERA 12345
Chciałam się dowiedźieć co zyskujesz kasując wątki lub je zmieniająć?Forum jest stworzone po to aby powymieniać się opiniami doświadczeniami na temat przygotowań do ślubu i nie tylko. Dziewczyny opowiadają sobie gdzie najlepiej kupić sukienkę, zorganizować wesele, umalować się, zrobić fryzure itp; Pozwala to na nie tylko na zaoszczędzenie czasu jak i omijanie tzw "wpadek"związanym zw złym wyborem. Sama brałam w zeszłym roku ślub. I to z Weselnika wybrałam makijażystkę, kupiłam tanie rękawiczki, wybrałam odpowiedni salon sukien ślubnych. I nie uważam, że były to reklamy. Czytam różne fora związane z tematyką ślubną i pierwszy raz spotkałam się z faktem, żeby administrator tak "czyścił" posty. Może dlatego, że jest facetem i nie rozumie całego zamieszania związanego ze ślubem?! Pewnie ten wątek też zostanie wykasowany.....No cóż....chciałam spróbować..... Pozdrawiam
Ofelio zarejestruj sie , podajac w profilu dzialajacy adres e mail. Zgadzam sie z toba ze :"Forum jest stworzone po to aby powymieniać się opiniami doświadczeniami na temat przygotowań do ślubu " ale nie jest do reklamowania roznych firm i osob , jest do tego specjalne miejsce , a jak nie mozna tam tego znalezc to jest katalog firm
w ktorym mozna znalezc wiekszosc podmiotow gospodarczych z trojmiasta i okolic wystarczy poszukac . Jak ktos chce cos sprzedac prywatnie to powinien zamiescic ogloszenie a nie zasmiecac forum . jezeli w dalszym ciagu jestes nie usatysfakcjowana to jest wyszukiwarka dzieki ktorej z pewnoscia znajdziesz to co cie interesuje .
Ofelio, Waldku, Pluszowa do niedawna podanie adresu-namiaru na fotografa lub muzyka konczylo sie wymiana wulgaryzmow i czyms co trudno nazwac dyskusja .
P Waldku " tu chłopak chyba dla kogoś pracuje" to jest zwykle pomowienie - jestem spoza brazy muzyczno-fotograficzno-krawieckiej restauracji tez nie prowadze .
gula "słowa krytyki nie są cenzurowane" bo wtedy ktos by stwierdzil ze jestem tendencyjny - pyskowy DJ i foto sa kasowane wiec ich nie czytasz
Może dlatego, że jestem facetem staram sie przestrzegac pewnych narzuconych regol - nie poraz pierwszy pisze "zarejestruj sie " nie reklamuj , ten problem byl juz omawiany poprostu poszukaj - chciec to móc .
ma.sia chyba nie dokonca sprawdzilas forum (ostatnio wicej cie niema niz jestes), nie sadzisz ze siedze non stop przed komputerem i sledze nowe posty .
co do ortografi to prawda jestem z nia na bakier od urodzenia, zawsze nie dazylismy sie sympatia :-))))))
w ktorym mozna znalezc wiekszosc podmiotow gospodarczych z trojmiasta i okolic wystarczy poszukac . Jak ktos chce cos sprzedac prywatnie to powinien zamiescic ogloszenie a nie zasmiecac forum . jezeli w dalszym ciagu jestes nie usatysfakcjowana to jest wyszukiwarka dzieki ktorej z pewnoscia znajdziesz to co cie interesuje .
Ofelio, Waldku, Pluszowa do niedawna podanie adresu-namiaru na fotografa lub muzyka konczylo sie wymiana wulgaryzmow i czyms co trudno nazwac dyskusja .
P Waldku " tu chłopak chyba dla kogoś pracuje" to jest zwykle pomowienie - jestem spoza brazy muzyczno-fotograficzno-krawieckiej restauracji tez nie prowadze .
gula "słowa krytyki nie są cenzurowane" bo wtedy ktos by stwierdzil ze jestem tendencyjny - pyskowy DJ i foto sa kasowane wiec ich nie czytasz
Może dlatego, że jestem facetem staram sie przestrzegac pewnych narzuconych regol - nie poraz pierwszy pisze "zarejestruj sie " nie reklamuj , ten problem byl juz omawiany poprostu poszukaj - chciec to móc .
ma.sia chyba nie dokonca sprawdzilas forum (ostatnio wicej cie niema niz jestes), nie sadzisz ze siedze non stop przed komputerem i sledze nowe posty .
co do ortografi to prawda jestem z nia na bakier od urodzenia, zawsze nie dazylismy sie sympatia :-))))))
*** nieczynne *****