Widok

Do admina

Rodzina i dziecko O forum Temat dostępny też na forum:
Bądzmy konsekwentni i sprawiedliwi,skoro usuwa Pan wątki osób zdesperowanych które szukają pracy wszędzie,gdzie się tylko da,żeby móc zarobić na rodzinę,a przecież chodzi o dziecko do opieki więc temat związany z" rodzina i dziecko".Proszę spojrzeć jakie tematy ludzie tutaj poruszają,często zupełnie nie na temat tego działu,jak np.cała masa ogłoszeń i inne pierdołowate tematy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tą różnicą to może byc tak, ze fotografa się na jednorazową akcję, a niania to oferta na stałe...
ale to takie zgadywanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jeju ale ja współczuję p. Adminowi tego ciągłego stękania...:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
hehe ja również, anielską cierpliwość trzeba mieć :)

pozdrowienia dla Admina :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Magda, no chyba nikt na siłę Adminem nie zostaje. Ot uroki pracy jak każdej innej :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dostałam odpowiedź od admina i dla wszystkich nie zorientowanych napiszę, że wątki typu "szukam niani" powinno umieszczac się w dziale "kupię"!!!! chyba wynika z tego, że ogłoszenia "szukam pracy" powinny być w dziale "sprzedam".....???? czyli co? sprzedam sie do pracy? ehhh wesoło z tym forum mamy, wesoło
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
rudziaczek - w sumie swój sens to ma - "czyści" RiD bez ogłoszeń...

a sprzedam... swoją pracę (usługę)
kupię... czyjąś pracę (usługę)
"dostałam odpowiedź od admina i dla wszystkich nie zorientowanych napiszę, że wątki typu "szukam niani" powinno umieszczac się w dziale "kupię"!!!! chyba wynika z tego, że ogłoszenia "szukam pracy" powinny być w dziale "sprzedam".....???? czyli co? sprzedam sie do pracy? ehhh wesoło z tym forum mamy, wesoło"

a Ja rozumiem,że szukam pracy tez jest w KUPIĘ
GabMar - "kupię" - ja zapłacę
"sprzedam" - mi zapłacą

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry