Widok

Do admina

Rodzina i dziecko O forum Temat dostępny też na forum:
Bądzmy konsekwentni i sprawiedliwi,skoro usuwa Pan wątki osób zdesperowanych które szukają pracy wszędzie,gdzie się tylko da,żeby móc zarobić na rodzinę,a przecież chodzi o dziecko do opieki więc temat związany z" rodzina i dziecko".Proszę spojrzeć jakie tematy ludzie tutaj poruszają,często zupełnie nie na temat tego działu,jak np.cała masa ogłoszeń i inne pierdołowate tematy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
zadajac sprawiedliwosci zaloguj sie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
...ale wątki, że ktoś poszukuje pracy np dla męża mają się świetnie... :-( i inne podobnie zapewne również, a mój został usunięty po 5 minutach! CHCEMY SPRAWIEDLIWOŚCI ;-) wszystkie albo żadne!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Racja, za dużo tych wszystkich ogłoszeń jest.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Aniu. Jestem konsekwentny, a przynajmniej staram się być. Jeśli chodzi zaś o ogłoszenia typu: zaopiekuję się dzieckiem - to najwłaściwszym miejscem do tego typu anonsów jest dział Ogłoszeń na naszym portalu. Tam można bezpłatnie zamieszczać ogłoszenia, a i zatrudniający wiedzą gdzie szukać osób do pracy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
to moze można by wątek odnośnie pracy przypiąc tak jak ten o wrzucaniu fotek np?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No masakra juz tylke fajnych watkow skasowano....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ot co!!! Moje ogłoszenie, że zaopiekuję się dzieckiem zostało usunięte momentalnie, ale np inny wątek, że ktoś poszukuje pracy nadal widnieje... Więc albo niech są usuwane wszystkie albo żadne!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry