Widok
czy my sie znamy osobiscie
bo stawiasz mi pytanie retoryczne
czyli ty znasz na nie odpowiedz?
czy pytasz retorycznie ---ile mam kont?
ile mam mieszkan/domow?
ilu ludzi okradłam i wyrzuciłam na bruk?
ilu ludzi w Gdnasku pozbawiłam ich prawowitej własnosci?
obok ilu ludzi szukajacych sprawiedliwosci przeszłam obojetnie
czekajac na ich smierc?
czy zyje z prostytucji,czy kumpluje sie z tymi co zyja z prostytucji i handlem kobietami,takze niepelnoletnimi?
czy zyje za publiczne pieniadze,okradajac budzet miejski?
czy kradnac i oszukujac klamie ludziom,ze jestem chodzaca uczciwoscia
czy czy podejmuje sie spraw w ktorych nie jestem kompetentna ale podejmuje sie tylko dla korzysci materilanych ,nic korzystnego nie dajac drugiej stronie umowy?
czy pochowałam pusta trumne ze za publiczne pieniadze?
dalej...
czy odpowiedzi na te pytania
na ktore twoi mocodawcy powinni powiedziec --tak!
sa sukcesem moralnym i etycznym?
czy stanowia dno moralne i etyczne?
bo stawiasz mi pytanie retoryczne
ile mam mieszkan/domow?
obok ilu ludzi szukajacych sprawiedliwosci przeszłam obojetnie
czekajac na ich smierc?
czy zyje z prostytucji,czy kumpluje sie z tymi co zyja z prostytucji i handlem kobietami,takze niepelnoletnimi?
czy czy podejmuje sie spraw w ktorych nie jestem kompetentna ale podejmuje sie tylko dla korzysci materilanych ,nic korzystnego nie dajac drugiej stronie umowy?
dalej...
Prokuratura Ziobry, policja Brudzińskiego, cały personel szpitala, ratownicy medyczni, uczestnicy koncertu, Głódź udzielający namaszczenia... I co? Oni wszyscy w spisku? Spisek może był, ale tylko jeśli to była egzekucja. Nie rozumiem komunikatu lekarza prowadzącego, że Adamowicz miał serce rozerwane. Czy wrzut adrenaliny pozwala na kontaktowanie i machanie rękami z rozerwanym mięśniem sercowym? Kurde, jakby ktoś mu w tej karetce pomógł... Ale ja mijam regularnie ten ośrodek, co podstawił karetkę. Taka obskurna buda na Strzyży. Karetka zawsze inna tam stoi, ale raz jeden widziałem właśnię tę. Ona ma 999 w numerze rejestracyjnym. Potwierdzam, że jest taka karetka, nie było to żadne podstawione auto, specjalnie przygotowane na jednorazową akcję. Myślę sobie zatem, ze nie ma tu wielkich tajemnic. Stefan posunął go w brzuch i lekko w serce. Na skutek niedouczenia dzieciaków z amatorskiej firmy ratowniczej doszło do błędnej akcji reanimacyjnej, która powiększyła uraz mięśnia srecowego, a potem już płucoserce, operacja, zgon około godziny 11ej ogłoszony po 15ej. Jak wspominałem mam problem z rozpoznawaniem twarzy. Nie do końca rozumiem, czemu Stefan na fb jest spasionym byczkiem, a Adamowicza zabił jakiś chudzielec z ciemniejszymi do tego włosami. Może się zmienił w więzieniu, ale jakbym miał coś badać to właśnie to i sprawę rany serca. Poza tym powtarzam. A kto umarł ten nie żyje.
czy my sie znamy osobiście
na szczęscie nie. wśród moich przyjaciół nie ma osób twojego pokroju.
owszem.
nie ma znaczenia ile masz kont. znaczenie ma ile na nich jest. możesz mieć 15 kont a łącznie 20 tys. na nich.
ile mam mieszkan/domow?
niewiele.
nie wyrzuciałaś bo jesteś etatowym pracownikiem niskiego szczebla.
nie pozbawiłaś bo nie masz mocy decyzyjnych.
obok ilu ludzi szukajacych sprawiedliwosci przeszłam obojętnie
nie dotyczy
czekajac na ich smierc?
ja akurat pomagam tym, którzy potzrebują.
nie żżyjesz z prostytucji. w tym zawodzie nie ma pań z tej kategorii wiekowej.
nie sądze.
nie wiem
myślę, że gdybyś tylko miała okazję…
choroba umysłowa.
nie mam mocodawców. lata temu zmieniłem etat na coś innego.
dno to podstzrała kobieta, która siedzi przed kompem i pluje na coś takiego jak ecs.
dno to wylewanie swoich frustracji na jakimś obsr*nym forum.
na szczęscie nie. wśród moich przyjaciół nie ma osób twojego pokroju.
owszem.
nie ma znaczenia ile masz kont. znaczenie ma ile na nich jest. możesz mieć 15 kont a łącznie 20 tys. na nich.
ile mam mieszkan/domow?
niewiele.
nie wyrzuciałaś bo jesteś etatowym pracownikiem niskiego szczebla.
nie pozbawiłaś bo nie masz mocy decyzyjnych.
obok ilu ludzi szukajacych sprawiedliwosci przeszłam obojętnie
nie dotyczy
czekajac na ich smierc?
ja akurat pomagam tym, którzy potzrebują.
nie żżyjesz z prostytucji. w tym zawodzie nie ma pań z tej kategorii wiekowej.
nie sądze.
nie wiem
myślę, że gdybyś tylko miała okazję…
choroba umysłowa.
nie mam mocodawców. lata temu zmieniłem etat na coś innego.
dno to podstzrała kobieta, która siedzi przed kompem i pluje na coś takiego jak ecs.
dno to wylewanie swoich frustracji na jakimś obsr*nym forum.
Tu nie trzeba specjalnie mądrości. Co się stało z tym człowiekiem? Zanik masy mięśniowej, potężny spadek wagi... Czy to heroinista, czy zupełnie inny facet? Poza tym ten na scenie miał niebieskie dżinsy, a ten na zdjęciu po zatrzymaniu ma szare. Balans bieli w aparacie? Czy sfajdał się w gacie i się przebrał? Wszystko jest możliwe. Weeeź, bo jeszcze nas zaczną odwiedzać smutni panowie z propozycją żeby za bardzo nie węszyć. Mówię, jak już się czymś dzielić, to publicznie i wszędzie jak Grzegorz Braun, a nie na jakimś niszowym forum. W razie czego to ja tylko piszę to, co znalazłem i co chodzi po sieci. Nie mam żadnej nowej, tajemnej wiedzy
https://www.se.pl/wiadomosci/polityka/psychiatrzy-badali-morderce-20-razy-wyszedl-na-wolnosc-sluzba-wiezienna-zmienia-wersje-aa-CX9R-GXoi-iG5o.html
https://www.se.pl/wiadomosci/polityka/psychiatrzy-badali-morderce-20-razy-wyszedl-na-wolnosc-sluzba-wiezienna-zmienia-wersje-aa-CX9R-GXoi-iG5o.html
chcesz tak..prosze cie bardzo
skapiesz sie w tym sam
to ty ..wroc do watku
proponowałes wczesniej duze szmbo
bo z własnego doswiadczenia i przemyslenia---ty wiesz ze tak najlepiej
i ty to masz ..juz!
juz naprodukowałes i scieka!
no do czego jeszcze nawiazemy ,boc argumentow odnosnie sprawy nie mamy?
do drzew moze?
ze sprochnialego juz nic nie bedzie
przezarte robalami moze dogorywac
jak wasze organizacje
skapiesz sie w tym sam
to ty ..wroc do watku
proponowałes wczesniej duze szmbo
bo z własnego doswiadczenia i przemyslenia---ty wiesz ze tak najlepiej
i ty to masz ..juz!
juz naprodukowałes i scieka!
no do czego jeszcze nawiazemy ,boc argumentow odnosnie sprawy nie mamy?
do drzew moze?
ze sprochnialego juz nic nie bedzie
przezarte robalami moze dogorywac
jak wasze organizacje
Nazwy ulic.
Od początku zmiany nazw ulic były bardzo pisowskie: Piłsudskiego, Armii Krajowej, poszczególnych jednostek AK, Niepodległości, Solidarności, generała Maczka, generała Nila, ostatnio Żołnierzy Wyklętych.
Już w 1957 roku w Warszawie nazwę placu zmieniono na plac Powstańców Warszawy,
W 1981 roku most Toruński przemianowano na most Gen. Stefana Grota-Roweckiego.
Nie ma liberalnych nazw ulic odwołujących się do bohaterów PO.
Śmiesznostki:
W Warszawie była ulica komunistycznego działacza Juliana Bruna, w 2017 roku przemianowana na Giordana Bruna.
Ulica działacza Lucjana Rudnickiego stała się w 2017 roku ulicą gen. Klemensa Stanisława Rudnickiego.
Od początku zmiany nazw ulic były bardzo pisowskie: Piłsudskiego, Armii Krajowej, poszczególnych jednostek AK, Niepodległości, Solidarności, generała Maczka, generała Nila, ostatnio Żołnierzy Wyklętych.
Już w 1957 roku w Warszawie nazwę placu zmieniono na plac Powstańców Warszawy,
W 1981 roku most Toruński przemianowano na most Gen. Stefana Grota-Roweckiego.
Nie ma liberalnych nazw ulic odwołujących się do bohaterów PO.
Śmiesznostki:
W Warszawie była ulica komunistycznego działacza Juliana Bruna, w 2017 roku przemianowana na Giordana Bruna.
Ulica działacza Lucjana Rudnickiego stała się w 2017 roku ulicą gen. Klemensa Stanisława Rudnickiego.
Iza, piszesz niegramatycznie, niepoprawnie, piszesz nie po polsku, jakby pisal ktos po zawodowce.
To ze ci nic w zyciu nie wyszlo to czyja to jest wina? To ze cie maz zpstawil a potem pralas o*****e gacie alkoholika to jestvwina twoja czy swiata?
To ze liczysz kazda zlotowkevto czyja to wina? Ktos broni zakladac dzialalnosc i zarabiac krocie? Nie. Tyle ze do tego trzeba miec kapital, pomysl, kreatywnosc i wytrwalosc. A ty nie masz z tego nic.
Wspolczuje ci zycia.
To ze ci nic w zyciu nie wyszlo to czyja to jest wina? To ze cie maz zpstawil a potem pralas o*****e gacie alkoholika to jestvwina twoja czy swiata?
To ze liczysz kazda zlotowkevto czyja to wina? Ktos broni zakladac dzialalnosc i zarabiac krocie? Nie. Tyle ze do tego trzeba miec kapital, pomysl, kreatywnosc i wytrwalosc. A ty nie masz z tego nic.
Wspolczuje ci zycia.