Widok
Prokuratura Ziobry, policja Brudzińskiego, cały personel szpitala, ratownicy medyczni, uczestnicy koncertu, Głódź udzielający namaszczenia... I co? Oni wszyscy w spisku? Spisek może był, ale tylko jeśli to była egzekucja. Nie rozumiem komunikatu lekarza prowadzącego, że Adamowicz miał serce rozerwane. Czy wrzut adrenaliny pozwala na kontaktowanie i machanie rękami z rozerwanym mięśniem sercowym? Kurde, jakby ktoś mu w tej karetce pomógł... Ale ja mijam regularnie ten ośrodek, co podstawił karetkę. Taka obskurna buda na Strzyży. Karetka zawsze inna tam stoi, ale raz jeden widziałem właśnię tę. Ona ma 999 w numerze rejestracyjnym. Potwierdzam, że jest taka karetka, nie było to żadne podstawione auto, specjalnie przygotowane na jednorazową akcję. Myślę sobie zatem, ze nie ma tu wielkich tajemnic. Stefan posunął go w brzuch i lekko w serce. Na skutek niedouczenia dzieciaków z amatorskiej firmy ratowniczej doszło do błędnej akcji reanimacyjnej, która powiększyła uraz mięśnia srecowego, a potem już płucoserce, operacja, zgon około godziny 11ej ogłoszony po 15ej. Jak wspominałem mam problem z rozpoznawaniem twarzy. Nie do końca rozumiem, czemu Stefan na fb jest spasionym byczkiem, a Adamowicza zabił jakiś chudzielec z ciemniejszymi do tego włosami. Może się zmienił w więzieniu, ale jakbym miał coś badać to właśnie to i sprawę rany serca. Poza tym powtarzam. A kto umarł ten nie żyje.
czy my sie znamy osobiscie
bo stawiasz mi pytanie retoryczne
czyli ty znasz na nie odpowiedz?
czy pytasz retorycznie ---ile mam kont?
ile mam mieszkan/domow?
ilu ludzi okradłam i wyrzuciłam na bruk?
ilu ludzi w Gdnasku pozbawiłam ich prawowitej własnosci?
obok ilu ludzi szukajacych sprawiedliwosci przeszłam obojetnie
czekajac na ich smierc?
czy zyje z prostytucji,czy kumpluje sie z tymi co zyja z prostytucji i handlem kobietami,takze niepelnoletnimi?
czy zyje za publiczne pieniadze,okradajac budzet miejski?
czy kradnac i oszukujac klamie ludziom,ze jestem chodzaca uczciwoscia
czy czy podejmuje sie spraw w ktorych nie jestem kompetentna ale podejmuje sie tylko dla korzysci materilanych ,nic korzystnego nie dajac drugiej stronie umowy?
czy pochowałam pusta trumne ze za publiczne pieniadze?
dalej...
czy odpowiedzi na te pytania
na ktore twoi mocodawcy powinni powiedziec --tak!
sa sukcesem moralnym i etycznym?
czy stanowia dno moralne i etyczne?
bo stawiasz mi pytanie retoryczne
czyli ty znasz na nie odpowiedz?
czy pytasz retorycznie ---ile mam kont?
ile mam mieszkan/domow?
ilu ludzi okradłam i wyrzuciłam na bruk?
ilu ludzi w Gdnasku pozbawiłam ich prawowitej własnosci?
obok ilu ludzi szukajacych sprawiedliwosci przeszłam obojetnie
czekajac na ich smierc?
czy zyje z prostytucji,czy kumpluje sie z tymi co zyja z prostytucji i handlem kobietami,takze niepelnoletnimi?
czy zyje za publiczne pieniadze,okradajac budzet miejski?
czy kradnac i oszukujac klamie ludziom,ze jestem chodzaca uczciwoscia
czy czy podejmuje sie spraw w ktorych nie jestem kompetentna ale podejmuje sie tylko dla korzysci materilanych ,nic korzystnego nie dajac drugiej stronie umowy?
czy pochowałam pusta trumne ze za publiczne pieniadze?
dalej...
czy odpowiedzi na te pytania
na ktore twoi mocodawcy powinni powiedziec --tak!
sa sukcesem moralnym i etycznym?
czy stanowia dno moralne i etyczne?
Szczerze wam współczuje - stary capie i tobie Izo. Bije od was taka pretensja do reszty świata.
Tacy jesteście mądrzy, tacy życiowo doświadczenie, a nadal średnia krajowa jest niedostępnym marzeniem.
To takie typowe - pani magister a jednocześnie nikt. Winny zły świat, a ci co tyrali a teraz mają to złodzieje.
Ponadto tylko tutaj możecie swoją żółć wylewać.
Tacy jesteście mądrzy, tacy życiowo doświadczenie, a nadal średnia krajowa jest niedostępnym marzeniem.
To takie typowe - pani magister a jednocześnie nikt. Winny zły świat, a ci co tyrali a teraz mają to złodzieje.
Ponadto tylko tutaj możecie swoją żółć wylewać.
i co to jest ?!
dowod na agenture Bolusia
a wiec jestes miedzy swymi
w swoim sosie
co masz jeszcze jakis dowod wplaty na poczcie?
powinni ci lepsze papiery podsuwac
masz ciezko
bo sam musisz cos wyszperac i na sile sklecic
kiedys
to jednak w agenturze o pozory dbali
i o szcegoly
teraz to partactwo
tylko morduja dobrze
ale do tej roboty kanalii im nie brak
dowod na agenture Bolusia
a wiec jestes miedzy swymi
w swoim sosie
co masz jeszcze jakis dowod wplaty na poczcie?
powinni ci lepsze papiery podsuwac
masz ciezko
bo sam musisz cos wyszperac i na sile sklecic
kiedys
to jednak w agenturze o pozory dbali
i o szcegoly
teraz to partactwo
tylko morduja dobrze
ale do tej roboty kanalii im nie brak
>ta ktora nie idzie za agentura
Z solidarnościowej agentury to najlepiej jest znana figurantka Walentynowicz.
Neokomuna z PIS chciała nawet stworzyć w ECS dział Anny Walentynowicz.
Na szczęście Gdanszczanie pokazali PiS-bolszewikom, ze tzw. Rząd do niczego nie jest tu w Gdansku potrzebny, bo Gdansk jest miastem wolności.
Z solidarnościowej agentury to najlepiej jest znana figurantka Walentynowicz.
Neokomuna z PIS chciała nawet stworzyć w ECS dział Anny Walentynowicz.
Na szczęście Gdanszczanie pokazali PiS-bolszewikom, ze tzw. Rząd do niczego nie jest tu w Gdansku potrzebny, bo Gdansk jest miastem wolności.