Widok

Do dziewczyn sprzedających własne wytwory

takich jak biżuteria, ozdoby, pudełeczka i inne...
Mam pytanie: czy w jakiś sposób regulujecie tą sprzedaż, czy tylko sprzedajecie tak "okazyjnie"? Jeśli tak, to w jaki sposób znajdujecie "klientów"?
Ja co roku robię różne ozdoby świąteczne, które cieszą się dużym powodzeniem wśród znajomych i rodziny a w tym roku chciałabym spróbować uzbierać za nie parę groszy, tylko nie za bardzo wiem, jak się za to zabrać, bo to tylko takie okazjonalne rzeczy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez bylabym zainteresowana sa cudne i to wszystkie :):):!!!! jaka cena tych sllicznosci? a wogole to gratuluje pomyslowosci bo sa oryginalne :)
Aż mi się miło zrobiło :)
Na ryneczku nie stanę, bo za miesiąc wracam do pracy... No i właśnie pomyślałam, że ten miesiąc wykorzystam bo z pieniążkami krucho...
Zdjęcia są takie jak widać.. poglądowe, bo tylko wykadrowane z dużych zdjęć, ale to moje własne ubiegłoroczne prace
Zatem od poniedziałku zabieram się za robotę: zobaczę która ile zajmie mi czasu i materiałów i wkleję zdjęcia z aktualną ofertą :)
choiny rewela :)

już zamawiam ta z kawy :)) albo makaroni :)

nie masz sie nad czym zastanawiac i zaczynaj kleic :)
makarony już kiedyś widziałam, ale z Kawy jest boska. A srebrne też będą?
i takie zawieszki na drzwi!
miałam też srebrne i choć sama jestem miłośniczką tego koloru, to szczerze mówiąc złote prezentują się znacznie lepiej
Ale jak to sie mówi "klient nasz pannnn" ;)
Aga ponawiam pytanie : gdzie mieszkasz?
morena
jak koło tematu :)
super są:) może zacznij wyklejać w wolnych chwilach już od stycznia i wystaw się na targach świątecznych w Gdańsku w przyszłym roku... bo teraz to wątpię abyś tyle zrobiła... te z kawy rewelacja... z piór by się u nie nie sprawdziły, ale myślę, że mojej kotce bardzo by się spodobały :)
mam pytanie, jaka jest żywotność takiej choinki? Tylko na jeden sezon czy może kilka by przetrwały?
kilka sezonów spokojnie!
Pierwowzór - z łupin orzechów - dostałą moja babcia, żeby nie skłamać.... z 8 lat temu i do tej pory co raku stoi na świątecznym stole :)
Choineczki rok i dwa lata temu sprzedawałam na kiermaszu świątecznym w przedszkolu w którym pracuję i rozchodziły się jak świeże bułeczki :) Tylko, że ceny jakie wówczas miałam okazały się za niskie i w zasadzie zwracały mi się tylko nakłady za materiały... Ale to w zasadzie miało być tylko dla znajomych i tak jakby "koleżeńsko" a nie "zarobkowo". A ich popularność mnie zaskoczyła, więc się sporo napracowałam...
Sprawdzały się jako upominki świąteczne dla bliskich i znajomych. I naprawdę pięknie wyglądają jako dekoracja świątecznego stołu czy parapetu
Myślę że w tym roku zaproponuję ceny około
- 15 zł kawowe
- 20-25 zł pierzaste i małe makaronowe
- 40-45 zł duże makaronowe
Aga to podaj teraz wymiary mnij więcej. wysokości i srednice.
podam w przyszłym tygodniu jak już ich trochę ukleję ok?
bo jeszcze nie zaczęłam, a zdjęcia są sprzed roku :)
Jak zrobię kilka na próbę to wstawię i opiszę ba! zrobię nawet ankietę które mam robić w pierwszej kolejności :)
jakie ładne te choinki, jaka jest cena?
dobra znowu nie doczytałam, że ceny już są podane ;)
daj znac jak bedzie można zamawiac:)
Śliczności! :) Piękne rzeczy tworzysz :)
Jeśli chodzi o sprzedaż internetową to możesz spróbować zgłosić się do różnych galerii, np. decomanufaktura, unikalni, ellefant, kuferart itd (wylęgarni nie polecam, wypłacają pieniądze artystom w ogromnym opóźnieniem i trzeba się upominać) :)
piekne!!!! ja napewno zamawiam te z kawy :)
w sumie zamawiac to juz można, skoro tak :)
Przynajmniej bedę wiedziała od czego zacząć :)
TYlko na odbiór pewnie trzeba będzie trochę poczekać
No i ceny potwierdzę jeszcze, chociaż przypuszczam, że dużo się nie zmienią.
jejciu... ale się potoczyło...
Ja tylko się zorientować w temacie chciałam, a tu wyszło, że we wrześniu sprzedaję choinki bożonarodzeniowe ;P

Mam nadzieję, że "wrażliwcy" mi wybaczą...