Widok
Ja rowniez wypozyczam w bj. Bardzo mila, cierpliwa obsluga, nie narzucajaca sie ze swoimi opiniami lecz zapytana szczerze odpowiada i doradzi.
Ja jestem zachwycona z jednego powodu (pisalam juz o tym wczesniej w innym watku): wypozyczam suknie na ponad dwa tygodnie, do moich dwoch slubow i nie musze placic nic dodatkowo!
Jedyny minus jaki mi przychodzi do glowy to fakt ze nie rezerwuje sie terminow i jak sie przyjdzie w sobote na przyklad (tak jak ja) to trzeba sie uzbroic w cierpliwosc... Ale warto!
Ja jestem zachwycona z jednego powodu (pisalam juz o tym wczesniej w innym watku): wypozyczam suknie na ponad dwa tygodnie, do moich dwoch slubow i nie musze placic nic dodatkowo!
Jedyny minus jaki mi przychodzi do glowy to fakt ze nie rezerwuje sie terminow i jak sie przyjdzie w sobote na przyklad (tak jak ja) to trzeba sie uzbroic w cierpliwosc... Ale warto!
W Magdzie było nieciekawie, przynajmniej w zeszłym roku. Przez telefon wszystko cacy (niby mieli suknie w moim rozmiarze), a w rzeczywistości nie miałam co mierzyć i od razu pani namawiała mnie na szycie. Do tego, umówiłam się na konkretną godzinę i specjalnie tam jechałam, a pani w tym samym czasie urządziła mierzenie innej dziewczynie i musiałam strasznie długo czekać.
Plus tego salonu jest taki, że możesz uszyć i oddać w komis - w zeszłym roku kosztowało to niecałe 1000zł. Znajoma była bardzo zadowolona i polecała mi ten salon właśnie dlatego, że brali suknię w komis. ALE: musisz sama zaprojektować suknię. Pani zdejmie Ci miarę, a szyć będzie zupełnie kto inny. Potem masz poprawki - czyli znowu pani zaznacza co jest źle, a poprawia kto inny. Trochę to dziwne, miałam szytą suknię i takiej metody sobie nie wyobrażam.
Co do minusów przy wypożyczaniu - sukien jest niedużo, niezbyt ładnie się prezentują, są często mocno 'zużyte'. No i dosyć trudno się tam mierzy, przymierzalnia jest strasznie ciasna, a halki i koła się nie mieszczą. Sam salon(ik) jest maciupki, więc nie możesz nawet przejść się w sukni czy obejrzeć się w lustrze z większej odległości.
Plus tego salonu jest taki, że możesz uszyć i oddać w komis - w zeszłym roku kosztowało to niecałe 1000zł. Znajoma była bardzo zadowolona i polecała mi ten salon właśnie dlatego, że brali suknię w komis. ALE: musisz sama zaprojektować suknię. Pani zdejmie Ci miarę, a szyć będzie zupełnie kto inny. Potem masz poprawki - czyli znowu pani zaznacza co jest źle, a poprawia kto inny. Trochę to dziwne, miałam szytą suknię i takiej metody sobie nie wyobrażam.
Co do minusów przy wypożyczaniu - sukien jest niedużo, niezbyt ładnie się prezentują, są często mocno 'zużyte'. No i dosyć trudno się tam mierzy, przymierzalnia jest strasznie ciasna, a halki i koła się nie mieszczą. Sam salon(ik) jest maciupki, więc nie możesz nawet przejść się w sukni czy obejrzeć się w lustrze z większej odległości.
-.-
Też zaczełam szukanie sukienki od wejherowa. Pierwszy salon był Magda tam byłam bardzo miło przyjęta spokojnie doradzała i przedewszystkim byłam ja w centrum a nie inne osoby lub rzeczy również trafiłam do salonu BJ pierwsze wrażenie jak bym znajdowała na rynku, pomieszczenie znajduje się przejściem do innego pomieszcenia (jak pamiętam na piętrze znajduje się fryzjer) zainetresowanie mną przeciętne dlatego mam nie miłe wrażenie.
Moją sukienkę wybrałm z salonu z tczewa (tam biorę ślub i będzie wesele) JEST PRZEŚLICZNA.
Moja rada wybierz taki salon, w którym spodoba się ta jedyna. wymarzona!
Zyczę powodzenia;))
Moją sukienkę wybrałm z salonu z tczewa (tam biorę ślub i będzie wesele) JEST PRZEŚLICZNA.
Moja rada wybierz taki salon, w którym spodoba się ta jedyna. wymarzona!
Zyczę powodzenia;))
Nie wiem jeszcze czy się zdecyduję na BJ, bo słyszę podzielne opinie, troszkę się zraziłam, jak przeczytałam , że ta "pani" posuwa się do takich rzeczy jak :
"iść z klientem do konkurencji i ściągać model tak na żywca".
Nie wiem jak inne dziewczyny ale ja chcę taką oryginalną i żeby miała to coś. Co prawda mam już mniej więcej swoje typy ale nie wiem jak będę się w nich czuła i wyglądać, dlatego wyruszam w sobotę na maraton po salonach w Wejherowie, z tymze nie wiem co i jak to wygląda w Magdzie i Aspenie?
Pozdrawiam.
"iść z klientem do konkurencji i ściągać model tak na żywca".
Nie wiem jak inne dziewczyny ale ja chcę taką oryginalną i żeby miała to coś. Co prawda mam już mniej więcej swoje typy ale nie wiem jak będę się w nich czuła i wyglądać, dlatego wyruszam w sobotę na maraton po salonach w Wejherowie, z tymze nie wiem co i jak to wygląda w Magdzie i Aspenie?
Pozdrawiam.
Witam, Ja również z całą pewnością polecam BJ w Wejherowie sama zamówiłam tam sukienkę, Pani która mnie obsługiwała była przemiła i bardzo bardzo cierpliwa a ja należę do tych bardzo czepliwych klientów...Chodziłam do niej chyba z pięć razy zanim się zdecydowałam... Ale ani razu nie napotkałam się na jakieś nie miłe odzywki jak zdażyło się w innym salonie... Pani która szyje te sukienki na prawdę zna się na rzeczy potrafi doradzić i powiedzieć co będzie pasowało a co nie... A o cenie już nie wspomnę zwiedziłam chyba wszystkie możliwe krawcowe które choć odrobinę znają się na szyciu sukni ślubnych i żadna z tych Pań nie zaproponowała mi ceny nawet zbliżonej do tej którą otrzymałam w BJ... A po za tym wystarczy że tam pojedziesz i zobaczysz jak wyglądają suknie które oni szyją, sama się przekonasz...pozdrowienia i miłego oglądania...
Mam podobne doświadczene z BJ, jakiś taki brak zainteresowania i zero angażu. Co prawda nie byłam zbytnio zorientowana czego chcę, bo to było pierwsze podejście do sukien, ale w końcu te panie po coś tam są, i między innymi po to żeby pomóc i doradzić.
W tej chwili moja suknia szyje się w Magdzie. Jestem zadowolona z wyboru, ceny, obsługi, i mimo że salon nie prezentuje się zbyt okazale, to po bliższym poznaniu odniosłam wrażenie, że naprawdę warto. Na efekt jeszcze trochę poczekam, ale jestem spokojna :)
W tej chwili moja suknia szyje się w Magdzie. Jestem zadowolona z wyboru, ceny, obsługi, i mimo że salon nie prezentuje się zbyt okazale, to po bliższym poznaniu odniosłam wrażenie, że naprawdę warto. Na efekt jeszcze trochę poczekam, ale jestem spokojna :)
Dla mnie salon BJ jest super. Wczoraj byłam na pierwszej przymiarce, pani jak zwykle była bardzo miła, chętnie doradzała mi oraz cierpliwie sprawdzala na sukni, ktore elementy będą lepiej pasowała gdyz sama do konca nei wiedzialam jak ma być dokladnie wykończona.
Myslę, że lepiej aby pani z BJ była obojetna niz niemiła. Pozatym dziewczyny każdemu zdaża się mieć gorszy dzię, może byla zmęczona. nie pomyslałyście o tym? Z resztą kto by nie był po całych dniach na nogach
Myslę, że lepiej aby pani z BJ była obojetna niz niemiła. Pozatym dziewczyny każdemu zdaża się mieć gorszy dzię, może byla zmęczona. nie pomyslałyście o tym? Z resztą kto by nie był po całych dniach na nogach
do piorka22......zrozumieć można ale pomyśl wiele osób pracuje cały dzień na nogach a potrafią obdarzyć uśmiechem klienta prawda??...... a ztego co tu czytam to nie zdarza się pierwszy raz pozdrawiam...i uśmiechu życze:)
W BJ pracuja 2 panie - siostry. Obie sa przemile. Jedna co prawda (takie mialam wrazenie) bardziej sie angazuje niz druga. Pierwszy raz bylam, jak byla ta zaangazowana, bardzo dobrze mi doradzila, od razu zamowilam i wyszlam zadowolona. Na pierwszej przymiarce bylam, gdy byla ta druga. Ale tez sie starala, dobralysmy razem koronke, ale to oczywiscie ja mialam decydujacy glos, to ja mowilam co mi sie podoba, a co nie...ta pani po prostu doradzala.
Wszystkim z ogromna pewnoscia polecam salon BJ w Wejherowie!
Wszystkim z ogromna pewnoscia polecam salon BJ w Wejherowie!
witam wszystkie poszukujące......ja ostatnio też wzięłam się za poszukiwania bo chyba już czas....odwlekałam i odwlekałam ale dziś byłam w salonach w Wejherowie .... mówiąc szczerze w BJ w sumie nie przymierzyłam ponieważ stałam tam i stałam a nikt sie nie zainteresował moją osobą i tym że tam stoje eh sukienki w sumie tez do gustu mi nie za bardzo przypadły no może jedna by się znalazła ale zraziłam się przymierzalnią (zero komfortu)no i zainteresowaniem sprzedawczyni którego nie bylo:( ......potem poszłam dalej znajdując maleńki salonik pełen ludzi pomyślałam ze może tam coś znajde pani była miła od razu wyjaśniła co i jak ........przymierzyłam sukienke ale to nie było to ... czytając wcześniej ten wątek znalazłam małą wzmiankę o salonie Aspena chyba to nowy salon bo wcześniej nie słyszałam o nim ale go znalazłam .... pani obsługująca była miła od razu zapytała w czym pomóc ....nawiązała miłą rozmowe przez co czułam sie swobodniej doradziła ...przymierzałam ....coś wpadło mi w oko ale do końca pewna nie jestem .... chcę się jeszcze do Gdynii wybrać zobaczyć co tam się kryje nie chcę za szybko decydować ale jak narazie mam już przynajmniej obraz czego szukam także jeśli mogłabym polecić jakiś salon to polecam Aspene .... duża przestrzeń i komfort przymierzania....a co byście poradziły w gdynii czekam na Wasze opinie jeśli ktos jeszcze zajrzał do aspeny??...i jak wrażenia z gdynii??
Witam,
ja również byłam w salonie Aspena i baaardzo mi się podobał:) Pani mega miła i starająca się doradzić model sukni pasująsy do figury... Z jakimikolwiek zmianami w sukienkach nie ma problemu. Pani nawet przycieła kawałek koronki żeby pokazać mi jak wyglądałaby na sukni. W sobotę jadę zamówić sukienkę:-)
ja również byłam w salonie Aspena i baaardzo mi się podobał:) Pani mega miła i starająca się doradzić model sukni pasująsy do figury... Z jakimikolwiek zmianami w sukienkach nie ma problemu. Pani nawet przycieła kawałek koronki żeby pokazać mi jak wyglądałaby na sukni. W sobotę jadę zamówić sukienkę:-)
Ja wolę zero usmiechu niż sztuczny uśmiech. Pozatym znam kilka osób, które tam szyły sukienki i każda była zadowolona. Sama bylam w wielu salonach i w żadnym mi nie doradzono tak dobrze ani nie obsłuzo jak w BJ, w wiekszości próbowano mi wcisnąć jakąś sukienkę albo sprawiano wrażenie jakbym niepotrzebnie zawracala im głowe.
. Raz czekalam na przymiarkę ponad godzinę bo jakaś dziewczyna z mama i babcia mierzyla sukienki i bardzo zdziwilam się, że pani z BJ ani przez chwile nie byla niemila. Caly czas ze spokojem sluchala co one chca i doradzala im. Ja na jej miejscu juz bym nie wytrzymala
. Raz czekalam na przymiarkę ponad godzinę bo jakaś dziewczyna z mama i babcia mierzyla sukienki i bardzo zdziwilam się, że pani z BJ ani przez chwile nie byla niemila. Caly czas ze spokojem sluchala co one chca i doradzala im. Ja na jej miejscu juz bym nie wytrzymala
no chyba nie mają galerii jak ostatnio patrzyłam też nie było ..... napewno warto zajrzeć do salonu a co do szycia to jak pytałam sukieki na kupno są nowo szyte na miare ...
dziekuje .... hmmm porozglądam się tam w tygodniu o ile dam rade się umówić......a powiedz jak tam z obsługą i cenowo...??bo jak dla mnie ma to duże znaczenie wprawdzie dużo nie oglądałam ale jak na dziś postawiłabym na jedną sukieneczke w Aspenie w jak dla mnie przystępnej cenie ale poprzymierzam inne w gdynii o ile cena mnie nie zwali z nóg hehe jeszcze raz dziękuje...
w gdyni na 10-go lutego tez jest salon Natalia..bylam tam i przymiezalam suknie przypadly mi dwie i jak pani mi powiedzial,ze musze doplacic aby z druch sukni zrobili jedna to podziekowalam...z BJ jestem bardzo zadowolona..naja jeszcze jeden salon i tam jest mniej ludzi i jesli tam sie Wam jakas suknia spodoba,ktora jest na ul.sienkiewicza to pani Ci ja przywieziezapytajcie sie na jakiej ulicy maja ten drugi salon i tam jest odrazu pani,ktora szyje te suknie
ojej no to troche bez sensu zeby doplacac.....w sumie zalezy ile to wyjdzie ale sadze ze jesli w gdynii to troszke wiecej niz w naszym wejherowie sobie policza...eh ale u nas z tego co sie orientuje to wlasnie mozna sobie zmieniac jakies elementy czyli tak jakby zrobic jedna z 2 bez doplaty.....jest mozliwosc napewno w BJ i Aspenie....
Pewnie że można mieć gorszy dzień, ale podpisuję się pod wcześniejszą wypowiedzią - stałam i stałam sama na środku salonu, i nikogo to nie obchodziło. Jak w końcu ktoś się zainteresował, to pani kazała mi pooglądać katalogi i pokazać co mi się podoba...
Nie powiem, żebym się tym specjalnie przejmowała, ale powoduje to lekkie rozgoryczenie.
Panie pewnie są miłe, nie wątpię, ja widocznie źle trafiłam.
Nie powiem, żebym się tym specjalnie przejmowała, ale powoduje to lekkie rozgoryczenie.
Panie pewnie są miłe, nie wątpię, ja widocznie źle trafiłam.
..ale się rozwinęło....chociaż dokładnie mi się nie rozjaśniło ale bardzo dziękuje za wskazówki....a jest może ktoś jeszcze z poszukujących sukni ....kto może coś jeszcze dodać??...a moje wrażenia opisze w sobote bo wtedy wybieram sie na poważne łowy a chce sie oprzeć głównie na wejherowie także potrzebuje jak najwięcej wskazówek ale bardzo dziękuje za te które już są....pozdrawiam
Monisia, piękna sukienka, bardzo pasowała do twojej urody i figury ;) Dziewczyny, a mogłybyście mi napisać adresy tych wszystkich salonów w Wejherowie? Też chcę zacząć poszukiwania z Wejha, bo jest najbliżej no i sporo osób polecało mi salon przy rondzie koło ulicy Sobieskiego... Tylko, ze nie wiem jak on się nazywa.... Wiem tylko gdzie jest salon Magda (na przeciw parku "sztywnych")... a ten BJ to nie jest przypadkiem ten przy rondzie? Nigdy nie słysząłam o tym Aspenie i nie widziałam w Wejhu żadnego salonu poza tymi dwoma... A mogłybyście doradzić ile wcześniej muszę iść wybrać sukienkę, zeby mi ją uszyli na wrzesień? Pozdrawiam serdecznie wszystkie wejherowianki i nie tylko :)
wiesz chyba nie ma za bardzo określonego czasu ja szukam na lipiec i jeszcze nie wybrałam panie w Aspenie no i w BJ mówiły ze mam jeszcze czas....inaczej jest na kupno jak szyją a inaczej jak wypożyczasz ...bo wypożyczając musimy termin zaklepać a jak ktoś nas ubiegnie hmm
tez sadze ze dasz rade...po wstepnym wywiadzie w salonikach w wejherowie bedzie dobrze..... ceny sa przystepne...a ciekawe jak bedzie po mojej wyprawie do gdynii tamtych cen sie boje...zobaczymy
widze bardzo pozytywne opinie o Aspenie....chyba sie tam wybiore w najbliższym tygodniu ....jak narazie jestem pod wrażeniem zdjęcia salonu hehe i jak ktoś napisał o przymierzalni....czyli ogólnie salon na poziomie?? a znajde tam może jakieś sukienki wążiutkie albo koronkowe bo słyszałam ze w BJ i MAgdzie mają same tradycyjne większość pod jeden styl a ja szukam czegoś modnego orginalnego...??
ja za suknie na własność zapłacę 2 tys... Pani Marlena ma spore doswiadczenie,pracowała wczesniej w renomowanym salonie Mar...ta ;)
...na wypozyczenie połowa wartosci sukni...... zdecydowałam sie wbrew wczesniejszemu zamiarowi na kupienie.....
...w ogóle kupiłam inną niz wyszukałam w katalogach,,,miałam wypozyczyc a kupuje:D:D:D:D: oj dzieje sie,dzieje:D::D:D:D
SUKNIE SA SLICZNE!!!!!!!!! CENY ROWNIEZ NIE POWALAJĄ>>>PRZYSTEPNE
...na wypozyczenie połowa wartosci sukni...... zdecydowałam sie wbrew wczesniejszemu zamiarowi na kupienie.....
...w ogóle kupiłam inną niz wyszukałam w katalogach,,,miałam wypozyczyc a kupuje:D:D:D:D: oj dzieje sie,dzieje:D::D:D:D
SUKNIE SA SLICZNE!!!!!!!!! CENY ROWNIEZ NIE POWALAJĄ>>>PRZYSTEPNE
dzieki za odpowiedz..widze ze "pani Marlena: jak i salon wywarły duże wrażenie sądze ze jest to podobnie jak na mnie zdjecie z salonu hehe cena rzeczywiscie jest idealna jak dla mnie w sam raz bylaby nie wiem czy jest po co do gdyni jechac.....nic innego jak przymierzac i wybierac moze ubiore i poczuje ze to wlasnie ta suknie....zobavzymy
No wybierz sie tam...ja rzeczywiscie do Gdyni nie jechałam bo i po co???????? ceny jak z kosmosu...mojego kuzyna zona wyporzyczyła suknie za 1600zł bodajze + 100zł za malutkie naruszenie materiału(kawalątek koronki sie oderwał z aplikacji) ..wiec wnioski mozna wysnuć sobie samemu;)
szczerze mowiąc nie ma sie co duzo zastanawiac,,,im wiecej przymierza.łam tym gorzej,,,ale suknia ktora kupuję zaparła mi dech w piersiach,,,wiec to JEST TO!!!!!!!!!!!
szczerze mowiąc nie ma sie co duzo zastanawiac,,,im wiecej przymierza.łam tym gorzej,,,ale suknia ktora kupuję zaparła mi dech w piersiach,,,wiec to JEST TO!!!!!!!!!!!
1600 za wypożyczenie to wole nie myślec ile kupno by wyszlo a dodatki ojej nic by mi nie zostalo ...... może i rzeczywiście ...nie wiem ale z przymierzaniem masz racje czym wiecej przymierze tym gorzej bedzie wybrac..... bedzie ciężki orzech do zgryzienia ale mam nadzieje ze tak jak Ty znajde swoja idealna suknie....jak bede po to zdam relacje.....a nie orientujesz sie czy jest możliwość ewentualnie jakichs malych zmian czy doszycia trenu....??i pani ewentualnie w miare chetnie cos doradzi?? a sa jakies dodatki typu diademiki??
Madzia M napisał(a):
> ja sobie wyznaczyłam , żeby sukienkę kupić tak na gotowo za
> 2500 tyś ze wszystkim, włącznie z butami,
> wiem , że jak rzuciłabym się na Gdynie to nie mam szans,
> dlatego bardzo mi zależy na Wejherowie... Myślicie , że dam
> radę??
Madzia, myśle, że spokojnie dasz rade. Ja zamawiałam sukienke z dużą ilością koronek ( a koronki są barzo drogie i to one najbardziej podwyższają cenę sukni) w BJ, i MIŁA :) pani mi powiedziała, że całkowity koszt szycia na miarę będzie się mieścił w 1500 zł.
Dla porównania powiem, że w Agnes w Gdyni podobny model zaproponowano mi za 2600.
> ja sobie wyznaczyłam , żeby sukienkę kupić tak na gotowo za
> 2500 tyś ze wszystkim, włącznie z butami,
> wiem , że jak rzuciłabym się na Gdynie to nie mam szans,
> dlatego bardzo mi zależy na Wejherowie... Myślicie , że dam
> radę??
Madzia, myśle, że spokojnie dasz rade. Ja zamawiałam sukienke z dużą ilością koronek ( a koronki są barzo drogie i to one najbardziej podwyższają cenę sukni) w BJ, i MIŁA :) pani mi powiedziała, że całkowity koszt szycia na miarę będzie się mieścił w 1500 zł.
Dla porównania powiem, że w Agnes w Gdyni podobny model zaproponowano mi za 2600.
Zamówiłam sukienkę w Aspena. A jaką? Hmm ciężko opisać:P Góra taka marszczona a dół tiulowy i całość ozdobiona miejscami koronką... Ten model wisi w sklepie na manekinie;-) Tylko moja będzie sznurowana i dekold wycięty w serduszko a nie prosty jak w oryginale... No i zamówiłam doczepiany tren i bolerko... Aaaa i na trenie i welonie będzie taka sama koronka i kamyczki jak na sukience;-) Troszkę tu namotałam ale mam nadzieję że ktoś coś zrozumiał:P
Obejrzałam sukienki na tej stronce i powiem , że też mi sie nawet podobają, jak tak potrzałam to jak na mój gust to obstawiam dla siebie sukienkę z dużą ilością podpięć, taka ciemna ekry czy nawet capucino , może tylko tak ciemno wyszła , ale w środę sie tam wybiorę i ją przymierzę.
Apropo podobnych to wydaje mi się , że tak jest wszędzie,
niewiem, mogę się mylić ale jak tak śledzę inne stronki salonów to widzę sukienki gładkie, drapowane, falbanki, koronki, kwiatki itd. ...
Apropo podobnych to wydaje mi się , że tak jest wszędzie,
niewiem, mogę się mylić ale jak tak śledzę inne stronki salonów to widzę sukienki gładkie, drapowane, falbanki, koronki, kwiatki itd. ...
racja!!!
zdjęcia sukien slubnych zamieszczonych na str P.Marleny są przydatne:)dla nas forumowiczek
suknie strojne ,przepiekn,prawda?????????
...ja osobiscie miałam zupełni inny pomysł sukienkę niz tę ,ktorą kupiłam.....
Pierwszy salon jaki odwiedziłam to Bj....nie twierdze ,ze tam nie wybrałabym czegos ,lecz okazało sie....model przeze mnie wymarzony jak czar prysł szybko w niepamięć!!!!!
suknia tak oklepana ,ze wydawać by sie mogło ,ze będąc w tej "jedynej" miałabym tysiące sobowtórów wygladających w dzień okolicznosci zaślubin prawie tak samo!!!!!!!!!!
...więc wybrałam sie do "Aspeny"
zdjęcia sukien slubnych zamieszczonych na str P.Marleny są przydatne:)dla nas forumowiczek
suknie strojne ,przepiekn,prawda?????????
...ja osobiscie miałam zupełni inny pomysł sukienkę niz tę ,ktorą kupiłam.....
Pierwszy salon jaki odwiedziłam to Bj....nie twierdze ,ze tam nie wybrałabym czegos ,lecz okazało sie....model przeze mnie wymarzony jak czar prysł szybko w niepamięć!!!!!
suknia tak oklepana ,ze wydawać by sie mogło ,ze będąc w tej "jedynej" miałabym tysiące sobowtórów wygladających w dzień okolicznosci zaślubin prawie tak samo!!!!!!!!!!
...więc wybrałam sie do "Aspeny"
Witam
Angel 83 chyba kojarzę Twoją sukienusię , bo jesli się nie mylę Ty przymierzałaś sukienkę a ja akurat weszłam do salonu, pani do mnie podeszła i się spytała: czy może mi w czymś pomóc a ja podziękowalam, rozejrzałam się i wyszłam, ponieważ było dużo ludzi więc pomyślałam , że obskoczę jeszcze te Dwa....
najpierw odwiedziłam BJ, podeszłam sama do pani i sie popytałam co i jak to u nich wygląda ale żadnego piorującego wrażenia ten salon na mnie nie zrobił, a tak go wychwalają ... w sumie rzecz gustu..,
poszłam jeszcze do Magdy a tam nawet sympatycznie, pani miła , skora do pomocy pokazała mi modele w których by mnie widziała....szczerze tylko w jednej się czułam ok... ale podziękowałam bo wiadomo jak to jest jak sie szuka tej w której trzeba wyglądać uroczo....
Wróciłam do Aspeny a tam akurat trafiłam na wolną przymierzalnię więc poprzymierzyłam parę sukienek, przyznam , że jestem wymagającą klientką ale pani która mnie ubierała wydawala się być szczera i profesjonalnie doradzić jakie sukienki pasują do mojej budowy ciała... co prawda jeszcze się nie zdecydowałam ale mam jeden typ w Magdzie (nie mają jej na stronie) zaś w Aspenie (na stronce inter. zdjęcie 40 i 25) pozdrawiam
PS. Sorki, że tak późno daję wam znać o moich sobotnich podchodach...
Angel 83 chyba kojarzę Twoją sukienusię , bo jesli się nie mylę Ty przymierzałaś sukienkę a ja akurat weszłam do salonu, pani do mnie podeszła i się spytała: czy może mi w czymś pomóc a ja podziękowalam, rozejrzałam się i wyszłam, ponieważ było dużo ludzi więc pomyślałam , że obskoczę jeszcze te Dwa....
najpierw odwiedziłam BJ, podeszłam sama do pani i sie popytałam co i jak to u nich wygląda ale żadnego piorującego wrażenia ten salon na mnie nie zrobił, a tak go wychwalają ... w sumie rzecz gustu..,
poszłam jeszcze do Magdy a tam nawet sympatycznie, pani miła , skora do pomocy pokazała mi modele w których by mnie widziała....szczerze tylko w jednej się czułam ok... ale podziękowałam bo wiadomo jak to jest jak sie szuka tej w której trzeba wyglądać uroczo....
Wróciłam do Aspeny a tam akurat trafiłam na wolną przymierzalnię więc poprzymierzyłam parę sukienek, przyznam , że jestem wymagającą klientką ale pani która mnie ubierała wydawala się być szczera i profesjonalnie doradzić jakie sukienki pasują do mojej budowy ciała... co prawda jeszcze się nie zdecydowałam ale mam jeden typ w Magdzie (nie mają jej na stronie) zaś w Aspenie (na stronce inter. zdjęcie 40 i 25) pozdrawiam
PS. Sorki, że tak późno daję wam znać o moich sobotnich podchodach...
No ja w BJ też zostałam potraktowana nie miło!
Nawet baba mi na "dzień dobry" nie odpowiedziała.
Byłam tam w listopadzie żeby się w ogóle rozejrzeć(moja pierwsza wycieczka za suknią) no i też stałam, stałam, stałam...Zapytałam w końcu czy mogę coś przymierzyć, że chce sprawdzić w czym mi dobrze, bo nie wiem.
Zapytała kiedy mam ślub, mówię, że w maju, a ona na to- to za wcześnie, co pani tu robi i takie teksty, bardzo aroganckie i niemiłe.
Wyszłam-panie nie chciały zarobić-bo ja miałam już kasę w kieszeni więc jak by mi się coś spodobało to bym odrazu kupiła.
W Magdzie pani miła bardzo,ale sukienki nie ciekawe-głównie pod względam materiału.
Ja swoją kupiłam w salonie Marietta-polecam obsługę:)Byłam Też w Lissa Ferrera i też byłam zadowolona.
pozdrawiam.
Nawet baba mi na "dzień dobry" nie odpowiedziała.
Byłam tam w listopadzie żeby się w ogóle rozejrzeć(moja pierwsza wycieczka za suknią) no i też stałam, stałam, stałam...Zapytałam w końcu czy mogę coś przymierzyć, że chce sprawdzić w czym mi dobrze, bo nie wiem.
Zapytała kiedy mam ślub, mówię, że w maju, a ona na to- to za wcześnie, co pani tu robi i takie teksty, bardzo aroganckie i niemiłe.
Wyszłam-panie nie chciały zarobić-bo ja miałam już kasę w kieszeni więc jak by mi się coś spodobało to bym odrazu kupiła.
W Magdzie pani miła bardzo,ale sukienki nie ciekawe-głównie pod względam materiału.
Ja swoją kupiłam w salonie Marietta-polecam obsługę:)Byłam Też w Lissa Ferrera i też byłam zadowolona.
pozdrawiam.
Hej hej!
Z czystym sumieniem serdecznie polecam salon Magda!!!!
Przesymaptyczna Pani, rpofesjonalne podejście....
Uszyłam suknię ze zdjęcia -w Madonnie kosztowała ona 4 500 :) Do niczego nei można się przyczepić jest wierną repliką sukienki ze zdjęcia, nei ma tylko oryginalnej metki i kosztowała z dodatkami tylkoi aż 2100!!! No bo rzeczywiście wybrałam "drogie" koronki, Pani z salonu Magda proponowała kilka tańszych, tzw" zamienników" i wyszłoby to jakieś 1300! Także gorąco polecam! Ja jestem mega zadowolona!
Pozdrawiam
Z czystym sumieniem serdecznie polecam salon Magda!!!!
Przesymaptyczna Pani, rpofesjonalne podejście....
Uszyłam suknię ze zdjęcia -w Madonnie kosztowała ona 4 500 :) Do niczego nei można się przyczepić jest wierną repliką sukienki ze zdjęcia, nei ma tylko oryginalnej metki i kosztowała z dodatkami tylkoi aż 2100!!! No bo rzeczywiście wybrałam "drogie" koronki, Pani z salonu Magda proponowała kilka tańszych, tzw" zamienników" i wyszłoby to jakieś 1300! Także gorąco polecam! Ja jestem mega zadowolona!
Pozdrawiam