Widok

Do mam 8/9 miesięcznych dzieci :)

Pruszcz Gdański Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Ile Wasze pociechy mają ząbków? Moja ma 6 ma 8,5 mca-na dole jedynki i u góry jedynki i dwójki. Dziwnie jej wychodziły najpierw dolne jedynki naraz a potem górna jedynka z górną dwójką i następna jedynka z dwójka. Jak było u Was? może drobnostka ale mnie ciekawi :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a my mamy dopiero jedna dolną jedynkę - i to od tygodnia
image

image
Spojrzałam że Milenka ma 2 latka i czytam że ma dopiero dolną jedynkę...:D potem zauważyłam że jest Ignaś...

Podobno pierwszy ząbek może wyjść nawet do roczku..może teraz się posypią :)
moj ma 11mcy i jak mial 8 to dopiero pierwsza jedynka mu sie pokazala i potem za 3tyg dopiero nastepna a teraz wyszedl mu 5 zabek, mojej kolezanki mala ma 4 a zaczely jej wychodzic wczesniej niz mojemu ten sam wiek, druga z nnowu ma juz dwa razy tyle wiec to, u kazdego dziecka inaczej:))
Madzi pierwszy ząbek wyszedł w dzień matki i zaraz następny obok i teraz cisza :D
imageimage
To moja córcia chyba dużo ząbków ma jak na ten wiek? :) najgorsze były te górne 1 i 2 bo naraz jej wychodzą jakoś podwójnie...a teraz ten z kolei 5 i 6 ząbek czyli druga para 1 i 2 bezobjawowo nie spodziewałam się! dopiero jak "głupkowałam" z nią i się śmiała coś mi mignęło :)
my jesteśmy bezzębni :)
image
U nas 3 sztuki:)
image

image
u na na dole tyko dwa ząbki:)
My mamy dwa na dole i cztery u góry:)
image
Marcysia pierwszego zeba dostala jak miala 6m, na dole,tydz. pozniej wyszedl drugi. Nastepne dopiero niedawno wyszly i to 4 na raz. koszmar tak bardzo sie meczyla. Teraz mamy juz 6 :)
nascimento spoko ja jak miałam 4miesiące już miałam 4 :P
imageimage
moja córcia za póltora tygodnia będzie miała roczek i też ma dwa dolne i cztery górne ale ostatnio jest niespokojna i płaczliwa i mysle że idą jej nastepne zębole
Ooo Sandrulka... :)mnie tak ciekawiło tylko czy inne dzieci mają podobnie :) to mam tak samo jak Anka Gda :)
mój za tydzień kończy 9 miesięcy i ma 2 dolne jedynki
Mój synek za dwa tygodnie kończy roczek i ciągle świeci gołymi dziąsłami!
U nas zaczęły się pojawiać w 6 miesiącu. Aktualnie na stanie mamy 5 zębów i też pojawiły się niestandardowo: wpierw dwie dolne jedynki, następnie jedna boczna trójka u góry a następnie 3 naraz: kolejna trójka, dwójka i jedynka-wszystkie jednocześnie.
moj ma 6 miesiecy i ma dwie dolne jedynki:)
]image
moja Córcia od trzech dni ma dolną jedynkę, i jak narazie jest to jedyny ząbek jaki posiada ;]
imageimage

U nas zebow ZERO:P
U nas po 7mc wyszła dolna jedynka, chwilę później druga,a po około 1-1,5 mc lewa górn jedynka, potem lewa i prawa górna dwójka i dopiero prawa górna jedynka. Także ma rok i 6 ząbków :)
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
U nas pierwszy ząbek pojawił się w 6 miesiącu.Po tyg.wyszedł następny i były 2 dolne jedynki.Długo nic nie było.Teraz mamy prawdziwy wysyp ząbków.Na raz idą górne jedynki i dwójki.Dziś zauważyłam jeszcze dolną dwójkę która się powoli przebija.Mały trochę marudzi i robi dużo kupek.
image

image
Igorem ma na dole 2 jedynki i 1 dwójke a u góry ma 1 jedynke i 1 dwójke ale wyłania się mu już 2 dwójka ;-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

powiedzcie, że jeszcze będzie lepiej... (23 odpowiedzi)

Moje trzymiesięczne niemowlę właśnie skończyło płakać po ponad pół godzinie...Ono jest chore, ja...

Catering na chrzciny?? (21 odpowiedzi)

czy moze ktoś by mi polecił jakiś dobry catering na chrzciny?? Pozdrawiam

Drukarnia wielkoformatowa (4 odpowiedzi)

Jak ktoś potrzebuje wydrukować zdjęcie , plakat, wizytóki lub inne rzeczy , w tym upominek dla...

do góry