Widok

Do mam dzieci z przedszkola 32 w Gdańsku

Śródmieście Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Moja córka od wrześnie idzie do tego przedszkola o przygotowuje powoli wyprawkę. Problem w tym że na zebraniu w przedszkolu dyrektor bardzo mało mówiła o tym co kupić, bardziej omawiała sprawy organizacyjne. Wiem że trzeba kupić kapcie, pościel, piżamkę, ubranka na zmianę do worka. ZAstanawiam się czy paste do zębow i szczoteczkę też? Ręcznik swój? Bo ja byłam na dniach otwartych to widziałam że reczniki widiały wszystkie jednakowe.. I jeszcze jedno czy koldre i poduszke tez musze kupowac? Czy tylko posciel? Wiem ze dyrektorka mowila ze koc i malego jaska ale nie wiem czy ten koc to w ramach kołdry?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na pewno szczoteczkę i kubek...pewnie podpisane, w łazience w każdym razie stały.
Koc w ramach kołdry, wkładasz w poszewkę i dziecko pod tym śpi.
Powodzenia, moja idzie do słoneczek.
O szczoteczkach wlaśnie nikt nie wspomniał na zebraniu słowem :/ chyba muszę tam przedzwonić i się dopytać... A poduszkę jaśka małego i też w poszewke? Moja najmłodsza do biedronek :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (39 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry