Widok

Do mam z Pruszcza-drogeria błękitna

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nigdy tam nie byłam, ale słyszałam, że ceny mają super. Czy orientujecie się, czy ta przy rondzie i za urzędem gminy (na obrońców wybrzeża chyba) to to samo, czy tylko zbieżność nazw?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
otworzyli tego rossmana, ale błekitna jest samoobsługowa! świetnie, że pomysleli o tym i ze jednak robią pod klienta wszystko co w ich mocy! bardzo się staraja, doceniam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Koło Urzędu Miasta, w tym budynku gdzie był spożywczy. Tylko nie wiem kiedy,ale napis na sklepie już jest, więc chyba niebawem. Mi się jeszcze marzy McDonald.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzie?
No i po wielu plotkach od kilku lat - w końcu otwierają rossmana :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dla mnie też bez rewelacji, ostatnio kupuję na rynku w małym sklepiku kobieta ma produkty oryginalne z Niemiec, proszki są prawdziwie niemieckie, pięknie pachną, ma też słodycze.i dobre ceny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
juz tam nie robię zakupów bo wciskaja i naciągaja na produkty marnej jakości
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo bardzo dziekuje ceny umaja bardzo fajne warto tam robic zakupy
Bija rossmanna cenowo , rossmann w porownaniu do nich jest drogi szkoda przeplacac w tych czasach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja właśnie przez tą "sympatyczną" obsługe przestałąm tam chodzić, może wkrótce otworzą rossmana to pojda z torbami
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ceny maja bardzo konkurecjne, a teraz maja specjalne ceny na pampersy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co do sympatycznej obsługi miałabym zastrzeżenia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
taak to ta sama firma ta sama "rodzinka to prowadzi" bardzo polecam ten sklep sympatyczna obsługa i ceny bardzo rozsądne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mniej więcej pomiędzy "starym ośrodkiem zdrowia" w Pruszczu a Biedronką jest parking, a obok plac budowy. Facet z parkingu jakiś czas temu powiedział, że właśnie tam obok powstanie Galeria Bursztynowa.
Koło kościoła Kozala ma powstać obiekt handlowo-usługowy, investorem jest Kleba invest. Na stronie jest tylko, że w 2013r aktualnie realizują Ratail Park. Czyżby to tu?? ktoś coś wie na ten temat. Teren dopiero ogrodzili, coś zaczęli wyznaczać... hm... ;)
Bo proszku się nie rozrabia,tylko do niego dosypuje. Kupują w opakowaniach zbiorczych, a potem rozsypują w mniejsze po uprzednim "ochrzczeniu". Każda drukarnia wydrukuje obecnie opakowania łudząco podobne do oryginałów. Ostatnio opisywali szajkę, która właśnie na Pomorzu tym się zajmowała.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Galeria Bursztynowa stanie na 4 tys. m kw pomiędzy ulicami Chopina i Kossaka . Sama galeria będzie miała 7-8 tys. m kw powierzchni na dwóch kondygnacjach. Powstaną dwa wejścia - od strony ul. Chopina i ul. Kossaka (od tej strony będą wjeżdżać pojazdy).

To ja nadal nie kumam co to za budowa koło Stokrotki. Tej galerii niby na Chopina to ani widać ani słychać, artykuł z 2012 r. galeria powstać miała więc w 2014.
Tak w tym budynku byl mielnik :-) fajnie by bylo miec jakies firmowe sklepy w Pruszczu :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://pruszczgdanski.naszemiasto.pl/artykul/galeria/pruszcz-gd-pierwsza-galeria-za-2-lata,1580253,t,id.html

takie są plany a jak będzie zobaczymy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
odbiegając nieco od tematu błękitnej- Pruszcz potrzebuje sklepów typu hm, reserved, itd. i rossmana także, bo ciągle trzeba jeżdzić do Gdańska.Ale Mc Donalda się obawiam w Pruszczu, a raczej swojej wagi!
galeria ma być gdzieś w okolicach Chopina-Kossaka, teren już wykupiony

Ja myślałam,że koło Stokrotki w parku, przecież tam wszystko rozkopane, poco tam kładą rury, kable itp. co tam powstanie? O Rossmanie przy Urzędzie nie słyszałam, tam był też Mielnik tak? faktycznie budynek by się nadał. Kiedyś pisałam maila do Rossmanna, to mi odpisali,że szukają w Pruszczu obiektu o odpowiedniej powierzchni handlowej. to może znależli ;-D

Inne tematy z forum Pruszcz Gdański

Sikorskiego 36 (78 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...

do góry