Widok
Galeria Bursztynowa stanie na 4 tys. m kw pomiędzy ulicami Chopina i Kossaka . Sama galeria będzie miała 7-8 tys. m kw powierzchni na dwóch kondygnacjach. Powstaną dwa wejścia - od strony ul. Chopina i ul. Kossaka (od tej strony będą wjeżdżać pojazdy).
To ja nadal nie kumam co to za budowa koło Stokrotki. Tej galerii niby na Chopina to ani widać ani słychać, artykuł z 2012 r. galeria powstać miała więc w 2014.
To ja nadal nie kumam co to za budowa koło Stokrotki. Tej galerii niby na Chopina to ani widać ani słychać, artykuł z 2012 r. galeria powstać miała więc w 2014.
http://pruszczgdanski.naszemiasto.pl/artykul/galeria/pruszcz-gd-pierwsza-galeria-za-2-lata,1580253,t,id.html
takie są plany a jak będzie zobaczymy :)
takie są plany a jak będzie zobaczymy :)
galeria ma być gdzieś w okolicach Chopina-Kossaka, teren już wykupiony
Ja myślałam,że koło Stokrotki w parku, przecież tam wszystko rozkopane, poco tam kładą rury, kable itp. co tam powstanie? O Rossmanie przy Urzędzie nie słyszałam, tam był też Mielnik tak? faktycznie budynek by się nadał. Kiedyś pisałam maila do Rossmanna, to mi odpisali,że szukają w Pruszczu obiektu o odpowiedniej powierzchni handlowej. to może znależli ;-D
Ja myślałam,że koło Stokrotki w parku, przecież tam wszystko rozkopane, poco tam kładą rury, kable itp. co tam powstanie? O Rossmanie przy Urzędzie nie słyszałam, tam był też Mielnik tak? faktycznie budynek by się nadał. Kiedyś pisałam maila do Rossmanna, to mi odpisali,że szukają w Pruszczu obiektu o odpowiedniej powierzchni handlowej. to może znależli ;-D