Widok

Do sa∂yl'a

Nie chcę hasać pod cudzym wątkiem, dlatego tutaj proszę o wykład co
poszło źle:
używam tylko znaków przestankowych podstawowych, nawiasy okrągłe, nigdy kwadratowe. Raz dopiero dzisiaj użyłem literki v leżącej bokiem z przodu i tyłu słowa "dekonstrukcja", piszę to tak i**otycznie, bo boję się, że jak je powtórzę tak jak w oryginale,to i ten wpis zostanie zniknięty.
Nie używam obelg i napaści. Po trzech próbach wpisania znikniętego tekstu po pow/wym. słowie, ukazały mi się różniste wpisy:
możemy ci zatrzymać tekst, bez żadnego tłumaczenia, powtórne wpisy, pusty tekst i coś tam jeszcze.
Nie wiem co to BBCode, nie wiem czy mi to potrzebne, skoro żyję te parę lat bez tego, posługuję się kodem kulturalnego (w miarę) człowieka.
Zaczynam rozumieć mojego znajomego, opisanego w innym wątku, broniącego się internetowymi, komórkami, kablówkami. Nie chciał być zależny, tresowany, wychowywany w imię wielkiej, złudnej, światowej swobody i wolności pozornie bez granic. A ja dzisiaj tak wioskowy głupek zostałem z otwartymi ustami w pół zdania. I zero, null wiedzy dlaczego.
Wczuj się w moje braki wiedzy i wytłumacz wszystko, nawet to o co nie zapytałem. Zawsze sprawdzaj tekst przed wysyłką.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Korekta: ja sprawdzam tekst przed wysyłką...... I sprawdziłem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko się wysłało i wyświetliło. 4 razy się ta Twoja dekonstrukcja wyświetliła. Nikt nic nie uciął. Możesz zasnąć spokojnie. Świat został ocalony. Miniaturka jest klikalna, jakbyś się nie domyślił

image

Hmmm...

Nibyś "zielony" a mój nick napisałeś poprawnie ;)

BBCode to kod do formatowania wiadomości na Forum. Na trojmiasto.pl działa jedynie {url} i {img}. Reszta komend jest nieaktywna.
Znak "<" jest również "zastrzeżony". Aby go napisać, musisz użyć sekwencji "& lt;" (bez spacji)
<test>

@Kruku:

Komandosowi chodziło o resztę tekstu, zżartą za słowem "dekonstrukcja"

Aha, a ja myślałem, ze już skończył. No to jasna sprawa. Zapoznał się z blokadą antyspamową, której nie rozumie nawet administracja. Są słowa, których nie wolno użyć i bardzo trudno odgadnąć jakie i dlaczego

A właśnie że nie. Po tym cholernym de....coś ,boję się to napisać w całości było drugie tyle tekstu, co nad tym słowem. I proszę zauważyć, że wysyłałem to samo ,że 3-iej wersji okroiło nawet i to z sąsiadujących -ch słów i znaczka. I świat się nie ocalił i nie zasnę, patrzę co by tu sk...ć lub zdemolować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

...u siebie sk...ć i zde...... .

Szczególnie, że w zbiorze słów zastrzeżonych znajduje się np. "ciotka" czy klocki "Duplo" ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo ja jestem chłopek roztropnej, po długich deliberacji przekopiowałem.
Proszę o wykład jak krowie na między...

No chyba się wkurzyłem, same byki, ale dziwne, może mi to w locie zmienia, miało być roztropnej, deliberacjach.

Roztropek....!

Ty się tak na wszystkim fiksujesz? Profesor Miodek kiedyś przez miesiąc nie mógł spać, bo się przejęzyczył i zamiast "nobles obliż" powiedział "noblis obleż". Chodzi o francuski zwrot Noblesse oblige - fonetycznie zapisałem, żeby wyjaśnić, jaki miał problem. Ale nic się nie stało, nikt nie zareagował. Dopiero po miesiącu jeden kolega od niechcenia zwrócił mu uwagę: "a wiesz, na tamtej konferencji to chyba się przejęzyczyłeś". A Miodek na to: Ty rozumiesz, że ja się po prostu przejęzyczyłem?! Bo ja od tego czasu nie śpię po nocach, bo się boję że wszyscy myślą, że nie znam francuskiego i się potwornie zbłaźniłem!

Takie to problemy naukowców. Jesteś naukowcem?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz zobaczyłem, że w moim tekście coś wstawiło za 2-ie litery - 2-ie gwiazdki. A to słowo to wicie, rozumicie głupek wioskowy inaczej. I to jest Wolność i swoboda? Ja cię nie mogę......

Dokładnie opisałeś mój stan, he, he, trochę mi to ulżyło, że sam Miodek....,a gdzie mi tam do naukowca, takich to ja przez szyby oglądam, ale urażona ambicja, rzecz straszna, ech, co by tu....

Wyraz "idiota" a co za tym idzie i przymiotnik "idiotyczny" również znajduja się na indeksie, dlatego ci wstawiło gwiazdki

No ja na przykład wczoraj napisałem, ze Dyzma jadł śledzia wtedy kiedy zlecił pobicie Boczka. A potem sprawdziłem, że jadł go znacznie wcześniej, chyba po pierwszej wypłacie od Kunickiego. Ale jakie to ma znaczenie? Dzisiaj pierwszy kwietnia. Możesz wszystko zwalić na prima aprilis, więc masz amnestię

No dobra, zaczynam rozumieć, że gdyby te prawidła działały 200 lat temu, nie byłoby Agaty Christie, Allana Poe, Conan Doyle'a, konstytucji amerykańskiej i paru innych, Oscara Wilde.....i in.
Aaaaa , to jeszcze wróżę powrót Inkwizycji, już się czuję jakby coś mi za plecami siedziało i czuję z tyłu na szyi dotyk takiego długiego, cienkiego, aha i zimnego, wicie, rozumicie......

Komandos, ale Ty fajny jesteś :D

O nie, tak łatwo to ja się nie uspokoję W Twoim przypadku był śledź i był zjedzony. Dwa fakty były? Były. A kolejność? A u mnie, wyszedł głupek wioskowy, o rany co ja piszę, "wioskowy" , Lukrecja się obrazi...

Inne tematy z forum Hydepark

GODZINA ŁASKI (8 odpowiedzi)

8 grudnia między 12 a 13 Matka Boża, objawiając się w Święto Niepokalanego Poczęcia, 8 grudnia...

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Klimatyzacja w biurze (56 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

do góry