Widok

Do szukających normalnej…

Co dla was znaczy NORMALNA kobieta? Czym różni się NORMALNA od NIENORMALNEJ? Mam wrażenie, że tak naprawdę nie szukacie żadnej z nich. Szukacie wrażeń dając kolejne ogłoszenia tej samej lub zmienionej treści, z tym samym albo zmienionym meilem. Szukacie nie partnerki, tylko w ten sposób chcecie się dowartościować, albo dać nudnemu życiu trochę adrenaliny. Albo chodzi o powiększenie kolekcji adresów meilowych, zdjęć i numerów telefonów. Urządzacie castingi, jednocześnie oburzacie się, jak kobiety potem tak samo was traktują. Taki … jeden z drugim potrafi ładnie pisać, żeby tylko wyciągnąć zdjęcia albo numer telefonu. Potem nie ma odwagi ani chęci na spotkanie. Nie ma też odwagi powiedzieć NORMALNEJ , że np. nie jest w jego typie. Zapewniam, NORMALNA zrozumie, dlatego, że właśnie jest normalna. A wy zamiast pokazać, że też jesteście NORMALNI ulatniacie się po cichu bez słowa. Dajecie kolejne ogłoszenie… może kolejna NORMALNA napisze i da fotkę? Dorośli mężczyźni! Jesteście żałośni, na pewno nie warci uwagi żadnej NORMALNEJ. Do ideału za jaki się (chyba) uważacie to naprawdę dużo wam brakuje. Chyba, że wy doskonale zdajecie sobie sprawę z waszej ułomności, braku przysłowiowych jaj? Tylko wirtualnie potraficie rozmawiać z kobietą?
Jeżeli nie chcecie się spotykać z żadną NORMALNĄ to nie dajcie takich ogłoszeń, tylko od razu: nudzę się, jestem kolekcjonerem, albo szukam kochanki. I nie bójcie się, że NORMALNA po pierwszym spotkaniu będzie chciała się do was wprowadzić. Nie! NORMALNA ma uczucia, wie co to empatia i wrażliwość, także jest pewna swojej wartości. I ma jakieś wyobrażenia o swoim… NORMALNYM. Nie tylko chodzi o wygląd, ale także o sposób bycia i charakter … jak najbardziej normalny. :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
może to niezły pomysł z tą zoną :) bo tych "normalnych" facetów to ze świecą szukac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko że ja jakoś tak... niekoniecznie... owszem uważam że kobieta jest niewspółmiernie piękniejsza od mężczyzny ale... no nie wiem...
:o)
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
że kobieta piękniejsza to nie ulega wątpliwości :) ja też ... nie; mimo wszystko trzeba wierzyć, że gdzieś czeka na nas ... nie burak
ja jestem normalny facet i nie jestem burak mam 34 lata i szukam kobietki w wieku między 30 a 35 lat i t d
Wydaje mi się, że najłatwiej jest poznać fajnego (celowo nie piszę normalnego) faceta w okresie licealnym, może jeszcze studenckim.
Potem towarzystwo jest poprzebierane, najlepsi zostali już usidleni ;-))). A jeśli już ma się przy sobie dobrego partnera, to jednak staramy się o ten związek, o niego...no chyba, że ktoś nie docenia tego, co ma.

Cała nadzieja w mężczyznach, którzy późno dorastają i około 40 stwierdzają - no tak, czas na miłość mojego życia. ;-)
no tak tylko ze ja zacząłem mając 20 lat ale nie udało się . teraz może będzie lepiej.
"A może Bettina chce TYLKO kolegę? Bo z kolegą nie idzie się do łóżka. "
Jasne, o kolegę tyle zamieszania?

"trafiam na facetów żonatych, pijaków, nierobów, małolatów, seksoholików, despotów, nieudaczników, "buraków" i całą masę tych którzy wcale mnie nie interesują... "
To zastanów się, co zmienić w swoim postępowaniu. Opisałaś kiedyś historię Twojej babci ze Śląska. To ja mam dla Ciebie też opowieść.
Był mężczyzna i była kobieta. Mieli dzieci. Facet pił, ona nie wytrzymała, pogoniła go. Rozwiedli się. On spotkał kobietę, przy której przestał pić, Ona weszła w związek z jeszcze gorszym typem. On w końcu zajął się wychowaniem małoletnich dzieci. Żebyśmy dobrze się zrozumieli - płeć jest nieistotna, chodzi o mechanizm.

"Zielony... wbrew pozorom spowodowanie zjawiska "opędzania się" nie jest takie proste..."
Wiem, że to nie takie proste. To było trochę z przekąsem. Bo jak ktoś pisze, że wystarczy być laską i dać seks, to aż się prosi żeby mu/jej napisać - skoro to takie proste to rób tak. Zdaję sobie sprawę, że to skompilowane, a takie wytłumaczenie, to tylko... wytłumaczenie.
Jasne, o kolegę tyle zamieszania?

Trudniej jest znaleźć dobrego kolegę, niż faceta do łóżka.
Aha... masz 1000% racji... do łóżka prawie każdy się pcha (nadaje co ósmy) a na kolegę... niewielu... liceum skończyłam ćwierć wieku temu więc chyba marne szanse na pierwszą miłość...
Zielony... wiem że płeć nie gra roli... mój exio nie pił, nie bił, pracował, był fajny... ale za słaby psychicznie więc przy okazji mojej choroby po prostu pękł.. znalazł sobie lepszy, niezdekompletowany no i dużo młodszy model i teraz sobie żyje... i daj mu Panie Boże jak najlepiej... mnie tam "rybka"
ale ja chciałabym takiego "normalnego" jak on tylko z silniejszą psyche... a to ciężka sprawa... trzeba mieć na prawdę ogromnego farta żeby dwa razy trafić na osobę "dla siebie"
:o))
to najlepiej poobcinajcie nam ptaki już na pierwszym spotkaniu :) tylko że jeszcze języki nam zostaną . hihi.
Tiaaaa...obetniemy i zabierzemy do domu. Aha...no i będziemy trzymać w lodówce, żeby trzymały termin ważności.
nie nie zaraz zaraz przeciez ptaki wam przeszkadzają w poznawaniu się bo myślicie ze my tylko o jednym myślimy . hmhm dobrze powiedziałem ?- chyba tak .
A poczułeś sarkazm z mojej strony? Bo ja Twój wyczułam, więc chyba oboje rozumiemy sens całej tej historii.
Marrgo masz ogromną szansę na miłość, taką samą jak licealistka (a może nawet większą, bo wiesz czego oczekujesz od partnera i wiesz ile jesteś w stanie z siebie dać). Dzisiaj dowiedziałąm się, że 81 letnia kobieta z rodziny poznała wielką miłość (nieźle się kryła przez długi czas)i jest bardzo szczęśliwa. Cieszę się razem z Nią.
tak tak poczułem ,tylko kiedy poczuję wreszcie to coś hm hm
hm... mam nadzieję że moja "wielka miłość" przyjdzie do mnie nieco wcześniej... niż w wieku 81 lat... mogę nie dożyć... he he he...
a co do ptaków... ja tam bym je od razu do zamrażarki co by zawsze sztywne były... he he he ... żartowałam... nie gustuje w zimnych
:o)
no tak ale jak my tu o ptakach zaczynamy to wy zaraz że my zboki jesteśmy .
Wy sobie ~sam76 nie dodawajcie obywatelu ;-)
my obywatelko nie dodajemy sobie hmm tylko uważamy ze mamy prawo do obrony ha , ps . znajdzie sie tu jakaś na małe bara bara? haha
Fajnie mi się czyta forum, wymiana doświadczeń itd., można znależć odpowiedzi na nurtujące pytania ;)
Sam76 - życzę spotkania tej jedynej.
Teraz mam dużo czasu na siedzenie na necie, bo jestem chora - drugi tydz. na antybiotyku - angina ;-(
Jak nawet katarku nie miałąm kilka lat, to tu taka masakra :(
Jestem singielką - ale nie szukam na siłę :)
Byłam kilka razy kilka lat temu na randkach - traf chciał, że każdy miał tak samo na imię (na 'J' Jarki, Jacki) - i każdy z nich okazał się jakimś seksoholikiem, bo już na drugiej randce mówili wprost, że chcą do łóżka , oczywiście już więcej nie spotykalam się z nimi.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów (idę lulu)
p.s - teraz to chyba mam stracha przed poznaniem kogoś - bo jak mi się przedstawi - a tam imię na 'J' hihi
do góry