Widok

Do zdoba

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam mam nadzieję że nie zaczniesz mnie obrazać ale musze wyrazic swoja opinię.
Rozumiem wszystkich którzy są oburzenie tym co dzieje sie na tym forum gdyż nudne jest przegladanie forum na którym wiecznie są twoje reklamy a tak po za tym to miejsce na nie jest na stonie ogłoszenia a nie na forum.
Zgadam się z opiniami że musisz być kiepski skoro wciąż się ogłasza a jeżeli tak nie jest to prosze udowodnij to a nie wiecznie się tylko zachwalasz-może jakies próbki twojej pracy?
A teraz troszke o fotografi :robię zdięcia juz kilkanaście lata ale amatorsko i musze ci powiedziec że filmy ze zdięc analogowych są kiepskiej jakości jeżeli już to tylko z cyfrowego aparatu jakoś wygladają ale też nie z kazdego,tak więc jakość filmu zalezy niejako od jakości zdięc.
A tak po za tym to takie filmiki może zrobic każdy kto ma troszke wyobraźni,czasu i sprzęt-program to zaden problem.Aha i ja takie rzeczy robię równiez-za darmo ale nie ogłaszam się tu-mam troszkę samokrytyki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
PMagdaleno oraz wszyscy zainteresowani. Jeżeli ktoś chce przekonać sie o moich umiejetnościach , bardzo prosze o konakt na adres e-mail. Zbyt wiele osób "podszywa" się pod inne osoby aby wiedzić kto pyta naprawde a kto nie. Pozdrawiam :-)
Z miłą chęcią zobaczę próbki możliwości zdoba, proszę na maila. Czy są to filmiki robione we flashu, html, jakie programy stosujesz? Mam nadzieję, że nie będzie to format ppt.

skorzystam z propozycji andzi i skoro jestes taki swietny w tym co robisz poprosze o próbke moze na meila?
co zreszta widac, cos admin tez nie przepada za natretami
ale nie da sie ukryc, ze nawet przy zalozeniu ze robisz dobry material, to jednak jestes nachalnym spamerem i to dosc leniwym, bo caly czas wklejasz to samo
a poniewaz konkurencja w tej branzy zapewne nie odstaje jakoscia wyrobu, wiec inne czynniki decyduja o wyborze zleceniodawcy, malo kto lubi natretna reklame, dziwne, ze nie bierzesz tego pod uwage
Pod zdoba też
widze nawet pod kropka sie mozna podszyc
Ja za około rok będę się żenić :) Czasem staram się tu komuś pomóc... ale może masz racje.

Fotograf ślubny :: slubny@gmail.com
a ja jak Was czytam, to przechodzi mi radość z przygotowań przedślubnych.. i czemu to zawsze "panowie fotografowie".. co?? będę niegrzeczna, wynocha na jakieś swoje forum, wychodzicie za mąż, żenicie się?? jak nie to już Was tu nie ma!!!

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Odezwał sie ten co reklamy nie zamieszczał i buntował sie gdy mu ją "zdjęli". Pamietaj kolego każdy kij ma dwa końce a co do opini zamieszczonej przez Andzia to jest to właśnie opinia a nie reklama.
Jak masz co "Do zdoba" to wyslij mu e-maila, a nie reklamuj bo to az boli!

A film mozna skompresowac... i dac na server. Zreszta mi to rybka, ale skoro na forum nie ma byc reklamy to nie ma.

A Admin troche jest nie fair...

Fotograf ślubny :: slubny@gmail.com
Nie jestem Zdobkiem i nie podszywam się pod Zdobka. Piszę w swoim imieniu. A jestem po stronie Zdobka, bo jako jako jedyna spośród osób bredzących w tym wątku skorzystałam z jego oferty, więc mogę naprawdę zweryfikować jego umiejetności.
Kropek poprostu mi ciebie szkoda. Jesteś tak żałosny że az boli. Nie wiem co robisz na tym forum ale jest to jedna wielka pomyłka. Post jest prawdziwy i nie pochodzi odemnie ale od zadowolonej klientki. W przeciwieństwie od ciebie ona ma coś do powiedzenia na temat o którym ty nie masz jakiegoklowiek pojęcia. Co do twojego nick-a to jest jak najbardziej zgodny z twoja osoba. Postaw kropke na końcu własnego zdania a przysłużysz sie ludzkości.
..a ty andzia piszesz to takim profesjonalnym jezykiem, w tak kwiecisty sposob jak prawdziwy marketingowiec...a moze jak sam "handlowiec" Zdob. Ciekawe ile jeszcze wymyslisz sobie osobowosci ktore będą zachwalały twoje gnioty...
To, jak często ktoś ogłasza się na forum, zupełnie nie zależy od tego, jaki jest w tym co robi ! bo ja skorzystałam z usług Zdobka i jestem bardzo zadowolona z filmu ze zdjęć z mojego wesela. I powiem Ci, że wszystkie moje zdjęcia były robione analogowo i nie spowodowało to, że film był kiepskiej jakości. Wręcz przeciwnie. (zależy, jaki kto ma skaner i jak potrafi skanować).
A jeśli twierdzisz, że każdy może zrobić taki film, to grubo się mylisz. Bo potrafić, to może na siłę i by się potrafiło, ale jednak nie każdy dysponuje takim sprzętem, skanerem, programem itp., a przede wszystkim wyobraźnią, pomysłami, precyzyjnością i cierpliwością w robieniu.
A jeśli tak bardzo JESTEŚ jednak CIEKAWA próbki możliwości Zdobka, a sama fotografią i tymi sprawami zajmujesz się ponoć kilka lat, to powinnaś wiedzieć, że umieszczenie na forum chociaż fragmentu takiego filmu jest niemożliwe, bo jest on na to zbyt duży. Wystarczy napisać do Zdobka maila i poprosić o przesłanie płytki. To wszystko.

Pozdrowienia dla wszystkich niedowiarków J)
do góry