Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Świetne miejsce na nietypową kawę i pyszne ciasta wątek zamknięty Pyszna kawa, szczególnie ta smakowa, a ciasta niebo w gębie. Ponadto...
~Paweł
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 lipca 2018

Nie polecam wątek zamknięty Skuszona dobrymi opiniami wybrałam się licząc na pyszną kawę i ciasto....
~Mika
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 czerwca 2018

Polecam wątek zamknięty Obsługa świetna. Człowiek czuje się wyczekiwanym gościem. Porcje duże, ceny...
~:)
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 stycznia 2018

Dobra kawa to nie wszystko wątek zamknięty Przyjemny, kameralny klimat a obsługa sprawia ze czujemy sie zawsze mile...
~Joanna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 czerwca 2017

A mnie się nie podoba wątek zamknięty Nazwa lokalu zobowiązuje a kawa jest zwyczajnie przeciętna. Do tego brakuje w...
~Lazar
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 maja 2017

bardzo sympatyczna kawiarenka, dla mnie na "6" wątek zamknięty trafiłam do kawiarenki przypadkiem, spodobał mi się wystrój może trochę...
~zitta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 grudnia 2016

Najlepsza w mieście kawiarnia wątek zamknięty Najlepsza kawa i ciacha polecam
~Maciej
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 września 2016

Braki w ofercie wątek zamknięty W centrum Gdańska trudno znaleźć kawiarnię, oferującą kawę z mlekiem...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 lipca 2016

Dobra (tylko) kawa wątek zamknięty Byłem w tej kawiarni kilka razy. Nie dlatego, że coś mi bardzo smakowało i...
~Robert
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 lutego 2016

Kameralne i wątek zamknięty Odkryte przeze mnie miejsce dopito kilka dni temu. Byłam na spacerze z...
~Ela
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 stycznia 2016

~Lechu
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 19 listopada 2015

było Super wątek zamknięty Hej Kawiarnie odwiedzilem przypadkiem będąc na spacerze po stamieście,scie...
~Adam
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 czerwca 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry