Widok

Dobra kosmetyczka w Gdańsku - gdzie?

Hej,

Mozecie polecic jakas dobra kosmetyczke w Gdansku?

Dzieki!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, jeśli mogłabym Ci pomóc, chociaż nie znam żadnej akurat z Gdańska, to z całą pewnością mogę polecić Ci Panią Agnieszkę,ale z Gdyni. Wiem,że Gdynia,ale warto.Sama mieszkałam jeszcze do nie dawna w Gdańsku i też do Niej dojeżdżałam, bo jako jedyna podeszła do moich problemów ze skórą indywidualnie i jakoś tak ciepło i fajnie.
A zwiedziłam wiele salonów po drodze i to czasem tych "markowych",ale zawsze co chwila zmieniały się kosmetyczki więc żadna nie mogła mnie poprowadzić, a poza tym tam idą na ilość ,a nie koniecznie na jakość.
podaję tel:58 661 78 20.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam Maję Rotkiewicz. Ma salon w Oliwie. Uwaga! Można się od Niej uzaleznić! :)) http://www.studio-wellnes.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Świetna obsługa i naprawdę przystępne ceny ! Polecam Panią Monikę z Gdyni, salon DERMECOS, http://www.dermecos.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zapraszam do mnie, do gabinetu Beauty, w Pruszczu Gdańskim :)
telefon: 793932951 :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Długo szukałam mojego idealnego salonu, aż trafiłam do Delie, salon który spełnił moje wszystkie oczekiwania. Profesjonalna i bardzo miła obsługa p. Emilii sprawiają, że chce się tam wrócić jak najszybciej. Bardzo spodobało mi se, indywidualne dobieranie zabiegów, które w sposób natychmiastowy przyniosły bardzo dobry efekt. Salon w środku jest po prostu piękny, po wizycie czuję się odprężona i zrelaksowana. Gorąco jeszcze raz polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kosmetyczka z salonu w Gdańsku,pełen profesjonalizm.Polecam tel.3018899.Pozdrawiam
polecam plus dla urody, orunia gorna, kosmetyczke monike tel 785 206 333
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
ja polecam calym sercem te, do ktorej chodze ja i moja rodzina
Wrzeszcz, Kosciuszki
http://allegro.pl/show_user.php?uid=8869564
przepraszam...blad...cos mi nie skopiowalo;/

Jeszcze raz, Studio Iwa, Gdansk-Wrzeszcz, Kosciuszki
http://studioiva.pl/
teraz zmieniona jest nazwa tego zakłady ale świetni fachowcy polecam .. 507 346 582
W zupełności się zgadzam. Pani Asia z salonu Kosmetyki i Masażu na ul. Korzennej to pełna pasji profesjonalistka. Doskonale wykonuje zarówno zabiegi na twarz jak również zajmie się Twoimi dłońmi i stopami.
Ostatnio wprowadziła również przedłużanie i zagęszczanie rzęs, REWELACJA!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pani Asia z Korzennej:
tel.3018899
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Super sa p. Anetka i Kasia ze Spameedu.tel 3074200
dziewczyny mam prośbę, byście poleciły mi jakieś zabiegi:

mam suchą cerę, nawilżam ją sporo, ale mimo wszytsk jest cienka i delikatna
na twarzy mam jeszcze trochę śladów plamek/brązowych przebarwień z okresu ciąży, która teraz mi się opalaja i wyglądają jak rozlane piegi

prosze byście napisały, bo w salonie trzeba na coś się zdecydować, a trudno tak z marszu, bo panie namawiają na drogie zabiegi
owszem mogę zapłącić, ale żebym była później zadowolona

no i gdzie po zabiegu robią masaż twarzy i dekoltu ?
polecam Asie z Salonu Kosmetyki i Masażu w gdańsku 58/301-88-99
jest rewelacyjna, chodze do niej od lat. Nie pozałujesz, a do tego jest w miare tania
miałam podobne problemy, jak byłam za granicą.
Tam pomogły mi zabiegi bodajże z owocu Goji, kosmetykami casmara, ale w Polsce ich nie znalazłam.
masz cerę suchą czy odwodnioną? wbrew pozorom to ważne jedną się natłuszcza, drugą nawilża. jeśli nie wiesz jaki zabieg to polecam hydrofruktis z femi wpisz sobie w wyszukiwarkę. i pamiętaj na początek każda kosmetyczka musi przeprowadzić diagnozę skóry w większości gabinetów takie konsultacje są bezpłatne. sama chodzę do kosmetyczki w Gdyni jeśli chcesz to polecę pozdrawiam -D
tylko SUN na Zaspie !! goraco polecam zabiegi robią super, ceny też ok i kobietki z szerokim pojęciem i umiejętnościami!! http://www.sunuroda.pl 559-21-91
witam polecam pania Hanie z gdansk oliwa ul czyzewskiego w pawilonach na przeciwko ups i radio eska. Jest naprawde super ,profesjonalna dokladna mila i zabawna.polecam i
Najlepsza kosmetyczka to p. Kinga z salonu Marylin na przymorzu. Potrafi doskonale doradzic i zaproponowac zabieg "skrojony na miare" i dokladnie taki jakiego potrzebuje nasza cera. Poza tym w calym salonie niepowtarzalna atmosfera i super personel! Polecam
ja polecam kosmetyczke Monike 517-086-187, salon jest na przymorzu, na ul Bora Komorowskiego, nazywa sie wySPA :)
mysle ze jak powiesz ze masz sucha skóre to spokojnie Ci doradzi co i jak :)

image
Ja też jestem z Gdanska, ale dojeżdżam do salonu Fanaberia w Gdyni. Dobre ceny i naprawde fachowiec. Miałam trądzik z którego leczyłam się latami u lekarzy i nic. U P. Agnieszki byłam 4 razy. Terapia, którą zastosowała naprawdę mi pomogła. Nareszcie bez pudru latem!!!
Jeśli chcesz naprawdę profesjonalistkę to wybierz się do Sylwii w Jacques Andre. Nie ma co zachwalać, lepszej nie znajdziesz ;)
polecam Asie, salon kosmetyczny, ul.Korzenna Gdańsk, 58/301-88-99
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Polecam p. Kasię z salonu Spameed obok zieleniaka. Bardzo dobra kosmetyczka a przy tym niezwykle miła. Korzystam od dawna z jej usług. Polecam
polecam panią Kasię z Gdańska http://www.studionatalia.pl Jej ręce są niezastąpione!!! salonik godny polecenia. a i co najważniejsze w dzisiejszych czasach można odrazu skorzystać z usług pani od paznokci, fryzjerki i opalić sie na solarium :) wszystko w jednym miejscu :) rewelacja! ceny przystępne.
polecam Asie za korzennej w gdańsku 301-88-99
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
To chyba jakiś żart, co to za forum. Przeczytałam je i ciągle reklamuje się pani Asia z korzennej - sama oczywiście. Chyba jest tak beznadziejna że nikt do niej nie przychodzi i w ten sposób musi się reklamować. Notorycznie podaje telefon. Pani Asiu to ŻAŁOSNE. Najlepszą reklamą jest dobra praca a klientki same przyjdą. A tak na marginesie. Wystarczy wejść na jej stronkę i ....kolejny osiedlowy, biednie wyposażony salonik z łóżkiem do masażu za 200zł , Gdzie tu profesjonalizm, super masaż na takim łóżku. Czysta ściema.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Witam . Z kolezanką chodzimy do salonu na Korzennej. Jesteśmy bardzo zadowolone. Bardzo miła atmosfera, można się zrelaksować.Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
bzdura, pisze do zawiedzonej, byłam tam w salonie, panie są miłe, dobrze robią zabiegi, a łóżeczko nie wyglada za 200 zł, maja nowe łózko- jest piekne. Widocznie panie nie wbiły nowych zdjęć. Widac że pani tam nie była,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Kobieto, dobry masaż to można nawet na tapczanie wykonać.Niestety ,jak ktoś nie ma drygu do masowania ludzi to mu nawet łóżko za 10 000 tysi nie pomoże.
Tyle ode mnie. Nie polecam żadnej p.Asi czy innej poprostu ten tekst mnie rozwalił totalnie .

Sama szukam dobrej kosmetyczki ale musi być na Oruni Górnej. Zna ktoś?
Hej Dziewczyny, widziałyście?

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/kosmetyka/30-rabatu-na-kosmetyke-i-10-rabatu-na-fryzjerstwo-ogl3094186.html

Czy któraś z Was zna ten salon?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
to jest chyba nowy salon tak miejwiecej na przeciwko heweliusza w Gdańsku ( za medisonem), nie wiem czy nie założył go min. taki p. Maciek co pracował kiedys w krewetce-dziewczyny na forum kiedys go chyba szukały...

w kazdym bądz razie jesli to ten co mysle-to jest duzy, jasny i fajny,wiecej nic nie umiem powiedziec bo nigdy nie byłam tam u fryzjera ani kosmetyczki, ale czesto tamtedy przechodze i wydaje mi sie ze to nowy salon i moze dlatego te promocje...

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
znam, to beznadziejny salon, nie polecam, nie warto tam chodzić
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Taak, nie polecam salonu na Heweliusza, kosmetyczka jakaś szurnięta jest, lepiej tam nie idzcie....chyba że na własną odpowiedzialność. Ta kobieta śmierdzi alkoholem i papierosami na odległość i ona ma mi robic coś przy twarzy??? żałosne!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja byłam ostatnio u mnie na osiedlu w BellaVita, i mogę szczerze polecic
Szczerze powiem, że rzadko chodzę do kosmetyczki... nasłuchałam się różnych dziwnych rzeczy... Zależy mi na tym żeby w salonie panowała higiena tzn. narzędzia sterylizowane (a nie popsikane sprejem odkażającym), kosmetyczka zmieniająca rękawiczki itp. Nie wiem może to teraz standard ale wolałabym się dowiedzieć co polecacie?
ja polecam

http://www.justynawilczewska.pl

bylam juz u niej i bede wracac: mila ,ciepla i mloda osoba znajaca sie na rzeczy ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ja polecam panią Magdę. Od nowego roku zmieniła siedzibę. nie przyjmuje na Reja tylko na Legionów w Gdańsku.

Super specjalistka :)

http://www.salonkosmetycznymm.pl/
Ja polecam kosmetyczki w openspa w gdansku .Mialam problemy z cerą i na dzien dzisiejszy ich nie mam :-) a walczyłam bardzo długo tulając się po różnych salonach spa i kosmetyczkach.Jako stala klientka dostaje co chwila nowe promocje i upusty.
Podaje wam adres i strone internetową
http://www.openspa.pl
ul. Kolonia Zręby 18, 80-133 Gdańsk
58/ 305 37 67
58/ 306 43 54
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja polecam p. Kasię z Jacques Andre z Gdańska jest cudowna. Z każdego zabiegu wychodzę zrelaksowana i jakby odmłodzona. Do tego mają usługi w dobrych cenach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opinia została zablokowana przez moderatora
moge polecic pania marte z osowy i umie pogadac i naprawde wie co robi z twarza
Popieram , pani Kasia jest najlepszą kosmetyczką u jakiej byłam.Mam 35 lat , i sporo straconych pieniędzy na pseudo-kosmetyczki. Nie dość że ma ogromną wiedzę, ze szczegółami opowiada o potrzebach skóry zresztą jest wykładowcą w szkole kosmetycznej to jeszcze jako nieliczna nie naciąga na niepotrzebne zabiegi i nie wciska głupot i zawsze daje jakieś zniżki albo robi gratisowy zabieg . W moim przypadku piling kawitacyjny lub mikrodermabrazję. Polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja też polecam bardzo p.Kasię jest naprawdę rewelacyjna
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja drogie Panie polecam Panią Agnieszkę Słotwińską z kartuskiej,naprawde super,pełen profesjonalizm,gorąco polecam :-)
Jeśli chodzi o Salon Jacques Andre w Gdańsku to oprócz Pani Kasi, polecam gorąco Panią Malwinę. Mimo tego że są obydwie świetnymi kosmetologami to zajmują się innymi rzeczami. Do Pani Kasi chodzę na zabieg na ciało, a do Pani Malwiny na masaże polecam głównie masaż swiecą w połaczeniu z kokosowym peelingiem całego ciała REWELACJA! Pedicure oraz zabiegi na ciało rowniez na najwyższym poziomi. Zastanawiam się jeszcze nad przedłużeniem rzęs i zapewne się skusze na lato. POLECAM GORĄCO OBIE PANIE!
Same autoreklamy, aż mdło się robi, mam nadzieję, że same to widzicie drogie forumowiczki i nie zaufacie tym ściemom. już bardziej wiarygodne jest forum Wizażu, tam przynajmniej możecie wybrać opinie stałych forumowiczek a nie jedno/wielorazowe autoreklamy. ja tak się nacięłam z fryzjerem...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Gdyby ktoś szukał konkretnej kosmetyczki w Gdyni, to bardzo polecam P. Anię z Instytutu Estetycznego z Batorego 23 A - babeczka zajęła się moją buzią, bo mam trądzik i wygląda na to że mogę jej wierzyć że do sierpnia mnie doprowadzi do ludzi.
z pełną odpowiedzialnością polecam P. Wiolette, pracuje w klinice INVICTA - mają nową klinikę antiagin z medycyną estetyczną i kosmetyką... ta Pani na 100% wie co robi a do tego potrafi doradzić i nie naciąga na kasę.
Super lokalizajca- centrum Madison 3 piętro, jak pójdziesz raz i zobaczesz te wnętrza - to już nigdzie indziej nie pójdziesz do kosmetyczki...
NIE POLECAM!!!!!przede wszystkim salonu Sensual Beauty & Spa. jedna wielka poraszka - adres podany na kuponie który zakupiłam na zabieg mikrodermabrazji nie zgadzał sie zupełnie także strata czasu na dojazd , (zmiana lokalu powinna być poinformowana tel ) natomiast sam zabieg trwał zaledwie 15 minut i był nie kompletny z tym co przedstawiała oferta oraz cena.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam dziewczyny z salonu Bellesa - Martyna i Dorota :] adres i kontakt na stronei http://www.bellesa.pl
polecam

http://www.wyspasalon.pl

dziewczyny profesjonalnie podchodzą do tematu.
p.Dorota w salonie BELLESA na Zabiance ul.Gospody 19(obik ERGO ARENY)POLECAM,przystępne ceny i calkowicie nowy sprzęt
http://bellesa.pl/
Ja mogę polecić dwie kosmetyczki sprawdzone. Jedna na morenie pani Natalia z Saloniku Kosmetycznego na Morenie a drugiej nie pamiętam imienia, ale w ciemych nwłosach z salonu Vanillia na Przymorzu w Centrum Horyzint :)
image
Pani Martyna w salonie Bellesa na Żabiance. Fachowość i dokładność.
Ja znam bardzo dobra kosmetyczke, sama korzystam z jej uslug i jestem bardzo zadowolona a najlepsze jest to ze dojezdza do domu kleitnki. Oto jej stonka internetowa http://pogotowiekosmetyczne.eu/
Serdecznie polecam!!
http://www.maestria.gdynia.pl
polecam serdecznie, dużo promocji, trzeba dzwonić i sie dowiedzieć albo na stronie szukać, teraz akurat mają groupon również
http://www.groupon.pl/oferty/trojmiasto/maestria-trojmiasto/2239235
Polecam Ewelinę Miodek, robiła mi makijaż ślubny i byłam meeega zadowolona. Ewelina ma gabinet na zaspie http://www.bellvisage.pl/
Ja polecam p. Wiolę z Madiosona Klinika Antaging - makijaż permanentny perfekcyjny http://www.klinikaantiaging.pl
Polecam p. Kasie rudą z salonu Bellagio z Wrzeszcza o to nr 58 3410001
Naprawdę polecić mogę dopiero teraz, po latach chodzenia do różnych salonów gabinet Viola Studio na Przymorzu. Prowadzą go dwie siostry, dziewczyny potrafią naprawdę zająć się problemem, przeprowadzają szeroki wywiad i fajnie tłumaczą, widać, że dużo wiedzą i potrafią tłumaczyć co do czego, co i jak;) cenowo też fajnie, dużo promocji. Jestem w trakcie serii zabiegów na twarz i ciałko. A na samym początku zostałam super przyjęta - pyszną zieloną herbatką, miłym uśmiechem i sympatyczną pogawędką. Polecam!
jak ktoś jest dobry to nie musi robić promocji i rabatów bo klienci i tak ustawiają się w kolejce, im większa gdzieś promocja tym większa niemota wykonuje kiepsko usługi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie dokonca sie zgadzam z ta opinia. Osobiscie mamy zapisy do przodu na kolejne 3 tyg a od czasu do czasu zrobimy jakas promocje dla naszych Klientek np. Na nowe zabiegi czy okolicznosciowe swieta typu walentynki... Nie jest to oczywiscie grupon;) a jak widac po opiniach na trojmiasto.pl mamy najwiecej pozytywnych komentarzy przez Klientow;) takze o niczym to nie swiadczy. Patrzcie Panie na dyplomy kosmetologiczne ktore wisza w gabinetach, poniewaz czesto dyplom kosmetologa kupuja wlascicielki za 80 zl jako kurs korespondencyjny i wieszaja na scianach Tylko dyplom ukonczenia szkoly wyzszej i tytul kosmetologa nie certyfikat;) zwracajcie uwage komu powierzacie swoja skore i komu zostawiacie ciezko zarobione pieniazki. Pozdrawiamy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Właśnie te opinie, skąd macie tyle opini, niesamowite! Są też inne dobre salony a nie maja tylu opini co wy...
Typowy przykład AUTOREKLAMY.
A sprawdzanie kosmetyczki pod katem certyfikatu - zgadzam się w 100%
salon Dreams na oruni ma autoklaw - narzędzia są sterylizowane, dyplomy ukończenia szkoły przez kosmetyczkę są do wglądu, a od czasu do czasu nawet dobre promocje :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odpowiadajac p. Marii gabinet jest czynny trzy lata i ma duza baze klientow wiec co za problem w ilosci opinii... Zadowolone klientki i Klienci sami je wystawiaja. trojmiasto.pl weryfikuje samoistnie. Czemu od razu szukac tu autoreklamy???
Polecam Wenus Gabinet kosmetyczny. Pani Danuta, bardzo dobra kosmetyczka. Polecam.
Ogromna wiedza, bardzo sympatyczna i mają dobre ceny i dużo promocji.
http://wenusgabinetkosmetyczny.pl
ul. Partyzantów 27A
Gdańsk-Wrzeszcz

Jest też bardzo dobra fryzjerka i masażystka.

kosmetyczka tel.: 694 136 167
fryzjer tel.: 507295860
masażystka tel.: 506 604 924
Ja polecam Panią Iwonke jest rewelacyjna ! 516920543
Polecam p. Wiolę ze Studia Urody Lea na Suchaninie ..
58/ 304 16 04

Inne tematy z forum Moda i uroda

lokówka do fal (7 odpowiedzi)

Hejka, szukam dobrej jakości lokówki do robienie hollywoodzkich fal na włosach. czy tego typu...

dobry niedrogi fryzjer Rumia (12 odpowiedzi)

poszukuje dobrego fryzjera w Rumi !!!!!!;) jak macie swojego fryzjera fryzjerke to dajcie...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (143 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

do góry