Widok

Dobra kosmetyczka w Gdańsku - gdzie?

Hej,

Mozecie polecic jakas dobra kosmetyczke w Gdansku?

Dzieki!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, jeśli mogłabym Ci pomóc, chociaż nie znam żadnej akurat z Gdańska, to z całą pewnością mogę polecić Ci Panią Agnieszkę,ale z Gdyni. Wiem,że Gdynia,ale warto.Sama mieszkałam jeszcze do nie dawna w Gdańsku i też do Niej dojeżdżałam, bo jako jedyna podeszła do moich problemów ze skórą indywidualnie i jakoś tak ciepło i fajnie.
A zwiedziłam wiele salonów po drodze i to czasem tych "markowych",ale zawsze co chwila zmieniały się kosmetyczki więc żadna nie mogła mnie poprowadzić, a poza tym tam idą na ilość ,a nie koniecznie na jakość.
podaję tel:58 661 78 20.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam Maję Rotkiewicz. Ma salon w Oliwie. Uwaga! Można się od Niej uzaleznić! :)) http://www.studio-wellnes.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kosmetyczka z salonu w Gdańsku,pełen profesjonalizm.Polecam tel.3018899.Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
polecam plus dla urody, orunia gorna, kosmetyczke monike tel 785 206 333
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja polecam calym sercem te, do ktorej chodze ja i moja rodzina
Wrzeszcz, Kosciuszki
http://allegro.pl/show_user.php?uid=8869564
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przepraszam...blad...cos mi nie skopiowalo;/

Jeszcze raz, Studio Iwa, Gdansk-Wrzeszcz, Kosciuszki
http://studioiva.pl/
Super sa p. Anetka i Kasia ze Spameedu.tel 3074200
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
dziewczyny mam prośbę, byście poleciły mi jakieś zabiegi:

mam suchą cerę, nawilżam ją sporo, ale mimo wszytsk jest cienka i delikatna
na twarzy mam jeszcze trochę śladów plamek/brązowych przebarwień z okresu ciąży, która teraz mi się opalaja i wyglądają jak rozlane piegi

prosze byście napisały, bo w salonie trzeba na coś się zdecydować, a trudno tak z marszu, bo panie namawiają na drogie zabiegi
owszem mogę zapłącić, ale żebym była później zadowolona

no i gdzie po zabiegu robią masaż twarzy i dekoltu ?
polecam Asie z Salonu Kosmetyki i Masażu w gdańsku 58/301-88-99
jest rewelacyjna, chodze do niej od lat. Nie pozałujesz, a do tego jest w miare tania
witam polecam pania Hanie z gdansk oliwa ul czyzewskiego w pawilonach na przeciwko ups i radio eska. Jest naprawde super ,profesjonalna dokladna mila i zabawna.polecam i
miałam podobne problemy, jak byłam za granicą.
Tam pomogły mi zabiegi bodajże z owocu Goji, kosmetykami casmara, ale w Polsce ich nie znalazłam.
Najlepsza kosmetyczka to p. Kinga z salonu Marylin na przymorzu. Potrafi doskonale doradzic i zaproponowac zabieg "skrojony na miare" i dokladnie taki jakiego potrzebuje nasza cera. Poza tym w calym salonie niepowtarzalna atmosfera i super personel! Polecam
ja polecam kosmetyczke Monike 517-086-187, salon jest na przymorzu, na ul Bora Komorowskiego, nazywa sie wySPA :)
mysle ze jak powiesz ze masz sucha skóre to spokojnie Ci doradzi co i jak :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
masz cerę suchą czy odwodnioną? wbrew pozorom to ważne jedną się natłuszcza, drugą nawilża. jeśli nie wiesz jaki zabieg to polecam hydrofruktis z femi wpisz sobie w wyszukiwarkę. i pamiętaj na początek każda kosmetyczka musi przeprowadzić diagnozę skóry w większości gabinetów takie konsultacje są bezpłatne. sama chodzę do kosmetyczki w Gdyni jeśli chcesz to polecę pozdrawiam -D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W zupełności się zgadzam. Pani Asia z salonu Kosmetyki i Masażu na ul. Korzennej to pełna pasji profesjonalistka. Doskonale wykonuje zarówno zabiegi na twarz jak również zajmie się Twoimi dłońmi i stopami.
Ostatnio wprowadziła również przedłużanie i zagęszczanie rzęs, REWELACJA!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pani Asia z Korzennej:
tel.3018899
tylko SUN na Zaspie !! goraco polecam zabiegi robią super, ceny też ok i kobietki z szerokim pojęciem i umiejętnościami!! http://www.sunuroda.pl 559-21-91
Ja też jestem z Gdanska, ale dojeżdżam do salonu Fanaberia w Gdyni. Dobre ceny i naprawde fachowiec. Miałam trądzik z którego leczyłam się latami u lekarzy i nic. U P. Agnieszki byłam 4 razy. Terapia, którą zastosowała naprawdę mi pomogła. Nareszcie bez pudru latem!!!
Jeśli chcesz naprawdę profesjonalistkę to wybierz się do Sylwii w Jacques Andre. Nie ma co zachwalać, lepszej nie znajdziesz ;)
do góry