Widok

Dobra kosmetyczka w Gdańsku - gdzie?

Hej,

Mozecie polecic jakas dobra kosmetyczke w Gdansku?

Dzieki!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Naprawdę polecić mogę dopiero teraz, po latach chodzenia do różnych salonów gabinet Viola Studio na Przymorzu. Prowadzą go dwie siostry, dziewczyny potrafią naprawdę zająć się problemem, przeprowadzają szeroki wywiad i fajnie tłumaczą, widać, że dużo wiedzą i potrafią tłumaczyć co do czego, co i jak;) cenowo też fajnie, dużo promocji. Jestem w trakcie serii zabiegów na twarz i ciałko. A na samym początku zostałam super przyjęta - pyszną zieloną herbatką, miłym uśmiechem i sympatyczną pogawędką. Polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak ktoś jest dobry to nie musi robić promocji i rabatów bo klienci i tak ustawiają się w kolejce, im większa gdzieś promocja tym większa niemota wykonuje kiepsko usługi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie dokonca sie zgadzam z ta opinia. Osobiscie mamy zapisy do przodu na kolejne 3 tyg a od czasu do czasu zrobimy jakas promocje dla naszych Klientek np. Na nowe zabiegi czy okolicznosciowe swieta typu walentynki... Nie jest to oczywiscie grupon;) a jak widac po opiniach na trojmiasto.pl mamy najwiecej pozytywnych komentarzy przez Klientow;) takze o niczym to nie swiadczy. Patrzcie Panie na dyplomy kosmetologiczne ktore wisza w gabinetach, poniewaz czesto dyplom kosmetologa kupuja wlascicielki za 80 zl jako kurs korespondencyjny i wieszaja na scianach Tylko dyplom ukonczenia szkoly wyzszej i tytul kosmetologa nie certyfikat;) zwracajcie uwage komu powierzacie swoja skore i komu zostawiacie ciezko zarobione pieniazki. Pozdrawiamy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Długo szukałam mojego idealnego salonu, aż trafiłam do Delie, salon który spełnił moje wszystkie oczekiwania. Profesjonalna i bardzo miła obsługa p. Emilii sprawiają, że chce się tam wrócić jak najszybciej. Bardzo spodobało mi se, indywidualne dobieranie zabiegów, które w sposób natychmiastowy przyniosły bardzo dobry efekt. Salon w środku jest po prostu piękny, po wizycie czuję się odprężona i zrelaksowana. Gorąco jeszcze raz polecam
Właśnie te opinie, skąd macie tyle opini, niesamowite! Są też inne dobre salony a nie maja tylu opini co wy...
Typowy przykład AUTOREKLAMY.
A sprawdzanie kosmetyczki pod katem certyfikatu - zgadzam się w 100%
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
salon Dreams na oruni ma autoklaw - narzędzia są sterylizowane, dyplomy ukończenia szkoły przez kosmetyczkę są do wglądu, a od czasu do czasu nawet dobre promocje :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odpowiadajac p. Marii gabinet jest czynny trzy lata i ma duza baze klientow wiec co za problem w ilosci opinii... Zadowolone klientki i Klienci sami je wystawiaja. trojmiasto.pl weryfikuje samoistnie. Czemu od razu szukac tu autoreklamy???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam Wenus Gabinet kosmetyczny. Pani Danuta, bardzo dobra kosmetyczka. Polecam.
Ogromna wiedza, bardzo sympatyczna i mają dobre ceny i dużo promocji.
http://wenusgabinetkosmetyczny.pl
ul. Partyzantów 27A
Gdańsk-Wrzeszcz

Jest też bardzo dobra fryzjerka i masażystka.

kosmetyczka tel.: 694 136 167
fryzjer tel.: 507295860
masażystka tel.: 506 604 924
Ja polecam Panią Iwonke jest rewelacyjna ! 516920543
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam p. Wiolę ze Studia Urody Lea na Suchaninie ..
58/ 304 16 04
do góry