Widok
A korzystałaś kiedyś z wróżby online? Ja długo się zapierałam ale dałam się przekonać i teraz tak co 2 miesiące sobie wróżę:) Tu jest taka wróżka Anne http://wizytauwrozki.pl
poprostu TENET jest super , korzystałam z jej usług juz dwa razy i wszystko na ten moment sie sprawdziło z dokładnoscia co do miesiąca, ma niesamowite wyczucie , jej interpretacja kart jest jasna i czytelna -nie kreci nie mota , mówi jasno i czytelnie . Jest przy tym ezoterykiem . Naprawde osoba godna polecenia . Podaje jej adres mailowy tenet.tarot@gmail.com( Przymorze Gdansk)
Ja znam jedna swietna wrozke, ktora sie nie reklamuje ale i tak klienci do niej sie pchaja od lat. Jest bardzo dobra. Mowiac o kilkunastu innych- przeraklamowane panie biznes woman. Jesli oczekujesz worzby porzadnej i dobrej to zdecydowanie trzeba uderzac do Pani o pseudonimie Boudicca.
Podaje telefon jej 501 776 488
Podaje telefon jej 501 776 488
wróżka vitalissa tylko jest z torunia za 5 pytan 20zł i tez za taką cene wrozba ogolna i inne czyli za 20zł bardzo duzo, mowi ze nie kazdego stac rzeby zzapłacic 100zł stad ta cena, jest świetna bo ja korzystam i jest naprawde wiarygodna jak chcecie to adres
http://vitalissa-wrozkavitalissa.blogspot.com
http://vitalissa-wrozkavitalissa.blogspot.com
ja nie polecam,byłam jakiś czas temu ,wyszłam bardzo rotrzęsiona,nie spałam całą noc,nagadała mi bzdur że mój facet ma jakąś kobiete która pomaga mu finansowo -a to jestem ja:)haha,że ta niby kobieta spłaci im długi ha ha,długi spłacili przez sprzedaż działki itp.pytałam o innego faceta którego poznałam,stwierdziła że jest on w trakcie kończenie związku i tu widzi mą przyszłość haha,facet jest zajety i nic z tego nie będzie:),zapytała na koniec czy on ożeni się z tą kobietą pierwsza odpowiedz że tak ha ha ,a na koniec już po kilku innych pytaniach żę on nigdy się nie ożeni bo mu mama nie pozwoli haha,no i czas przyszedł zapłaty,więc grzecznie pytam ile płacę?a ta Pani no wszyscy płacą 100 to juz niech tak będzie:),przepraszam nie wierze tej Pani.pozdrawiam
to polecam vitalissa jest to wrozka ktora mowi prawde nie oszukuje i jest nie droga ostatnio placilam jej 20zl. potem jeszcze dopytywalam o rozne rzeczy i nic nie musialam doplacac, tak jak ktos wyzej pisze jest wiarygodna i mozna jej zaufac. ja mialam wrozbe ogolna ale mozna tez zadawac konkretne pytania. POLECAM
Od ponad dwóch lat chodzę do pana Jarosława i moje zdanie co do profesjonalizmu i życzliwości tego wróżbity, wizjonera jest w pełni uznania i podziwu. Zawsze po wizycie wychodzę naładowana dobrą i czystą energią z wielkim i pozytywnym podejściem do życia jeśli zawiodły was inne wróżki z pełną odpowiedzialnością i czystym sumieniem mogę polecić tego pana.Wspniały człowiek,konkretny mężczyzna i dobry mag który zajmuje się zdejmowaniem uroków .Przyjmuje w Gdyni 607048897
pani Marto, ja osobiście byłam u niej i jest już 2 lata i nic się nie sprawdziło.w kładzeniu kart podpytuje, a dobra wróżka rozkłada i mówi tak jak jest, a nie pół godziny traci na pani znak zodiaku, niech pani nie reklamuje kogoś kto nie jest konkretny, może pani chodzić, nikt pani nie zabroni, jesśi uważa pani że jest dobra.
1. Co zlego a autopromocji?
2. Zazdroscisz?
3. Zyjesz urojeniami i myslisz starymi kategoriami, ze "nie powinno sie" reklamowac?
4. A moze czesc Twoich wpisow to wlasnie autopromocja, bo ponoc najczesciej podejrzewa sie innych o to... co sie samemu (samej) ma na mysli?
5. A moze uwazasz sie za nie wiadomo co i nie mozesz zniesc tego, ze to nie o Tobie pisza tylko o kims innym?
6. Moze zamiast probowac tutaj jakies dogryzanie- zabierzesz sie do czynnej pracy tworczej?
7. A moze po prostu sie boisz... bo za wieloma takimi dzialaniami, zeby komus zaszkodzic... kryje sie nic innego jak strach:)
uznaj to za cokolwiek chcesz- ja Pani Boudicci obrazac nie pozwole.
Znam od cholery wrozek i wiekszosc z nich zainteresowana jest dobrze platnymi eventami dla firm a nie pomaganiem innych w ich problemach. Boudicca jest bardzo wysoce wyksztalcona, utalentowana kobieta, z ogromnym zrozumieniem dla ludzi i ich potrzeb.
Najlepszym dowodem na jej podejscie jest to, ze dopiero po 15 latach wrozenia zalozyla (albo raczej ktos jej zalozyl) strone internetowa. Nigdzie nie znajdziesz jej reklam. Zadne google adwords. Zadne "Chetnie powroze w gabinecie blabla".
Sory- ale jak widze takie przycinki to mnie formalnie normalnie szlag rzesity trafia.
Celowo teraz umieszcze kilkadziesiat postow zawierajacych adres jej strony bo na to zasluguje jak malo kto.
www.runyitarot.com
www.runyitarot.com
www.runyitarot.com
www.runyitarot.com
2. Zazdroscisz?
3. Zyjesz urojeniami i myslisz starymi kategoriami, ze "nie powinno sie" reklamowac?
4. A moze czesc Twoich wpisow to wlasnie autopromocja, bo ponoc najczesciej podejrzewa sie innych o to... co sie samemu (samej) ma na mysli?
5. A moze uwazasz sie za nie wiadomo co i nie mozesz zniesc tego, ze to nie o Tobie pisza tylko o kims innym?
6. Moze zamiast probowac tutaj jakies dogryzanie- zabierzesz sie do czynnej pracy tworczej?
7. A moze po prostu sie boisz... bo za wieloma takimi dzialaniami, zeby komus zaszkodzic... kryje sie nic innego jak strach:)
uznaj to za cokolwiek chcesz- ja Pani Boudicci obrazac nie pozwole.
Znam od cholery wrozek i wiekszosc z nich zainteresowana jest dobrze platnymi eventami dla firm a nie pomaganiem innych w ich problemach. Boudicca jest bardzo wysoce wyksztalcona, utalentowana kobieta, z ogromnym zrozumieniem dla ludzi i ich potrzeb.
Najlepszym dowodem na jej podejscie jest to, ze dopiero po 15 latach wrozenia zalozyla (albo raczej ktos jej zalozyl) strone internetowa. Nigdzie nie znajdziesz jej reklam. Zadne google adwords. Zadne "Chetnie powroze w gabinecie blabla".
Sory- ale jak widze takie przycinki to mnie formalnie normalnie szlag rzesity trafia.
Celowo teraz umieszcze kilkadziesiat postow zawierajacych adres jej strony bo na to zasluguje jak malo kto.
www.runyitarot.com
www.runyitarot.com
www.runyitarot.com
www.runyitarot.com
a po co ta irytacja?nie rozumiem,każdy ma prawo wypowiedziec sie o wizycie u wróżki,mamy wolny kraj,a może Ty ulegasz auto-sugestiom tej Pani i idziesz jej drogą? warto zastanowic się nad tym co robimy i nie układac życia tylko pod to co mówi wróżka,ja też opisałam sytuacje kiedy byłam u tej Pani,i co w tym złego?napisałam prawdę ,a może ta prawda tak Cię boli?jesli korzystasz z porad tej Pani to masz prawo ,jeśli wierzysz jej to też masz prawo,ale nie rób z tej Pani męczennicy.Płacimy i wymagamy.Pozdrawiam
Cześć, słuchajcie jeśli chodzi o wróźki to ja twardo stąpam po ziemi i żadnej nie ufam. Mają takie bogate strony internetowe i ściemniają. Dopóki nie natknęłam się na mame koleżanki. Nie zależy jej na kasie. chociaż zawsze jej mowili, ze za wróżbe trzeba płacić. no więc przyjmuje chyba 50zł za pytanie a killo 100 za więcej pytan ale WSZYSTKO MI SIE SPRAWDZIŁO!!! prawie;) bo urodziłam blondynke a nie szatynke:) ale naprawde wszystko inne wyszło. Założyła sobie bardzo nieprofesjonalną strone i tam za opłatą odpowiada na male z pytaniami. Nie umie klikać na kompie za dobrze bo to starsza kobeita i i tak super ze jakas strone załozyla ale do niej naprawdfe warto napisac. jqak chcecie to to ta strona: www.tarra.republika.pl tam jest mail i wszystko. Świetna babka polecam!!!
ale co to za wrozka,co sie tak sprawdzila? jak ma na imie i gzdie przyjmuje?? ja bylam u kilku ,ale mi sie sprawdzilo u zinaidy,z nia pracuje od dawna juz dosc,tez niezwykle trafna przepowiednia,nawet szczegolowa i opis osobowosci niemal na 100% zgodny z prawda,bardzo duza pomoc i sprawdzalnosc ale tez dobry czlowiek,bardzo pomocna,zyczliwa i nie ignoruje,czuje sie jej wspolczucie chec i potrzebe pomagania innym,to dla mnie budujace i wazne,dar i talent wrozkazinaida@wp.pl 784910901
Na pewno można polecic Lilith Black Moon . Wybrałam się osobiście i po półtora miesiąca mogę spokojnie powiedzieć ,że już dużo sie sprawdziło . Ale wiem ,że mozna przez internet też z http://www.okulta.com.pl . Nie wiem czy można przez skype .
Sylwia masz rację, Emila z Gdańska tylko kasę robi, byłam u niej tylko raz za namowa mojej koleżanki, nic się nie sprawdziło, a już jest drugi rok od wróżenia. Ona na czas stawia i żadnych konkretów. Zapamiętajcie wszyscy, że dobra wróżka, ale dobra to nie reklamuje się, stawia karty nie na czas, tylko mówi wszystko. Wszystko oznacza,;'że np. jak wychodzi jej w kartach czyjaś śmierć, itp. a nie kłamie, przede wszystkim nie mówi o kwocie, tylko co łaska, i to jest prawdziwa wróżka. W Lęborku jest jakaś starsza pani, która rewelacyjnie mówi, nie mam właśnie do niej tel. Może ktoś zna tą panią lub był u niej. Bo ta moja na razie jest chora, mieszka w Wejherowie, bierze co łaska, ja i moje koleżanki, koledzy dajemy jej po 20-30 zł
witam
odwiedziłam dziś stronę okulta.com.pl ceny z kosmosu, czym ta Pani się niezajmuje ale za wszystko liczy jak za zboże, ciekawa jestem czy daje gwarancję na trafność swoich przepowiedni za takie pieniadze uważam powinna być.
tańsza jest tarra.republika.pl 50-100 zł . Myślę, że na jedną jak i na drugą szkoda pieniędzy.
Prawdziwe wróżki nie mają cennika.
odwiedziłam dziś stronę okulta.com.pl ceny z kosmosu, czym ta Pani się niezajmuje ale za wszystko liczy jak za zboże, ciekawa jestem czy daje gwarancję na trafność swoich przepowiedni za takie pieniadze uważam powinna być.
tańsza jest tarra.republika.pl 50-100 zł . Myślę, że na jedną jak i na drugą szkoda pieniędzy.
Prawdziwe wróżki nie mają cennika.
Ja natomiast bardzo polecam wróżkę Emilie.Jestem bardzo zadowolona z jej usług,Kobieta poza pełnym zaangażowaniem i wiedza posiada jeszcze możliwość pogadania psychologicznego,Psychoterapia,Co do Amali JEST SWIETNA !!!!tysiącom ludzi podpasowala tylko nie ,,Ciekawej,, a to bardzo dziwne.....Ciekawe ....dlaczego? Nie trzeba w życiu szukać czarów tylko rozumu,czego Ci życzę,Zycie ludzkie zależy od ludzi nie od żadnej wróżki
jakie to przykre ze porzucamy zaufanie życiu i zdrowemu rozsądkowi na rzecz WRÓZEK.
i co? co zdarzenie to bedziecie biegac po porade?
a jak zrobicie błąd to zwalamy na wrózke - bo łatwiej
a gdzie uczenie się odpowiedzialności WŁASNYCH decyzji???
w którymś momencie zaczniecie żyć wg tego co wróżka wam powie, według przepowiedni, a nie wg siebie, wg mnie to smutna wizja.
czy naprade jestescie az tak ułomne/ ułomni żeby nei umieć życ na własny rachunek ( w sensie własnych przemysleń i decyzji)???
i co? co zdarzenie to bedziecie biegac po porade?
a jak zrobicie błąd to zwalamy na wrózke - bo łatwiej
a gdzie uczenie się odpowiedzialności WŁASNYCH decyzji???
w którymś momencie zaczniecie żyć wg tego co wróżka wam powie, według przepowiedni, a nie wg siebie, wg mnie to smutna wizja.
czy naprade jestescie az tak ułomne/ ułomni żeby nei umieć życ na własny rachunek ( w sensie własnych przemysleń i decyzji)???
LILITH BLACK MOON to oszustka!
Ta cała lilith to zwykła oszustka która naciągnęła na swoje bajki i kłamstwa już sporo ludzi Trzymajcie się od niej z daleka jeżeli nie chcecie stracić swoich pieniędzy Na różnych stronach blogach forach itp. non stop zmienia imiona nazwiska daty swojego urodzenia miejsce zamieszkania maile telefony itp. celem uniknięcia ewentualnej konfrontacji z niezadowolonymi klientami którzy zazwyczaj po jakimś czasie orientują się że zostali najzwyczajniej w świecie przez nią oszukani Czasami podaje się za Ukrainkę Wielokrotnie została też wyrzucona z wielu for za kradzieże cudzych tekstów zaczerpniętych z różnych publikacji książek itd jak i też sianie zamętu kłótnie wyzwiska i oczernianie ludzi zamieszczanie ich zdjęć na stronach internetowych i naśmiewanie się z nich! szantaż i tu uwaga.....próby zwykłego zastraszania!!! (uważajcie na swoje dane osobowe!!!) Do tego po jej ostatniej "akcji " naciągnięcia wielu osób na swe pseudo ezoteryczne oferty po której zrobiła się niemała afera - oczywiście za pieniądze - zmieniła dotychczasowy nick z lilith666_vip na lilith black moon Przez pewien okres zawiesiła swą działalność po tym jak cała sprawa wyszła na jaw że wszystko to była jedna wielka bujda na resorach mająca na celu tylko i wyłącznie kradzież pieniędzy a teraz ponownie znów stara się wznowić swe oszukańcze praktyki....................LILITH BLACK MOON TO OSZUSTKA!!! Ps Jezeli ktos pisze cokolwiek pochwalnego na temat lilith to jest to ona sama!
http://www.2humanity.org/ propecia 8) http://www.citiaction.org/ lunesta 26562
to może spróbuj http://vitalissa-wrozkavitalissa.blogspot.com/ przez email, ale dobrze doradza i nie robi tego tylko dla kasy. Moja siostra kupiła u niej wróżbę za 20zł i zadzwoniła do mnie prawie w nocy pod wrarzaeniem bo nakreśliła jej obecną sytuacje wtedy obie miałyśmy te same problemy i namówiła mnie bym ja też się odezwała i mi wyszło to samo wiedziała co się dzieje i też dała porady jak wybrnąć i powiem wam że miała racje bo teraz jest juz wszystko pozalatwiane tak jak proponowała a minęło kilka miesiecy jakby link nie działał to wpisz wróżka vitalissa powinnaś znaleźć.
Pani Martyno, niech pani nie robi reklamy pani Emil bo były koleżanki i im też nic się nie sprawdziło.Natomiast gdy by pani skończyła psychologię, też by pani dla kasy się tak zachowywała, Jeżeli pisze pani ze nie trzeba w życiu szukać czarów tylko rozumu, to po co pan tam chodzi,? wynika z tego ze nie tylko innym brakuje rozumu, ale również i pani, czego pani również życzę.
Ja zdecydowanie polecam Tenet - jest ezoterykiem nie tylko wróżką. Rozmowa z nią i jej słowa działają jak balsam dla duszy. Znalazłam ją dwa lata temu, kiedy zostałam sama mając 40 lat a mąż ulotnił się...światrunął mi na głowę... i dostałam namiary na Tenet. Ona wlasnie wyjasniła mi co mam robić, czym się zająć, jak zdobyć kolejną miłosc i jak mam dalej żyć. Teraz jestem juz innym człowiekiem, oczywiście jedno spotkanie nie wystarczyło, ale kontaktuję się z nią mailowo. Chciałabym podać Wam jej namiary, gdyż uważam, że to warto. Mojej kolezance pomogła zajść w ciąże, kiedy medycyna powiedziała stop i nie obiecywała kokosów, powiedziała, że zapłaci jak zajdzie w ciaże, bo nie wszystko od niej zalezy. Koleżanka urodziła dwa miesiące temu córeczkę. Dzieki takiej osobie jak Tenet nasze marzenia sie spełniają. Jej mail tenet.tarot@gmail.com. Telefonu niestety nie moge podac, raczej kontaktuje sie mailowo lub spotyka osobiście.
Buhahaha to jak się zwracałeś do tej świetnej wróżki skoro nie znasz jej imienia? może wyrocznio.... ale jajka facio nie pamięta imienia wróżki z którą spędził jakiś czas ale dokładnie pamięta nr. tel. .... pewnikiem zwykła rutyna. Osobiście śmieszą mnie opinie w prześciganiu się jaka to naj... jaka to superrrr i zaraz podaje nr. tel. TYLKO PAMIĘTAJCIE ZWYKLI LESZCZE ŻEBY PO PRZECZYTANIU OPINIIIIIII ....NATYCHMIAST DZWONIĆ.....bo kasa lubi się kręcić. Albo podaje przykład: T???? JEST REWELACYJNA WSZYSTKO SIĘ SPRAWDZIŁO JEJ SŁOWA TO BALSAM DLA DUSZY I CIAŁA... A teraz przedstawiam formę reklamy jak w super markecie (wiaderko 5l gratis) UWAGA:
http://www.darmocha24.pl/rozrywka/6566,poznaj_nieznane_tylko_45_zl_zamiast_100_zl_za_wrozbe
Do końca pozostało:
0 h.00 m.00 s.
Cena:100 zł
45 zł
zyskujesz 55 zł
Trójmiasto
Poznaj nieznane! Wróżba osobista lub internetowa
RABAT
55%
sprzedaż zakończona!
Miejsce na Twoją reklamę
Dodaj reklamęAdTaily.pl
45 zł zamiast 100 zł za Poznaj nieznane! Tylko 45 zł zamiast 100 zł za wróżbę osobistą lub internetową (bez limitu pytań!) + tarotowy portret psychologiczny z daty urodzenia!
Wróżba bez limitu - uzyskasz odpowiedź na każde pytanie! Usługa może być świadczona przez internet! Dowiedz się, jak osiągnąć zamierzone cele - w cenie Twój portret psychologiczny! Szukasz swojego miejsca w życiu? Twoje plany utknęły w martwym punkcie i nie wiesz, w którą stronę skierować się teraz? A może z czystej ciekawości chcesz wiedzieć, co czeka Cię w przyszłym miesiącu, w wakacje, za rok... Teraz za jedyne 45 zł możesz skorzystać z indywidualnej wróżby, internetowej lub osobistej! W cenie masz także możliwość poznania swojego portretu psychologicznego! Wróżba może się odbywać na dwa sposoby. Wróżba z kart tarota obejmuje seans 1,5-godzinny lub poradę drogą internetową. W ciągu tego czasu można zadawać pytania na tematy, które Cię nurtują, martwią na co dzień. Porada osobista w Gdańsku odbywa się po uprzednim umówieniu telefonicznym. By umówić się na wróżbę przez internet wystarczy tylko napisać jednego maila z rezerwacją terminu. Wróżka Tenet jest znaną i cenioną osobą, nie tylko za swoje specjalne umiejętności. Jest ona po prostu niezwykle otwarta na ludzi. Rozumie ich problemy, stara się pomóc w każdej sytuacji, chociażby wtedy, gdy nie wiemy, w którą stronę należy się skierować. W tym wszystkim pomóc nam może zarys naszego portretu psychologicznego. Mówi on o naszej drodze życia, karmie na to życie oraz o tym, co zostało nam do odpracowania. Dzięki niemu dowiemy się także, jakie mamy talenty oraz którą drogą podążać w życiu, by osiągnąć zamierzone cele! Należy jednak pamiętać, że portret to tylko wskazówka na naszej życiowej drodze. Prawdziwe odpowiedzi poznać możemy bowiem jedynie poprzez profesjonalną wróżbę. Dlatego też w Klubie Zniżek usługi te są połączone, aby w jak najszerszym zakresie, znając siebie, swoje indywidualne predyspozycje oraz kawałek przyszłości, zdecydować o tym, co Cię spotka, a czego unikać. Wróżka Tenet pomogła już niejednej osobie. Daj sobie szansę! Poznaj nieznane i przekonaj się, że to, co dziś wydaje się nie mieć sensu, jutro niekoniecznie musi tak wyglądać. Miejscowość: Trójmiasto Kod ważny przez 30 dni od dnia zakupuWażne
Warunki
Ofertę przygotował
Klub Zniżek
Ul. Do Studzienki 34B
80-227 Gdańsk
http://www.klubznizek.pl
Dane kontakowe
Wyświetleń: 865
Opinie o ofercie
KomentarzNickKod promocyjny *Komentarze przed opublikowaniem w serwisie są moderowane
Nie ma jeszcze komentarzy - bądź pierwszy i dodaj swój komentarz
http://www.darmocha24.pl/rozrywka/6566,poznaj_nieznane_tylko_45_zl_zamiast_100_zl_za_wrozbe
Do końca pozostało:
0 h.00 m.00 s.
Cena:100 zł
45 zł
zyskujesz 55 zł
Trójmiasto
Poznaj nieznane! Wróżba osobista lub internetowa
RABAT
55%
sprzedaż zakończona!
Miejsce na Twoją reklamę
Dodaj reklamęAdTaily.pl
45 zł zamiast 100 zł za Poznaj nieznane! Tylko 45 zł zamiast 100 zł za wróżbę osobistą lub internetową (bez limitu pytań!) + tarotowy portret psychologiczny z daty urodzenia!
Wróżba bez limitu - uzyskasz odpowiedź na każde pytanie! Usługa może być świadczona przez internet! Dowiedz się, jak osiągnąć zamierzone cele - w cenie Twój portret psychologiczny! Szukasz swojego miejsca w życiu? Twoje plany utknęły w martwym punkcie i nie wiesz, w którą stronę skierować się teraz? A może z czystej ciekawości chcesz wiedzieć, co czeka Cię w przyszłym miesiącu, w wakacje, za rok... Teraz za jedyne 45 zł możesz skorzystać z indywidualnej wróżby, internetowej lub osobistej! W cenie masz także możliwość poznania swojego portretu psychologicznego! Wróżba może się odbywać na dwa sposoby. Wróżba z kart tarota obejmuje seans 1,5-godzinny lub poradę drogą internetową. W ciągu tego czasu można zadawać pytania na tematy, które Cię nurtują, martwią na co dzień. Porada osobista w Gdańsku odbywa się po uprzednim umówieniu telefonicznym. By umówić się na wróżbę przez internet wystarczy tylko napisać jednego maila z rezerwacją terminu. Wróżka Tenet jest znaną i cenioną osobą, nie tylko za swoje specjalne umiejętności. Jest ona po prostu niezwykle otwarta na ludzi. Rozumie ich problemy, stara się pomóc w każdej sytuacji, chociażby wtedy, gdy nie wiemy, w którą stronę należy się skierować. W tym wszystkim pomóc nam może zarys naszego portretu psychologicznego. Mówi on o naszej drodze życia, karmie na to życie oraz o tym, co zostało nam do odpracowania. Dzięki niemu dowiemy się także, jakie mamy talenty oraz którą drogą podążać w życiu, by osiągnąć zamierzone cele! Należy jednak pamiętać, że portret to tylko wskazówka na naszej życiowej drodze. Prawdziwe odpowiedzi poznać możemy bowiem jedynie poprzez profesjonalną wróżbę. Dlatego też w Klubie Zniżek usługi te są połączone, aby w jak najszerszym zakresie, znając siebie, swoje indywidualne predyspozycje oraz kawałek przyszłości, zdecydować o tym, co Cię spotka, a czego unikać. Wróżka Tenet pomogła już niejednej osobie. Daj sobie szansę! Poznaj nieznane i przekonaj się, że to, co dziś wydaje się nie mieć sensu, jutro niekoniecznie musi tak wyglądać. Miejscowość: Trójmiasto Kod ważny przez 30 dni od dnia zakupuWażne
Warunki
Ofertę przygotował
Klub Zniżek
Ul. Do Studzienki 34B
80-227 Gdańsk
http://www.klubznizek.pl
Dane kontakowe
Wyświetleń: 865
Opinie o ofercie
KomentarzNickKod promocyjny *Komentarze przed opublikowaniem w serwisie są moderowane
Nie ma jeszcze komentarzy - bądź pierwszy i dodaj swój komentarz
http://vitalissa-wrozkavitalissa.blogspot.com/
bardzo dobra wrozka na prawde, korzystałam dwa razy i bardzo duzo wie o mnie o mojej przeszlosci i tez duzo mowi o tym co bedzie i jak postepowac, trzeba przyznac ze jest towiarygodna i pomocna wrozka.
bardzo dobra wrozka na prawde, korzystałam dwa razy i bardzo duzo wie o mnie o mojej przeszlosci i tez duzo mowi o tym co bedzie i jak postepowac, trzeba przyznac ze jest towiarygodna i pomocna wrozka.
ja zawsze bałam się wróżek i z historii kolezanek ktore opowiadały jak trafiały na wrozki ktore przepowiadały im śmierć kalectwo itd wywnioskowałam ze to nie warte świeczki, i pieniędzy. Ale przypadkiem bardzo dużym trafiłam do wrozki i zaskoczyła mnie bardzo bo zakładałam coś zupełnie innego...po czym okazało się, że wszystko wręcz co do słowa się sprawdziło. ostatnio znów się do niej wybrałam, i co mnie juz całkowicie zdziwiło - powiedziała wszystko co obecnie się u mnie w zyciu dzieje, a i sprawdza się to co mowi o przyszłości. Mimo ze to dla mnie nadal trudny i zaskakujący temat (jak to jest mozliwe?)- nie da sie ukryc ze za kazdym razem miała racje.
Baardzo polecam, bardzo ciepła otwarta kobieta, -> tenet.tarot@gmail.com
Baardzo polecam, bardzo ciepła otwarta kobieta, -> tenet.tarot@gmail.com
Ja polecam zdrowy rozsądek, bo gdy usłyszymy od wróżki coś przychylnego dla nas, zaraz ją polecamy, gdy usłyszymy coś negatywnego, zaraz się nie zgadzamy i wyśmiewamy... Jaki z tego wniosek? Im wróżka bardziej leci pod twoją satysfakcje tym bardziej w to guano wierzysz i polecasz ją wszystkim. A jaki z tego morał? Ludzie to głupie stworzenia, które lubią się oszukiwać, podbudowywać swoje ego, pewność siebie czy polepszyć swój humor ;)
niedawn zaczerpnęłam porady u wróżki Vitalissy, była to moja 3 wizyta w życiu, dwie osobiście natomiast ostanio online i dla porównania przyznam że wróżka Vitalissa jest z tych 3 najrozsądniejsza, najnormalniejsza i najpwniejsza, usłyszałam wiele na swój temat co jest prawdą jakos nie byłam zdziwiona tylko uznałam że to normalne, czułam coś dziwnego jakbym coś mnie z nią łączyło, może po przeczytaniu odpowiedzi ponieważ wiele się zgadzało, otrzymalam też wskazówki co robić dalej, jak rozwiązać pewne sprawy i to mi pomogło uwolniłam się od pewnych problemów nie chce mi sie o tym pisać bo były to sprawy związane z moim mężem, dowiedziąłam się że ma on dziecko z inną a tyle czasu byłam nieświadoma, wrozka powiedziała że wyjadę z miasta w którym mieszkałam i tak też się stało poznałam kogoś i wyjechałam, dodam że wspominała że do tego ktoś się przyczynił. Jakby ktoś był zainteresowany to podaję adres strony i dodam że polecam vitalisse i ogólnie karty anielskie którymi ona akurat wróży, kiedyś miąłam stawiany tarot i myślę że niema porównania.
http://www.wrozkavitalissa.za.pl/#
http://www.wrozkavitalissa.za.pl/#
ja też mogę polecić dobrą i sprawdzoną wróżkę za małe pieniążki, ale od serca, wiem że jest na allegro, bynajmniej była ale tak normalnie też można kupić, wróżba zgodna z faktami, dużo wskazówek takich na przyszłość i co będzie tzn zo się wydarzy na co się przygotować itp zgodnie i od serca, polecam jest to wróżka vitalissa gdzieś tam można odnaleźć, gdyby chciał ktoś to mogę przesłać namiary, nr telefonu bo na prawdę warto.
Szczerze polecam Tenet, byłam u kilku wróżek w Trójmieście, ta natomiast to prawdziwa magia. Po rozstaniu z chłopakiem bardzo cierpiałam, długa historia. Tenet udzieliła mi za darmo kilku praktycznych rad, zapłaciłam tylko za wróżbę. Po działaniach magicznych, do których się stosowałam, minął smutek, żal i po czasie dwóch miesiecy na nowo wróciliśmy do siebie. Poniekąd odmieniło się moje życie i stosunek do świata. Szczerze polecam
Polecam p. Dobrochne. Czyta z kart tarota. Jest z okolic Wejherowa, ale w Gdyni ma rowniez swoj pokoik. Wszystko co powiedziala powoli sprawdza sie, choc niektore dlugoterminowo. Nawet te nieprzyjemne sytuacje mialy miejsce. Mozna sie umowic mailem lub tel. magia.depe@gmail.com
698 202 954
Goraco polecam
698 202 954
Goraco polecam
http://www.wrozkavitalissa.za.pl wrożka Vitalissa to prawdziwa wróżka, jestem zaskoczona bo jej przepowiednia tak pasuje do mojej osoby na sto procent, przekazała mi dużo informacji na kazdy temat o miłości pracy itd, powiem wam ze to prawda co napisała to sie spełniło tak że jestem w szoku i na prawdę jesli jest ktos kto potrzebuje pomocy to powinien zwrócic sie do nie do Vitalissy bo jest szansa ze pomoze. http://www.wrozkavitalissa.za.pl
Polecam Tenet, można się z nią skontaktować mailowo: tenet.tarot@gmail.com lub też spotkać się w Gdańsku na Przymorzu! Osobiście mi bardzo pomogła, będąc w kropce, pokazała mi drogę jaką mam wybrać, udzieliła cennych rad i uwag dzięki czemu teraz to pozytywnie rzutuje na moje życie. Poznałam siebie na nowo, inaczej patrze na życie i czekam aż kolejne wróżby się spełnią.
Tu się chyba pomyliłaś z wróżką, bo znam Tenet osobiście bardzo dobrze i pytałam się o Twój wpis. Nie przychodzą do niej męzczyźni, miała 2-3 klientów z których nikt nie miał dziewczyny. Także albo antyreklama albo się pomyliłaś. Jak chcesz możesz to skonfrontować z Tenet. Napisz maila a poda Ci nr telefonu i z chęcią to wyjaśni. To co robisz jest nieuczciwe.
po co Ci wróżka ? to wszystko jest pic na wodę. Okłamują ludzi tylko po to by zarobić. Nie można przepowiadać przyszłości.
no a co powiesz na to że wróżka powie prawdę, ja zgłosiłam się do tej Vitalissy i zaskoczyła mnie pozotywnie bo bardzo dużo wiedziała o mojej przeszłości, sfera miłosna inne przeżycia i to co mi wywróżyła na przyszłość już się w większej części spradziło, wiadomo że nic się nie stanie jeśli nie pójdziesz do wróżki ale jak pójdzisz to dowiesz się informacji które w przyszłości pomogą, ja jak najbardziej wierzę we wrożki.
polecam wrozke zinaide,mnie nie zawiodla nawet raz,korzystam od pol roku z jej pomocy,otworzyla mi oczy i przewidziala pewne zdarzenia,ogromny plus http://www.wrozkazinaida.aq.pl
http://www.miesiecznikegzorcysta.pl ciekawe wróżby^^
''z pewną nieśmiałością udałam się'' do Krystyny poleconej przez kolezanke z pracy, potem jeszcze dwa razy zawitałam i nie żałuję, profesjonalistka, poświęca dużo swojego czasu i energii na rozpatrzenie problemów, oceniam na swoim przykładzie 80-90% sprawdzalności... nigdzie jej nie znajdziesz w ogloszeniach więc dla zainteresowanych podaję telefon bo warto skorzystać ''kiedy świat się wali'' 58 551-58-33 pozdrawiam.
Tenet - za pierwszym razem (wrozba przez email) podeszlam sceptycznie poniewaz oparlam sie na opiniach z forum. Otrzymalam bardzo opisowa i dokladna odpowiedz - tak, jakby ona wiedziala i znala moj problem od miesiecy! A przeciez ja tylko zadalam pytania przez email. Jedna z przepowiedni sprwadzila sie dokladnie w tym tygodniu - wobec czego natychmiast zglosilam sie po nastepna wrozbe, ktora dostalam wczoraj. Tenet jest ciepla i serdeczna (i przede wszystkim bardzo inteligentna), i to cieplo i dobroc czuje sie na odleglosc. Nie mieszkam w Polsce ale na pewno wybiore sie do niej osobiscie kiedy bede w kraju.
Sa ciekawi,ale latwiejszym sposobem mozna dotrzec do dobrej i sprawdzonej wrozki,jak np. Pani Zinaida,ktora niedroga jest ,a porównywalnie do innych poziom o wile wyższy,sprawdzalność i kontakt też bez zastrzezeń :) plecam serdecznie strone tej Pani albo maila wrozkazinaida@wp.pl http://www.wrozkazinaida.aq.pl . Ada
wrozka.vitalissa@gmail.com moja trzecia i ostatnia wróżka, jedyna która napisała sensownie bez żadnych prawdopodobieństw tylko same konrety, też sporo sprawdziło się od razu ponieważ wróżka oceniła obecną sytuację bardzo mnie to upewniło w przekonaniu że i reszta się sprwdzi a podobno trzeba wierzyc we wróżbę, poza tym pani jest bardzo serdeczna otwarta na wszelką pomoc, godna zaufania i polecenia.
NO WROZKA ZINAIDA TAK JAK FORA POTWIERDZAJA CHYBA ZASLUGUJE NA MIANO TEJ PRAWDZIWEJ WROZKI,U NIEJ SZUKAJCIE PRAWDY ,SZCZEROSCI I POMOCY,TO NIE JEST PANI CO OPOWIADA LUDZIOM BAJKI I FANTAZJUJE,A PRAWDZIWA DOBRA I SPRAWDZONA WROZKA,MI I MOJJE RODZINIE PRZEPOWIEDZIALA BARDZOW AZNE ZDARZENIA,POWTARZAM ZE BARDZOWAZNE ZWIAZANE Z FINANSAMI I ZDROWIEM,TO SMUTNE RZECZY ,ALE ONA PIERWSZA JE ODKRYLA,SPRAWDZALNOSC MOIM ZDANIEM OGROMNA! POLECAM PANIA INNYM POTRZEBUJACYM! wrozkazinaida@wp.pl
wrozkazinaida@wp.pl 784910901 jak najbardziej z calym szacunkiem moge polecic uslugi tej wrozki,korzystam od maja i jak na razie bardzo chwale,duza sprawdzalnosc i szczerosc niesamowita,ta pani to doradca duchowy i dobry psycholog.
Ja korzystalam z wrożki Vitalissy - wg mojej oceny mogę powiedzieć sprawdzalność na 80-90%. Vitalissa "poleca" sama również Zinaide ale...krąży opinia ,że to jest jedna i ta sama osoba... . Z Vitalissą można umówić się osobiście, porozmawiać na kamerce na skypie...natomiast z Zinaida niema takiej możliwości kontaktu osobistego. Dlatego uważam ,że coś w tych opiniach musi być prawdziwego.
nie no cos ty to jakas sciema,ja chodzilam swego czasu do zinaidy osobiscie,moja mama tez tam byla,wiem ze teraz to trudne ze wzgledu an dzieci wrozki zinaidy i jak ostatbi raz pyatlam to mowila ze neibawem wracaja spotkania wiec ta opinia to czysta sciema.zinaida kiedys tylko sie spotykala osobiscie potem doszla wrozba online ja jestem z jej miasta le szczerze mowiac teraz to wole online wrozbe wygodniej mi tak,wrozka vitalissa to inna wrozka, nie wiem kto takie glupoty wylisla:) pozdrawiam.
mam fajną on line wróżkę,ale jak umówisz się z nią telefonicznie to wyceni Ci i postawi karty przez skypa albo przez komórkę (opłaty ma normalne bo to prywatna komórka żadne tam 0 700) to Tarociskta Magen, jest chyba z Warszawy ale ja z nią piszę od 2 lat i sprawdza się wszystko nawet w najdelikatniejszych tematach i zwsze mi mówi co powinnam zrobić by moje życie poszło właściwym torem. Numer do niej na kom: 0 511 77 00 48 jest też na wrozby on line i parasferze więc nie jest jakąś chochsztaplerką jak reszta. Pozdro mama nadzieję że Tobie też pomoże.
Absolutnie zgadzam sie z Twojä opiniä. U mnie co Prawda jak do tej pory wszystko sie nie sprawdzilo ale moja historia jest bardzo skomplikowana. Pani Krystyna jest bardzo mädrä Kobietä, doswiadczonä osobä, ktöra jest zaprzyjazniona z ezoterykä i ze znaczeniem i silä LOSU. Karty Pani Krystyny gadajä jak najete a to co möwiä o przeszlosci i terazniejszosci jest niesamowite. Przyszlosci trzeba dac czas. Pani Krystyna nie jest nastawiona materialnie- ona pomaga ludziom.a osobiscie mam duzy szacunek do tej Kobiety.
R.
R.
Witajcie ja dzięki swojej wróżce ułożyłam sobie życie aż po grób. Byłam bardzo nieszczęśliwą osobą, która myślała ,że moje życie to jest jakiś wielki koniec aż nie poznałam wróżki Ani. Moje życie na nowe nabrało sensu życia. Podaje wam maila do niej i umówcie się bo naprawdę warto. annatur.adm@wp.pl Napiszcie bo naprawdę warto...
sorry ale jakoś nie wierzę w to że można ułożyć sobie życie aż po grób - no jak? ja mam 26 lat i nawet jeśli miałabym super męża i dobrą pracę wykształcenie oraz podejście do życia to nie znaczy jeszcze że mam ułożone życie aż po grób dziś jest tak a za rok wszystko może się diametralnie zmienić!!!! wierze ci ze natrafiłaś na dobrą wróżkę bo pewnie nauczyła cie jak patrzeć na świat i zarządzać sobą, ja sama też mam świetną wróżkę jest to VITALISSA i wierze ci że twoja wróżka też jest dobra sama sie przekonałam że wróżka może dużo zdziałać i przepowiedzieć przyszłość bo mi uu mojej na 90 % procent sie sprawdza ale mimo to nie mam pewności że do końca życia będzie super.
http://wrozkacordis.pl/ tą panią szczerze polecam
Polecam Ci portal http://www.astrokamera.pl tam znajdziesz różne wróżki online, z którymi możesz porozmawiac zupełnie anonimowo. Ja korzystałam z usług między innymi Pani Rozanny i Tarocistki Moniki na tym portalu na prawde warto
Wróżka Letycja.Kiedyś zgubiłam ładowarkę do telefonu, nie mogłam jej znaleźć .Znalazłam w ogłoszeniach , zresztą przez przypadek jej email.
Napisałam do niej upierała się że ładowarka jest przy oknie .Szukałam jak głupia i nie mogłam znaleźć. W końcu w nerwach do męża mówię że wróżka powiedziała że tam jest. Mąż uśmiał się , odsunął lekko segment , który był przy oknie balkonowym, co ciekawsze!-znalazła się !
Okazało się prawdą !Od tej pory korzystam z jej porad.
Napisałam do niej upierała się że ładowarka jest przy oknie .Szukałam jak głupia i nie mogłam znaleźć. W końcu w nerwach do męża mówię że wróżka powiedziała że tam jest. Mąż uśmiał się , odsunął lekko segment , który był przy oknie balkonowym, co ciekawsze!-znalazła się !
Okazało się prawdą !Od tej pory korzystam z jej porad.
polecam wróżkę z tej strony, jest to moja stała doradczyni, rok temu wpadłam na jej strone szukając dobrej wróżki, doradzała mi kilka razy i pewnie jeszcze nie raz się do nie zwrócę, wszystkie wrożby sprawdzają się jedne szybko drgugie troche później ale to co do tej pry mi powiedziała sprawdziło się w 100 procentach, zawsze otrzymuje zaskazujące informacje na mój temat kte sa zgodne z rzeczwistością. polecam http://www.wrozkavitalissa.za.pl/#
Bardzo dobra wrozka nie do wiary po prostu wszystko mi powiedziala o mnie wróżka fallona http://wrozkafallona.Blox.Pl/html tel. 517 533 873 jest naprawde dobra...... Wrozy indywidualnie ale rowniez wrozyla mi przez internet wszystko sie sprawdza odpowiedz na kazde pytanie jest trafna! Polecam gorąco!!!