Widok

Dobrego Endokrynologa w Gdańsku szukam

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Lewczuk Anna
image

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dr Anna Babińska - gabinety przy Kowalskiej
image[/url]
image[/url]
image[/url]
Dr Ewa Gross-Tyrkin, chodze do niej od kilku lat, bardzo dobry specjalista, wizyta kosztuje prywatnie 100zł.
image
Ja chodze do dr.Joanna Buszman-Kuziemska "INVICTA" jest naprawde rewelacyjna jako pierwsza z kilku edno zdiagnozowala u mnie niedoczynnosc tarczycy.
image
image
Bianka & Vincent ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mordka, Babińska dopiero robi specjalizacje w kier. endokrynologia, ja osobiście jej nie polecam, tez jestem na etapie poszukiwania dobrego endo...
polecam dr Annę Lewczuk (przyjmuje w Invicta) - spokojna, cierpliwa, bardzo kompetentna osoba, wyjaśnia, uspokaja, odpowiada na wszystkie pytania - szczerze polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
a ile w invikcie kosztuje wizyta u p.Lewczuk??
z tego co wiem to u kazdego lekarza 100 ale wydaje mi sie ze warto. INVICTA naprawde ma dobrych specjalistow
image
image
Bianka & Vincent ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zgadza się, 100 zł... jedyny minus to to, że dość długo czasem czeka się na wizytę do p. doktor, ale naprawdę warto... podczas pierwszej wizyty wypytała mnie o milion rzeczy, wizyta trwała jakieś 45 minut... bardzo uważnie słucha, spokojnie wyjaśnia wszelkie wątpliwości...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dr Lesław Grundkowski -gabinet przy Kowalskiej, przyjmuje w kazdy poniedziałek na NFZ.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
nie polecam Grundkowskiego. Mowi jedno, robi drugie, nie pamieta co robil, nie zapisuje w karcie tego co robi, wysyla na badania, na kolejnej wizycie nic nie pamieta. Mowi "lepiej idz do psychiatry niz do mnie... coz... nie tego szukalam!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam ten sam problem i tez szukam dobrego specjalisty zalezy mi na czasie czy moglybyscie podac mi adres i numer telefonu INVICTA bo jestem z poza Gdanska z gory dziekuje:)
Invicta | Gdańsk
1_ul. Rajska 10,
80-850 Gdańsk
(058) 763 50 50,
(058) 763 50 70

2_ul. Podwale Grodzkie 2,
80-895 Gdańsk
(058) 721 32 38
image
też polecam Invictę
image
Jedno jest pewnie NIE POLECAM w przychodni na Chełmie!!
image image

dzieki
proponuję jeszcze tutaj sobie poczytać:
http://www.znanylekarz.pl/ranking-lekarzy/pomorskie/endokrynolog
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam Dr Anna Babińska - gabinety przy Kowalskiej, niestety z Invictą mam złe wspomnienia,
pozdrawiam, Magda
zapraszam na purchla.com :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam złe doswiadzenia z właśnie z dr Babińską - w skrócie żle dobrane dawki leku i zła diagnoza. Polecam za to dr Miza Gross - w krótkim czasie postawiła mnie na nogi :) przyjmuje we Wrzeszczu na ul.Chrobrego wizyta 100 zł
niestety mam podobne doświadczenia z tym lekarzem. Niemiły, sprawia, że pacjent czuje się jak debil, diagnoza: "nie wiem skąd u pani ta niedoczynność, do zobaczenia za pół roku".
byłam u niego dzisjaj prywatnie czułam sie jak intruz po co przyszłąm nic mi nie zlecił nic nie wiem po co straciłam czas i pieniądze powiedziałam ze szkam przyczyny mojego nadciśnienia tętniczego ze mam zmiany na skórze zrogowacenia wyśmiał ze pomyliłam lekarzy
Chadzałam do niej jak pracowała na Kowalskiej, cudowna! skrupulatna, rzeczowa i przemiła.
Pan dr ZAPAŁA nie wiem gdzie teraz przyjmuje podobno Gdansk
W Medicover
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a dr Monika Berendt-Obołończyk? dla mnie najlepsza, a na wizytę góra tydzień się czeka tylko przez strone znajdzlekarza. pl sie umówcie- szybciej będzie :)

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

do góry