Widok

Dobrego męża się nie zostawia...

...tak powiedziała mi kiedyś koleżąnka z pracy i niestety muszę przyznać jej rację - kiedys w ramach obnizenia lotów postanowilam spotykac sie z rozwodnikami i niestety jestem na nie. Kazdy z nich okazal sie malo konkretnym facetem, ot tacy z cyklu co to i chcieliby i boja sie albo wiecznie sie zastanawiaja czy "wejsc" w dana relacje czy nie. Nigdy od zadego faceta nie oczekiwalam ze oswiadczy sie na drugiej randce ale jesli spotykamy sie powiedzmy kilkanascie tygodni to fajnie byloby zeby jakos sie okreslil. Na pocieszenie dodam ze kawalerowie tez nie sa idealni, zreszta ja pewnie tez nie ;)
nie ma miłości bez naiwności
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 16
brawo:))uważaj z tym obniżaniem lotów :)))
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Natomiast kobiety to chodzące ideały....
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
> jesli spotykamy sie powiedzmy kilkanascie tygodni to fajnie byloby zeby jakos sie okreslil

Wiesz.. jeden może być felerny... Drugi.. zbieg okoliczności.. Ale każdy kolejny to powód do zastanowienia: "Czy ze mną coś nie tak, czy po prostu przyciągam taki typ ludzi? "
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
na szczescie bylo ich dwoch wiec nie musze sie zastanawiac nad soba :P
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
Wiesz FF..?
Chyba Cię polubiłem, bo poświęciłem Ci kilkanaście minut mojego życia - na przeczytanie Twojego wątku obecnie wspomnieniowego. Tego od lutego do czerwca zeszłego roku, zakończonego kwiatami dla żony i jajami w lodówce.
Wiem, że potem był kolejny wątek.. o którym słyszałem z opowieści, ale nie mogę na niego trafić..
I chyba jednak wydaje mi się, że to Ty masz wyjątkowy talent do angażowania się w związki z osobnikami zupełnie nie odpowiadającymi Twoim założeniom a'priori.
Myle się? ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
dlatego właśnie przestałam chodzić na randki, musze jeszcze tylko przygarnąć/kupić kota i będę prawdziwą starą panną ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie popadaj w defetyzm.. Do STAREJ panny Ci jeszcze daleko. Mozesz być jeszcze zołzowatą czy niespełnioną singielką po drodze.
A może kogoś spotkasz.. kiedy nie będziesz tego oczekiwała i nie będziesz na to przygotowana?
Różnie bywa - stary i doświadczony kawaler* Ci to mówi ;)

-------
(*) bez intencji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
spokojnie, jeszcze jest we mnie trochę wiary w to że spotkam mojego księcia przy grahamkach w Biedronce ;)

Dlaczego bez intencji?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
> Dlaczego bez intencji?

Nie bierz tego do siebie ;)
Powiedzmy... że mam dopełnione orbitale, czyli aktywność jest bliska zeru ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nigdy nie bylam dobra z fizyki ;) ale jak juz ustaliles mam inny talent :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
> nigdy nie bylam dobra z fizyki ;)

No i juz duży plus za wiedzę, w którym kościele dzwonią.
Chyba niedoszacowałem Twój wiek. Pokoleniu, wychowanemu na MTV od dziecka, Orbital kojarzy się jedynie z klubem studenckim ;)

> mam inny talent

Skąd taka skromność i liczba pojedyncza? ;)

A "talent" do popełniania wielokrotnie tych samych błedów - ma każdy. Ale na szczęśćie - wykorzystywanie tego "talentu" w życiu, nie jest obowiazkowe ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kogo to czytają moje zmęczone oczy!
Fanka Fioletu. Czyżby wielki come back?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
No to FF ameryki nie odkryła. Faceci 30+ sã albo zajęci albo nienadajãcy się i z wiekiem to się pogłębia ròwno u obu przedstawicieli gatunku. Stãd im człowiek starszy tym trudniej jest się sparować.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
A w jaki sposób owy facet miałby się określić po kilkunastu tygodniach?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dobrego męża się nie zostawia... - zgodzę się z tym w 90%

Pozostałe 10% to niestety niektóre kobiety same nie wiedza czego chcą i najczęściej dopiero po rozwodzie zdają sobie sprawę, iż były mąż wcale nie był taki zły i są o wiele gorsi... Nie ma ludzi idealnych.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
jakkolwiek, tymczasem po 4miesiacach spotykania sie byly teksty z cyklu "muszę to przemyśleć" oczywiscie przeplatane z "kocham Cię", teraz wiem ze od takiego bobasa ucieka sie natychmiast bez czekania na dalszy rozwoj wypadkow
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cross -- czy powrot to nie wiem ale stesknilam sie troche za forum ;)
Pozdrawiam :)
do góry