Widok

Dobry Endokrynolog ?

Chełm Temat dostępny też na forum:
Witam.
Chce zajść w ciążę i mam za wysoką prolaktynę, ale pani ginekolog już mi przepisała tab. oraz skierowała do endokrynologa z racji ciut za wysokiego wyniku badania FT4 wiec potrzebuje dobrego endokrynologa z możliwością szybkiej wizyty, a nie żeby czekać pół roku (prywatna wizyta wchodzi w rachubę za przystępną cenę :]).
Proszę o informacje, gdyż chcemy z mężem jak najszybciej dzidzię, a staramy się już troszkę czasu :( Z góry dziękuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam doktora Błauta,przyjmuje we wrzeszczu w środy i na żabiance w czwartki, cena za wizytę 100zł.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Polecam endokrynolog w nowym porcie na ul.oliwskiej 62 , prywatna wizyta 60zł
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na pewno endokrynolog czy tylko internista, bo cena jak na prawdziwego endokrynologa chyba za niska - sama płacę 150 zł, a wiem, że są i wyższe ceny w Trójmieście.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mialam ten sam problem, moja endokrynolog polecila mi najlepszy lek na obnizenie prolaktyny - Dostinex. Jest bardzo drogi, ale kupuje sie go na pastylki i bierze pol lub cwierc tabl raz na dziesiec dni. Dwie tabletki wychodza jakies 60z w mojej aptece. Nie ma zadnych skutkow ubocznych typu, bole glowy lub nudnosci. Nie daj sobie wcisnac nic innego. Ja po dwoch miesiacach bylam w ciazy. Aha, i jeszcze jedno, zanim pojdziesz do endokrynologa zrob sobie swieze badanie prolaktyny godzinowej. Polega to na tym, ze pobieraja ci krew na czczo, potem dostajesz tabletke "stresu" (nie pamietam medycznej nazwy) i znowu pobieraja krew. Dobry ginekolog - endokrynolog nie przepisze ci nic na prolaktyne bez tego badania.
Pozdrawiam i zycze wytrwalosci :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aha, jesli chcecie miec dzidziusia szybko, to powiedz ze juz rok staracie sie bez skutku. Inaczej moze stwierdzic, ze byc moze leki nie sa jeszcze Wam potrzebne, a tak sprawa bedzie szybciej zalatwiona, a tabletki w niczym nie zaszkodza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no my sie juz staramy 3 lata i nic. Ginekolog tez przepislala mi Dostinex i juz biore go 3 tyg i tez nie mam zadnych obiawow :) Znalazlam endokrynologa - ginegologa i w przyszym tyg ide na wizyte ze wszystkimi badaniami, ktore robilam miesiac temu przed braniem dostinexuczyli prolaktyna z obciązeniem, tsh i ft4 i teraz mam zamiar zrobic tsh nowe i zaniesc wyniki to tego endo.-gino. No i mam nadzieje , ze zajde w ciaze juz nie bawem....
a ja sie tak rozpisalam, a ty calkowicie w temacie jestes :). To teraz najwazniejsze wyluzowac sie na maksa :), a najlepiej na jakas imprezke sobie idzcie po @ i dzialajcie z premedytacja :) trzymam kciuke :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no troszke sie martwie, ze jeszcze mam jakies problemy z ta tarczycą i ze ten Dostinex na mnie nie dziala bo juz bym chciala byc w ciazy hehe chyba jakos sie filmuje, ale wiem ze ta to trzeba troszke czasu (byle nie za dlugo ;) ) A co do imprezki to idziemy w sobote zaszalec ...
Polecam dr Barańską, przyjmuje prywatnie we Wrzeszczu na Jaśkowej Dolinie 8. Płacę 100zł i nie trzeba długo czekać na wizyty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzieki bardzo , ale znalazłam tez dr Kujawe na Kowalskiej w Gdansku przyjmuje i tez 100 zł i w kazdeju chwili na wizyte mozna isc. Czy moze ktos zna opinie na temat tej dr ??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
osobiście nie polecam.... naczekasz się tylko na poczekalni, p. doktor przyjmuje ciężarne (i nie tylko) pomiędzy umówionymi na konkretną godzinę pacjentkami, byłam u niej nie raz, nawet ciążę zaczynałam u niej, ale w końcu powiedziałam dość.... szczególnie, że za odczytanie wyniku zapłaciłam tyle, co za wizytę z badaniem na fotelu.....
zresztą poczytaj na forum, jest wiele informacji na jej temat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
wlasnie widzialam opinie, ale chcialam sie upewnic. dziekuje bardzo. Kolezanka polecila dr Mizan chcialam sie umówic prywatnie, lecz w recepcji powiedzieli, ze prywatnie juz w tym roku nie przyjmuje (PARANOJA),
CZY KTOŚ ZNA DOBREGO ENDOKRYNOLOGA???????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chodzę do Babińskiej, przyjmuje na Żabiance w Edomedzie, na razie jestem zadowolona, ale do niej też są długie terminy...
W Gdańsku głównym za Medisonem na ul. Łomianki przyjmuje bardzo dobra Pani Endokrynolog Ewa Gross Tyrkin. Kosz wizyty 100 zł. Obecnie jestem w ciąży i jestem bardzo zadowolona z Pani dotor :)
Podejrzewam, ze nie mam tarczycy, ale moja ginekolog mnie wysyla wlasnie do endokrynologa. Mam za wysoka prolaktyne , ale biore juz Dostinex i bardzo chce juz zajsc w ciaze no , ale cos mi to nie wychodzi :( Naczytalam sie za duzo zlych opini znanych endokrynolog na rangingu lekarzy i teraz po prostu jedna wilka niewiadomo do kogo isc... Ale dziekuje bardzo za podpowiedzi i jutro zadzownie do dr Tyrkin i zobaczymy :)
nie wychodzi, bo za bardzo chcesz - ja tez tak mialam. Ja akurat wyjechalam z kraju na trzy miesiace, nie myslalam o ciazy, tylko cieszylam sie tym, co w danej chwili mialam. A jak wrocilam, to bardzo szybko zaszlam w ciaze :). Az moja ginka byla zdziwiona i to bardzo. I powiedziala: ledwo, co dalam pani ten Dostinex, a pani juz w ciazy!!! Moze sie zawiodla, ze za szybko zadzialal i kasy nie zdazyla zgarnac :)
dr Krzysztof Mammach, który przyjmuje w centrum med Falck. Jedyny problem polega na tym, ze przyjmuje jedynie w poniedziałki, ale to dobry specjalista wiec może warto zadzwonić i spróbować się tam umowić. Oczywiście powodzenia życzę :)
33194252 napisz do mnie na gg:)
polecam dr Michalskiego. Przyjmuje na terenie trójmiasta w placówkach Lux-Medu. Pan Dr jest osobą specyficzną ale jest bardzo dobrym specjalistą. Chociaż trzeba upominać o czytelne wypisywanie recept ;)
Dobrym specjalista jest też pan Dr Kazmirowicz :) przyjmuje w Evi-medzie :) Koleżanka do niego chodzi i jest wręcz "zakochana":D

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

do góry