Widok

Dobry Endokrynolog ?

Zdrowie Chełm Temat dostępny też na forum:
Witam.
Chce zajść w ciążę i mam za wysoką prolaktynę, ale pani ginekolog już mi przepisała tab. oraz skierowała do endokrynologa z racji ciut za wysokiego wyniku badania FT4 wiec potrzebuje dobrego endokrynologa z możliwością szybkiej wizyty, a nie żeby czekać pół roku (prywatna wizyta wchodzi w rachubę za przystępną cenę :]).
Proszę o informacje, gdyż chcemy z mężem jak najszybciej dzidzię, a staramy się już troszkę czasu :( Z góry dziękuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam doktora Błauta,przyjmuje we wrzeszczu w środy i na żabiance w czwartki, cena za wizytę 100zł.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Polecam endokrynolog w nowym porcie na ul.oliwskiej 62 , prywatna wizyta 60zł
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na pewno endokrynolog czy tylko internista, bo cena jak na prawdziwego endokrynologa chyba za niska - sama płacę 150 zł, a wiem, że są i wyższe ceny w Trójmieście.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mialam ten sam problem, moja endokrynolog polecila mi najlepszy lek na obnizenie prolaktyny - Dostinex. Jest bardzo drogi, ale kupuje sie go na pastylki i bierze pol lub cwierc tabl raz na dziesiec dni. Dwie tabletki wychodza jakies 60z w mojej aptece. Nie ma zadnych skutkow ubocznych typu, bole glowy lub nudnosci. Nie daj sobie wcisnac nic innego. Ja po dwoch miesiacach bylam w ciazy. Aha, i jeszcze jedno, zanim pojdziesz do endokrynologa zrob sobie swieze badanie prolaktyny godzinowej. Polega to na tym, ze pobieraja ci krew na czczo, potem dostajesz tabletke "stresu" (nie pamietam medycznej nazwy) i znowu pobieraja krew. Dobry ginekolog - endokrynolog nie przepisze ci nic na prolaktyne bez tego badania.
Pozdrawiam i zycze wytrwalosci :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aha, jesli chcecie miec dzidziusia szybko, to powiedz ze juz rok staracie sie bez skutku. Inaczej moze stwierdzic, ze byc moze leki nie sa jeszcze Wam potrzebne, a tak sprawa bedzie szybciej zalatwiona, a tabletki w niczym nie zaszkodza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no my sie juz staramy 3 lata i nic. Ginekolog tez przepislala mi Dostinex i juz biore go 3 tyg i tez nie mam zadnych obiawow :) Znalazlam endokrynologa - ginegologa i w przyszym tyg ide na wizyte ze wszystkimi badaniami, ktore robilam miesiac temu przed braniem dostinexuczyli prolaktyna z obciązeniem, tsh i ft4 i teraz mam zamiar zrobic tsh nowe i zaniesc wyniki to tego endo.-gino. No i mam nadzieje , ze zajde w ciaze juz nie bawem....
a ja sie tak rozpisalam, a ty calkowicie w temacie jestes :). To teraz najwazniejsze wyluzowac sie na maksa :), a najlepiej na jakas imprezke sobie idzcie po @ i dzialajcie z premedytacja :) trzymam kciuke :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no troszke sie martwie, ze jeszcze mam jakies problemy z ta tarczycą i ze ten Dostinex na mnie nie dziala bo juz bym chciala byc w ciazy hehe chyba jakos sie filmuje, ale wiem ze ta to trzeba troszke czasu (byle nie za dlugo ;) ) A co do imprezki to idziemy w sobote zaszalec ...
Polecam dr Barańską, przyjmuje prywatnie we Wrzeszczu na Jaśkowej Dolinie 8. Płacę 100zł i nie trzeba długo czekać na wizyty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzieki bardzo , ale znalazłam tez dr Kujawe na Kowalskiej w Gdansku przyjmuje i tez 100 zł i w kazdeju chwili na wizyte mozna isc. Czy moze ktos zna opinie na temat tej dr ??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
osobiście nie polecam.... naczekasz się tylko na poczekalni, p. doktor przyjmuje ciężarne (i nie tylko) pomiędzy umówionymi na konkretną godzinę pacjentkami, byłam u niej nie raz, nawet ciążę zaczynałam u niej, ale w końcu powiedziałam dość.... szczególnie, że za odczytanie wyniku zapłaciłam tyle, co za wizytę z badaniem na fotelu.....
zresztą poczytaj na forum, jest wiele informacji na jej temat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
wlasnie widzialam opinie, ale chcialam sie upewnic. dziekuje bardzo. Kolezanka polecila dr Mizan chcialam sie umówic prywatnie, lecz w recepcji powiedzieli, ze prywatnie juz w tym roku nie przyjmuje (PARANOJA),
CZY KTOŚ ZNA DOBREGO ENDOKRYNOLOGA???????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chodzę do Babińskiej, przyjmuje na Żabiance w Edomedzie, na razie jestem zadowolona, ale do niej też są długie terminy...
W Gdańsku głównym za Medisonem na ul. Łomianki przyjmuje bardzo dobra Pani Endokrynolog Ewa Gross Tyrkin. Kosz wizyty 100 zł. Obecnie jestem w ciąży i jestem bardzo zadowolona z Pani dotor :)
Podejrzewam, ze nie mam tarczycy, ale moja ginekolog mnie wysyla wlasnie do endokrynologa. Mam za wysoka prolaktyne , ale biore juz Dostinex i bardzo chce juz zajsc w ciaze no , ale cos mi to nie wychodzi :( Naczytalam sie za duzo zlych opini znanych endokrynolog na rangingu lekarzy i teraz po prostu jedna wilka niewiadomo do kogo isc... Ale dziekuje bardzo za podpowiedzi i jutro zadzownie do dr Tyrkin i zobaczymy :)
nie wychodzi, bo za bardzo chcesz - ja tez tak mialam. Ja akurat wyjechalam z kraju na trzy miesiace, nie myslalam o ciazy, tylko cieszylam sie tym, co w danej chwili mialam. A jak wrocilam, to bardzo szybko zaszlam w ciaze :). Az moja ginka byla zdziwiona i to bardzo. I powiedziala: ledwo, co dalam pani ten Dostinex, a pani juz w ciazy!!! Moze sie zawiodla, ze za szybko zadzialal i kasy nie zdazyla zgarnac :)
dr Krzysztof Mammach, który przyjmuje w centrum med Falck. Jedyny problem polega na tym, ze przyjmuje jedynie w poniedziałki, ale to dobry specjalista wiec może warto zadzwonić i spróbować się tam umowić. Oczywiście powodzenia życzę :)
33194252 napisz do mnie na gg:)
polecam dr Michalskiego. Przyjmuje na terenie trójmiasta w placówkach Lux-Medu. Pan Dr jest osobą specyficzną ale jest bardzo dobrym specjalistą. Chociaż trzeba upominać o czytelne wypisywanie recept ;)
Dobrym specjalista jest też pan Dr Kazmirowicz :) przyjmuje w Evi-medzie :) Koleżanka do niego chodzi i jest wręcz "zakochana":D
image