Widok

Dobry Reumatolog gdzie na NFZ?? pomóżcie!!

Witam was czy możecie mi pomóc szukam dobrego REUMATOLOGA dla mamy ....od 7 miesięcy leczy się na zapalenie stawu skokowego brała tabletki i nic nie pomogło Reumatolog skierował ja na BLOKADĘ do Chirurga ,który skasował ją i leczył na Dne Moczanową ,której oczywiście nie ma....!!! po zrobionych wynikach kazano szukać nowego Reumatologa (Reumatolog leczył ,ale nie wiedział na co .... a chirurg też leczył ,ale swój portfel )
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Baaardzo polecam. Leczę się u niej już 2rok i w porównaniu z innymi reumatologamii jest rewelacyjna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dr. Kot z przychodni przy szpitalnej w Sopocie. Bardzo dokładna pani doktor miła i traktująca każdego indywidualnie. Na każdej wizycie jeszcze raz prosi żeby wszystko powiedziec, wszystko wyjaśnia. Zleca sporo badań i szuka w różnych kierunkach. Jeśli są objawy które wymagają konsultacji z lekarzem innej specjalizacji to od razu mówi i daje skierowania. Nie stawia diagnozy jeśli nie jest jej w pełni pewna i nie przepisuje od razu silnych leków które wyniszczaja organizm.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
też u niej byłam. Mi też kazała pić mleko a zwijałam się z bólu. Potem trafiłam do przychodni na Morenę. Pani doktor zaczęła leczenie. powiedziała, że trzeba włączyć leczenie bo lepiej już nie będzie..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
żeby nikt nie szukał powtórzę - od tego roku dr Roszczyk jest na emeryturze i nie przyjmuje już NIESTETY na Polanki w Oliwie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niestety dr Roszczyk przeszła na emeryturę :-(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a mi poleciła mleko i olej z wiesiołka ewentualnie czarnuszki
i tyle
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na NFZ to leczą tak jak na NFZ czyli standardowo lub się nie kalkuluje leczyć nowocześnie. Niestety nie mogę polecić nikogo. W szpitalu to samo dają w kółko, mimo braku poprawy. RZS to trudna choroba.
P.Kasiu!
czy może Pani napisac coś jeszcze na temat tego zabiegu?
31.12.2014 przeszła na emeryturę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rolbicka na morenie 58 340 72 40-41 terminy sa jeszcze na Maj
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam dr.Roszczyk,lekarz z powołania przyjmuje w Przychodni Gdańsk-Oliwa ul.Polanki 7 58-763-97-00
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
NAJLEPSZY Reumatolog jakiego poznałam, który pomógł mojej mamie to Pan NIEBRZYDOWSKI Jarosław.
Jest lekarzem z powołania, ale przyjmuje prywatnie w Evi (6229510/11).

Ortopedzi chcieli wymienić mamie staw kolanowy, a on zaproponował wstrzykiwanie komórek macierzystych - mama chodzi, kolano nie boli, wszystko jest dobrze.

Pozdrawiam i życzę zdrówka :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
od lat choruje na rzs nie pomagają mi leki pbólowe potrzebuję dobrego reumatologa bo cierpie strasznie pomóżcie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rzeczywiscie p . Wierzchowska to bardzo dobry lekarz-reumatolog-takie sa opinie,ale doktor Niebrzydowski jest wspanialy !!!.wiedza wszechstronna,kultura i pomaga!,polecam.natomiast nie polecam lekarza z ul Konopnickiej 4 (pani M.CH.)
To było do postu o lek. med. Monika Lucyna Dziekońska ale ukazało się znacznie niżej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dodaj tylko, że zachowuje się jak kosmita. Zero kontaktu z pacjentem, a leczenie takie sobie, nawet jak na niski poziom trójmiejski.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niepotrzebnie się Pani Doktor unosi. Lepiej nie robić sobie autoreklamy udając pacjentkę. Niewiele to pomaga i szkoda czasu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super pani dr. Ewa Wierzchowska. Przyjmuje na NFZ w przychodni w Gdyni. PRZYCHODNIA LEKARSKA OBŁUŻE LEŚNE Gdynia ul. Unruga 84.
Naprawde bardzo sympatyczna! Podchodzi do kazdego pacjenta indywidualnie! Naprawde polecam. Jestem bardzo zadowolona!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
reumatolog Anna Sylwestrzak
Przychodnia Śródmieście,
Gdynia ul. Armii Krajowej 44,
Polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12
dziekonska to najgorszy reumatolog pod słoncem, kazała mi zazywać ogórecznik, nie dała mi zadnych skierowań, nie bylo do niej zadnego pacjenta. wszystko prawda
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Zaostrzenie trądziku różowatego (3 odpowiedzi)

Czy u Was też trądzik różowaty potrafi nagle się zaostrzyć, nawet jak przez chwilę jest poprawa?

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (7 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

Polecicie jakieś dobre męskie perfumy? (17 odpowiedzi)

W cenie do max 200 złotych ( na pewno nie dam za perfumy 5 stów jak zdarza sie niektorym)....

do góry