Widok

Dobry Salon kosmetyczny w Gdyni?

Moda i uroda Chylonia Temat dostępny też na forum:
Witam,
czy ktoś mógłby mi polecić jakiś dobry salon kosmetyczny w Gdyni, a najlepiej na Chyloni? Chodzi mi o dobre zabiegi na twarz, masaż, no i oczywiście miłą obsługę a ceny przyzwoite :) Nie jestem z trójmiasta, a chcę zorganizować niespodziankę. Proszę więc jeśli to możliwe o adres i tel.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Salon Prestiż- dopiro powstaje na Małym Kacku ale będzie tam moja obecna kosmetyczka Weronika Secke.
Przenieśli ją w nagrode z Gdańska

pozdrawiam :) nie mogę się doczekać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pani Sylwia z salonu przy ul. Chylońskiej 15 wczoraj wykonała mi do zabiegu najlepszy masaz twarzy jaki miałam kiedykolwiek :) Super polecam i do zobaczenia:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bardzo polecam dawną Korę przy Chylońskiej. Miła obsługa, panie mega profesjonalne, wysłuchają doradzą. Robię zabiegi na twarz i pedicure i naprawde mogę z czystym sumieniem polecic
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właśnie dziś trafiłam do zakładu na chylonskiej . Cudowny zabieg na twarz wykonany bardzo solidnie. Cudowną atmosfera mile wnętrze. Pani Sylwia 533-19-20-02 polecam dziękuję i do zobaczenia :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja mam swój ulubiony-Beauty Medical w Gdyni przy ul Wincentego Pola. Rewelacyjna obsługa, bardzo dużo sprzętów. Trafiłam tam bo chciałam usunąć cellulit przed urlopem. Uzyskane efekty przeszły moje najsmielsze oczekiwania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://salonyurody.info/ polecam Bosmańska 118
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tylko Sensual Spa w sopocie. :)
Tel. 58 717 52 77 :)
w studio body robilam makijaz permamentny brwi , straszna porazka nie polecam , nie moglam patrzec na siebie , a po za tym skusilam sie na wypelnienie kwasem hialuronowym , cos strasznego chcialam sie odmlodzic a wygladam o 10 lat wiecej ,zle podany kwas i po 4 miesiacach sa widoczne grudki ktore mialy zniknac po 6 dniach ,nie polecam studio body
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Salon Urody Chillout Day Spa, sprawdzone dziewczyny :)

(wzgórze św. Maksymiliana). Ujejskiego 17
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za namową koleżanko zajrzałam na stronę http://www.kosmetykajolanta.pl i umówiłam się na wizytę. Byłam pod wrażeniem profesjonalizmu i fachowości więc zostałam ich stałą klientką. Mój pierwszy zabieg tam wykonany to mezoterapia igłowa- duże wzywanie. Wszystko odbywało się w miłej atmosferze i w sterylnych warunkach. Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Osobiście polecam bardzo fajny, nowootwarty salon w Sea Towers - Klinika Estetyki. Mają tam super zabiegi na twarz i kosmetykę w postaci henny, rzęs, paznokci czy makijaży okolicznościowych. A co najlepsze mimo swej lokalizacji ceny są niewygórowane :) za hybrydę zapłaciłam 60zł, a za hennę 10zł.
~Sonia jak szukasz solarium to Ci śmiało polecam solarium Malibu w Gdyni na grabówku, są na ul Morskiej 164 http://www.solariummalibu.pl

Super babeczki, doradzą. Bo lampy mają naprawdę mocne, brązujące. Miłego opalania. Bo teraz słońce jest ale blada na plaże nie wyjdę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam.Polecam salon Cosmo Studio na ul:Chylońskiej 230 Gdynia Cisowa,na przeciwko Biedronki.Maja tam bardzo fajne zabiegi,dobra fryzjerka i specjalistę od pielęgnacji dłoni(hybryd,żel, manicure vinylowy itp)
Kontakt:504 217 893
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam dobrą paznokciarkę w Gdyni Cisowa tel: 668124496
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja chodzę na skwer kościuszki do dolce vita, nigdy się nie zawiodłam, zawsze wychodzę w lepszym nastroju, niż wchodzę ;)
Une Belle Peau, naprawdę polecam! :) Chodzę od kilku miesięcy na depilację laserową, ale z pewnością zdecyduję się też na inne zabiegi. Atmosfera super, zabiegi profesjonalne. Odwiedzajcie stronę i dzwońcie rezerwować terminy, warto ;) http://www.ubp.com.pl

Ponieważ pierwszy post jest sprzed kilku lat, to niestety nie wszystkie informacje są aktualne. Jakiś czas temu odkryłam salon Estel w Gdyni, niedaleko skmki Gdynia Redłowo. Bardzo miłe panie, zawsze jest czysto i przyjemnie. Mają w ofercie makijaż pemamenty, epilacje, masaże, fotoodmładzanie i wiele innych zabiegów.

Kiedyś w Gdyni był super gabinet - Estela. Ostatnio znalazłam info, że przenieśli się do Gdańska. Na szczęście przy skmce na Oliwie, więc z Redłowa to jakieś 15 minut. Na stronie mają więcej info http://salon-estela.pl/. Mają bardzo dużo różnych zabiegów, ja korzystałam z mikrodermabrazji i efekty super, poza tym panie bardzo miłe (nie wiem, czy się zmieniły, muszę pójść i zobaczyć)

Jeśli chodzi o Gdynię to świetna jest Care Medica . Byłam tam nie jeden raz i bardzo jestem zadowolona. Ostatnio robiłam Termolifting Zaffiro. Skóra odzyskała jędrność . Naprawde super.

Ja korzystam z usług dolce vita przy skwerze Kościuszki, głównie ze względu na dostępność terminów. Na razie jestem bardzo zadowolona.